- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
már van főzött rom pár darab ahogy nézem
és battery life-ra is figyeltek -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #314 üzenetére
Most hogy van t-mobilba egyre jobb ajánlat lett belőle...
50-ért el lehet hozni...Lehet hogy eladom E6-ot és az árából veszek egyet, a 8500-akat meg kibírom havonta...
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #312 üzenetére
most néztem egy boltot
találtam egy ilyet -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #310 üzenetére
Még azt nem tudom hogy androidnál az 1280*720-as felbontás nem lesz probléma a régi progikná amik kisebb felbontáson mentek?
Nem fog problémázni a rendszer? (mint ahogy symbianos E6-on nem megy egy progi sem ) -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #308 üzenetére
Mondjuk tényleg nem lett volna lehetetlen dolog hogy belerakjanak egy 2000-2500-as akksit, és akkor nem éri szó a ház elejét...
De mindig kell valami amibe bele lehet kötni.Én most egy NOkia E6-ot használok
előny akku... 4-5 napot elmegy egy töltéssel, és ha 1-2x ez idő alatt még feldugom a gépre kis szinkronizálás Nokia suite-al, akkor az tovább növeli...
1 hónap alatt 3x töltöm fel úgy hogy szinte teljesen lemerülDe az ég világon semmire nem tudom használni telefonálás, ébresztés, sms kívül.
Kijelzője fullos (2,46 col és 640*480-as felbontás 325 PPi) de kicsi és nem élvezetes rajt netezni (sem)
Közösségi nevü program ami facebookot tartalmazza twitterrel és kész... kb 5 perc alatt frissíti le az aktuális bejegyzéseket... (szerintem egy 10 másodperc ideális lenne)
programok nem mennek 640*480-on szinte egy sem (nokia 630*360-ra készíti a progikat) csak üzenet jön hogy ezen a felbontáson nem megy....
És még sorolhatnám...
Szóval hiába a sok előny a sok hátrány mellett...Android régebben kicsit instabil volt, de mostanában már sokkal megbízhatóbb...
Ja és ha android akkor htc... (ellentétben néhány elvetemült forumozóval aki szerint a samsung is telefon..
nem veszek soha már samsungot nem hiányzik )
Kár hogy ilyen drága... Talán pár hónap múlva lejjebb megy
De félő hogy addigra mire ennek lejjebb megy az ára, jön valami ami jobban tetszik, és akkor jön a dilemma, hogy az nem lenne-e jobb
(eddig ez előfordult párszázszor
)
Meglátjuk
-
spawn21
veterán
olvastam róla itthoni tesztet, most nem tudom melyik oldalon( este volt és fáradt voltam), de akkorát csalódtam az aksiban..........
minek a nagyon kíméletes proci, ha a kijelző bepótolja?
1 nap sincs az üzemideje. Ez gáz
-
BenHans
addikt
[link] engem csak ez aggaszt... az akkuidő...
lehet h inkább one s?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC egy négymagos processzorral szerelt géppel támad; az Ice Cream Sandwich-et futtató telefonon a Sense felület legújabb, 4.0-s verziója is megtalálható.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest