Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
A tárhelyen meg az soc-n kívül csont ugyan az. MWC-n is látszott, hogy sok bemutató emberke se tudta melyiket fogja.
Még jó, hogy nem a mi torkunkon próbálják lenyomni azzal a felkiáltással, hogy nesztek 16gb, LTE mellett jó a felhő 150mb mobilnet mellé
Bár egy kraitos 32gb-os jobban izgatna mint a tegra, biztos jó az üzemidő. -
Remus389
veterán
értem, mármint hogy milyen hangos
az sgs-emen már a megsüketülés határáig lehet nyomni a hangot(nem is szoktam maxon), ezek szerint a cowon-t még azon is túl lehet nyomni
az tényleg brutál, csak nehogy kiszakadjon a dobhártya
nálam olyan szintre felnyomható, hogy a villamoson inkább lehalkítom, nehogy zavarjam a népet
na mindegy biztos jó cucc az a cowon is(egyébként szintén koreai nem?) légy vele bulldog
-
Remus389
veterán
a cowon d2-be is wolfson van
Cowon D2 = Telechips TCC7801 + Wolfson WM8985G
az sgs-be pedig Wolfson WM8994
na mindegy egyszer add kölcsön hadd hallgassam meg
de az sgs-nek is brutálisan jó tiszta hangja van, nagyon nem tudja leverni, mert ez is qrva jó
én látom hogy HD kijelző, 4mag, ilyen olyan IPS amoled, jobb kamera..stb
ezek mind jók, de csak akkor cserélem le az sgs-t ha zenei szinten legalább egyenértékű
-
Remus389
veterán
Nem kell. Páromnak Lumia800-a van. Próbálgattam eleget Nekem bőven elég volt arra, hogy ne akarjak magamnak WP7-et... egyetértek, én is próbálgattam, de akárhogy forgatom sehogy se tetszik
2. hát igen, nem tudom hogy van ez, de szerintem jó ha a telefonodon tudsz zenélni, külön lejátszó, külön macera
vannak azért már elég jó zenei(itt ami a jack-en kijön, arra gondolok, nem a hangszóróra,) képességű telefonok,
pl. meizu mx,
voodooval+wolfson hangchippel: sgs, nexus s , galaxy 3
meg még nem tudom mik vannak
ezt a beats-et ki kéne próbálni hogy véleményezzem
-
kungzi
veterán
-
Kismaci
tag
Valszeg az a modell lesz, amit a Rhyme-hoz mellékeltek. Pofás, de nem Dr Dre. Persze az jócskán megdrágítaná a kütyüt.
Bajban leszek, ha benyomható (ha akár egy milire is) a háta, mert én kifejezetten a prémium kategóriában keresek és ott NO FUCKING WAY, hogy ilyen előfordulhasson. Ugyan előrendeltem, de előbb szeretném megtapizni valószínűleg és kivárom a teszteket, amik addig biztos kijönnek...
Apropos, Dr Kind: benyomható a hátlap? Neked mi volt a benyomásod?
-
Kismaci
tag
Köszi!
Tényleg jól láttam, hogy benyomható valamennyire és a srác azt mondja, hogy gáz, hogy benyomható, és ez nem túlzottan korrekt egy olyan prémium kategóriás eszköznél, mint a One X?
Na ne szórakozzunk már, így is lejjebb adtam az igényeimből (prémium fíling, értsd: lehetőleg alu alkalmazása)... tetszik a készülék, de ha benyomható a hátlap, akkor számomra felejtős, mert bazira nem prémium fíling, bazz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest