- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Limitált széria Beats fejessel. Max akkor ha árban ugyanannyi lenne de akkor tuti eladnám.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #231 üzenetére
Láttam már. Egy gondom van vele, mégpedig az, hogy a Qualcomm saját fejlesztői készülékét egy külső gyártó készülékével vetik össze. A One XL tuti nem fogja tudni megismételni ezeket az eredményeket.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #229 üzenetére
Ez az, de a SOC-al az a gond, hogy DUAL-Core a hivatalos oldal szerint én meg a Tegra3-al szemben csak a 4magos Krait-re számítanék. Ha lenne 4magos S4 verzió nekem is az lenne a befutó.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #227 üzenetére
Az XL nem teljes egészében az X Krait verziója. 2magos S4 lesz benne ha jól tudom és csak 16GB tárhely. Átmenet lesz a One S és a One X között de LTE képes.
-
Xaels
félisten
válasz
Remus389 #209 üzenetére
Anno PH!-s teszt egyetlen negatívumot hozott ki a D2-nél mégpedig, hogy túl hangos tud lenni
Én is általában fél hangerőn hallgatom, de akkor már elnyomja az Ikarus/Metro hangját is.
Igen koreai. 3,5 éve boldogan használom. Csak egy másik COWON-ra cserélném le az X7-re de az már nem fér bele az anyagi keretbe.
-
Xaels
félisten
válasz
Remus389 #205 üzenetére
A COWON D2-nek olyan kimenője van aminek a közelébe sem ér még a Voodoos SGS sem és 50óra folyamatos zene lejátszást tud. A telefonomon így is annyit netezek, hogy néha alig bírja ki mire hazaérek mivel a munkahelyemen nem tudom tölteni és ha még azon zenélnék is tuti meghalna. Valamint ugye télen a rezisztív kijelző miatt bármilyen kesztyűben is tudom kezelni.
Persze lehet plusz macerának venni, de ha az az egy készülék lemerül amit mindenre használok akkor mindentől meg leszek fosztva. Így ha valamelyik le is merül még a másik a rendelkezésemre áll.
-
Xaels
félisten
válasz
RaveForce #202 üzenetére
Nem kell. Páromnak Lumia800-a van. Próbálgattam eleget
Nekem bőven elég volt arra, hogy ne akarjak magamnak WP7-et...
(#203) Remusz911: érdekes kérdés. Nekem mondjuk a Sensation hang képességei is elegek arra, hogy néha kihangosítva szóljon a rádió sunyiban. Ha meg zenét akarok hallgatni akkor ott a COWON D2-m amit nem nagyon cserélnék le amíg nem kell. A Beats miatt nem hiszem, hogy valami komoly hangchip kerülne bele mert az ugye szoftveres mint az SRS vagy Dolby. Majd kiderül.
-
Xaels
félisten
[link] One X-el lőtt képek. Ha ezek igazak egész jó kamerája lesz/van. Persze nem az a Carl Zeiss/Nokia szörnyeteg kategória, de ezzel már teljesen meg lennék békélve.
-
Xaels
félisten
válasz
RaveForce #199 üzenetére
Azért nem kell hasra esni attól a Live Tile rendszertől, pláne mert nem él az összes vagy nem olyan mértékben. Attól meg, hogy pár képet váltogatnak még maga a rendszer egyszerű mint egy faék. A méretük, formájuk kőbe van vésve. Csoda, hogy az elhelyezkedésük nincs.
Az animáltabb meg érdekes mert túl sok animáció nincs és a menüben is többnyire a fehér/fekete háttéren az ellenkező színnel írt feliratok fogadnak szimpla 2D-s böngészéssel.
-
Xaels
félisten
Szerintem ez szoftver kérdése inkább. A Sony-n még 2.3 van míg a One X már ICS-vel jön. Majd nemsokára megjelenik Sensation-re is és akkor lesz összehasonlítási alapom mivel én nem romolok. Ez a smoothság mánia engem nem nagyon hat meg, nem zavar az az 1-2 apró reccenés. Páromnak Lumia800-at vettünk és szép meg gyors, de milyen áron?
-
Xaels
félisten
[link] beárazódott. Nem annyira vészes, ha azt vesszük, hogy a Sensation mennyi volt megjelenéskor.
-
Xaels
félisten
válasz
daniel909 #142 üzenetére
Az, hogy mennyivel jobb nagyban függ a felhasználási szokásoktól. Ha "Crysis"-ozni akarsz akkor én azt ajánlom vegyél inkább egy telefont 80k körül és egy PSP Vita-t, mert ez az 1800-as akkuval nem hiszem, hogy sokáig fogja bírni és mivel az akku nem cserélhető így elég nagy hátrány ha lemerül. Netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra, videó felvételre nagy általánosságban semmivel sem jobb mint a 2magos Snapdragon a Tegra(ez kicsit szubjektív).
-
Xaels
félisten
Bog és Bocha, na és dr. Kind.
(Bocsi ha valakit kihagytam)
Amúgy érdemes minden telefont megtapizni mielőtt megveszi az ember. Tavaly Mobile Meeting-en például a HTC is kint volt még az akkor meg sem jelent Sensation-t is ki lehetett próbálni. Idén Veletech lesz: [link].
Én ha váltok idén akkor Xperia S vagy Ion lesz. A 2 mag elég és szerintem az ennél minőségibb lesz.
-
Xaels
félisten
A lapos vezeték annyiban ad okot reménykedni, hogy valószínűleg már nem a klasszikus HTC headset lesz hanem valami újabb még ha nem is Beats füles.
-
Xaels
félisten
Szerintem meg snassz lett. Nincs rajta egy apró momentum sem ami hűfaktort váltana ki belőlem, mint anno a Sensation.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged