Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#16820480 #157 üzenetére
Nem a beats hypeolt (na jó, ez tényleg igaz), hanem sajnos annyira retek az alap htc füles, hogy az vmi hihetetlen.
A hangzása a legkevesebb, mert az még talán elmegy a mobil kategóriába, de baromi kényelmetlen hosszútávon.Én a sima sensationöm gyáriját cseréltem egy beatsre, nem bántam meg, főleg, hogy úgy igazából pénzembe se került (+ megkapta az xe hátlapját is, már csak alul a piros színezés hiányzik a gomboknál, de túlélem nélkülük
).
Beats nagyon kényelmes meg minden, de az se tökéletes: engem pl baromira zavar, hogy nem asszimetrikus, hanem elől lóg egyformán (és akad bele mindenbe), mint egy sztetoszkóp..
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #153 üzenetére
Most ezt találtam: $781
Hát ebbe bele kéne férnie, ha a Sensation XE nyitóárába is belefért...
A sima Sensation egyébként végül megkapta (hivatalosan) a beats szoftveres okosságot?
Mert az elején nem volt benne, meg a logo sincs rajta. Szerintem úgy illene, hogy minden beats logós htc megkapja a jobb fülest, de legalább a felsősök.Szerintem a Sensation XE esete más, ott az alap modell után hozták ki, itt ezeknek (elvileg) nem lesz beats változata, hiszen alapból benne van a szoftverben, és a logó is rajta van.
Meg ahogy felettem írták, a távirányító pl nekem is nagyon fontos. Inkább picit beáldozok a minőségből, de a gombok kellenek.
Egyébként ha nem ehhez, akkor melyik modellhez adnak beats fülest? Valamihez kell, ha már így promózzák.
Más: A fenti videó ellenére mindenhol az van, hogy nincs benne rádió.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#16820480 #151 üzenetére
Mr2-ön egész tűrhető zene megy.
A beats füles azért lenne jobb, mint a gyári vagy a külön vétel, mert egyrészt kényelmes, jó a hangzása, de ami a legfontosabb, és ezt kevés utángyártott tudja: van rajta híváskezelő és távirányító gombok.
Ezért lenne olyan fontos, ha már a leendő tulajoknak annyi mindenről le kell majd mondaniuk (minőségi hátlap, sd kártya, rendes sim, stb).Mondjuk én azért találom furcsának, hogy állítólag nem beats-el jön, mert nemrég volt hír, hogy htc egy vagonnyi pénzt adott a cégbe+implementálta a sensebe.
Ezek után az lenne a minimum, ha járna minden erőgép mellé egy. -
adalbert1
veterán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Én is így gondolom. Egy 32 GB-os belső memória + egy 16-32 GB-os SD kártya már elég sok tárhelyet kínál hogy az összes kedvenc zenémet felmásoljam, és ne legyen az a probléma ha valamit meg akarok hallgatni hogy nincs a készüléken. Kár hogy a Sony modellek is micro SD nélkül jönnek, ez főleg az alsóbb kategóriában lesz nagy érvágás ahol mondjuk csak 8 GB belső memória van (oké, értem hogy így még jobban tudják differenciálni a kínálatot, de ez akkor sem egy tetszetős irány).
szerk.: ezzel annyit sikerül elérniük, hogy majd egy olyan gyártó kínálatából fogok választani, aki nem áll át erre a baromságra (remélhetőleg lesz még olyan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest