Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
A 4,7-es méret nekem már túl nagy - ez szubjektív
Azt viszont remélem, hogy a HTC végre egy jó fényképezőt tett ebbe a telefonba.
-
luw2win
őstag
Eszmeletlen gyonyoru design, nagyon tetszik, remelem az uzemidore odafigyelnek majd...
MOD: Hands-on
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
crey
MODERÁTOR
Basszus, megláttam tegnap este a készüléket, és gyből beleszerettem. Gyönyörű
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
kiskaktusz
addikt
Megállhatna már az össze gyártó ezzel az eszeveszett méretnöveléssel most már... Btw tetszetős cucc
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
AS
félisten
Ezt mondtam hogy gyorsan jönnek a 4 magos készülékek. Huawei meg hát q3 q4 megjelenéssel nagyon mesze van HTC vagy LG töl is.
Jó ez HTC de nem bővíthető ez elég nagy hiba.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Jadro
veterán
Ez nagyon tetszik, de a mérete már kívül esik az általam elfogadhatón.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tome.jr
addikt
Ez nagyon szép lett.
Androidos telónál nem tudom mennyire lesz jó elgondolás az unibody kialakítás. Jópárszor volt már nálam, hogy csak az akksi ki/be oldotta meg a fagyást.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
hát ez nekem tetszik, tipikus HTC, és persze örvendetes a 3 gomb
iPhone 13p
-
wertigo1984
őstag
Lesz választék őszre az tuti. Főleg ha a hazai szolgáltatóknál is elérhető lesz! Amúgy nagyon szép.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
gabancs
addikt
Árulja már el valaki, hogy mi a buli ebben a mikro SIM-ben?
Az Iphone kitalálta, és most mindenki ezt majmolja? Ne mondja már nekem senki, hogy egy ekkora péklapát méretű mobilban ennyire nem fér el egy hagyományos SIM kártya. -
negyedes
addikt
Szep,csak kar,hogy ekkora palacsintasuto.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
g3d
tag
Gyönyörű a masina. A kamera minőségére nagyon kíváncsi leszek. mondjuk a One S jobban elférne a tenyeremben és az is szép lett.
-
Xaels
félisten
Szerintem meg snassz lett. Nincs rajta egy apró momentum sem ami hűfaktort váltana ki belőlem, mint anno a Sensation.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
r4z
nagyúr
Ez az a hardver és készülékház, amiért hajlandó lennék megbarátkozni a 4,7"-es mérettel. Nagyon tetszik.
A HTC név újra szép lesz, méltó régi, nagy híréhez?
A MicroSIM témához: Azért jó, mert több hely marad az akkunak, az alaplapnak és az egyéb komponenseknek.
[ Szerkesztve ]
I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.
-
kokyt
senior tag
Kisebb foglalat -> kisebb nyákméret -> kisebb gyártási költéség. Ha nem hiszed, nézd meg mekkora része egy telefonnak jelenleg a nyák, és ebből mekkora területet foglal el a sim foglalat. Felesleges akkora, ha másképp is megoldható.
Amúgy árulja már el valaki, mi a buli minden hírnél nyavajogni a micro sim miatt, mikor egy 50Ft-os műanyag darabbal ez is berakható bármelyik telefonba?
-
raper
senior tag
Úgy látszik Tajvan sem sem szeretne lemaradni. Ez és szép lesz, ha megérkezik egyszercsak.
-
gzbotii
veterán
Hosszu ido utan ujra egy gyonyoru telefon..Elkenyeztetnek minket a szep modelekkel (HTC One X, Sony ion)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
verser233
senior tag
Jaj, de gyönyörű
de a 4,7-es méret már rettentő nagy szerintem egy telefonnak
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
gzbotii
veterán
Jok azoka a kapacitiv gombok..kellnek oda. Szeritnem, hasznosabbak is...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Angel1981
veterán
"Bár az Android 4.0 kizárólag virtuális gombokkal is kezelhető, a HTC magasról tesz a Google előírásaira, az új készülékek alján ugyanis három kapacitív érintőbillentyű (vissza, home és app switcher) található."
Ez jó pont nálam!
-
AMD Power
titán
Ez a gép már nekem való.
Viszont találtam egy elirtást.
amely magonként maximum 1,3 GHz órajelen pörög
-
radi8tor
MODERÁTOR
Remélem lesz feketében is, mert elég b€zis ez a fekete kijelző, fehér hátlap.
⭐ Stella
-
namaste
tag
Bár az Android 4.0 kizárólag virtuális gombokkal is kezelhető, a HTC magasról tesz a Google előírásaira, az új készülékek alján ugyanis három kapacitív érintőbillentyű (vissza, home és app switcher) található.
Is. Az isen van a hangsúly. Felejtsétek már el ezt a hülyeséget. Nem kötelező szoftveres gombokat használni, az csak egy lehetőség. Nincs ilyen Google előírás. -
plus44
veterán
Eddig rendben van a cucc, de kérdéses az üzemidő. (talán ezért a cuccért növesztenék egy nagyobb kezet is
)
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
AMD Power #26 üzenetére
Nem elírás, olvasd el ezt a cikket
-
AMD Power
titán
Chipset Nvidia Tegra 3
CPU Quad-core 1.5 GHzÁhh.. így már értem.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Tetszetős, de az új sonyk jobban bejönnek a szögletes formával. Nekem már a sensation is túl csajos volt a sok ívvel. Valszeg márkát váltok egy xperia s vagy p vásárlásával.
Pszichotikus világban élünk. Az őrültek vannak hatalmon. Milyen régóta is van ez így? Milyen régóta kell ezzel együtt élnünk?
-
danikollar
őstag
Tetszik, bár tényleg hatalmas!
-
Brutális eb
addikt
SLCD 2 az én szememnek való.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
TheGerike
tag
Ez a teló:
Nem vagyok egy nagy Apple fan, de azért az ilyen telók után már eléggé kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkolnak elő szeptember környékén...
*---- There are no porblems, only solutions. ----*
-
aljuzer45
csendes tag
Nos Hm legalább megnézzhetjük igy a /magyari drága/ átlagosan nem elérhetö kütyüket.
focsoro
-
lmisi
senior tag
Na ezt is megfertőzte a no microsd láz. Szerintem fizetnek nekik a szolgáltatók
-
WiZARD
addikt
persze lte verzió snapdragon s4-et kap, lehet jobban járnak...
Tegra3 vs S4 KraitSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
enginev3.0
félisten
Nagyon szép, nagyon nagyon, remélem ezektől lemegy majd a Sensation és társai ára
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
kungzi
veterán
nekem sosem tetszettek a HTC-k. Samsung és Lg párti voltam mindig. Ezért is nagyon kíváncsi leszek, hogy az LG mit mutat be. Egy biztos, ütni fog, de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC egy négymagos processzorral szerelt géppel támad; az Ice Cream Sandwich-et futtató telefonon a Sense felület legújabb, 4.0-s verziója is megtalálható.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest