- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Tudom, hogy az utóbbi időben csak ezt szajkózom, de az egyik DAC a kulcsszó. A Nexus S-em marha jól szól, persze fel kellett pakolni egy Voodoo soundot, ha már a Samsung nem tudott értelmes drivereket írni a Wolfson WM8994-hez. (Meg fent van még egy Neutron Player, aminek nagyon jó hangja van, szerintem a legjobb az összes droidos lejátszó közül.)
Abból a szempontból jogos a kérdés, hogy a HTC eddig nem nagyon figyelt erre, szóval esélyes, hogy erre a telefonra felesleges lenne jobb minőségű felvételeket pakolni, ezzel is foglalva a tárhelyet.
A zajra meg megoldást jelent egy jó kis füles. (Esetleg egy aktív zajszűrős fejhallgató).
Persze ha telefon a forrás, akkor nem nagyon kapsz valami audiofil hangzást, de egy átlagos, kommersz vacaknál lehet sokkal jobbat is kihozni belőle.) -
vicze
félisten
Ne viccelődjünk már.
Ha sima telefont akarnék, ott a T68i (Mai napig az isten!), de pont hogy a rengeteg eszköz cipelését akarja az ember kiváltani, ha raknának bele 128GB belő tárhelyet tapsikolnék örömben és tennék magasról a mSD-re, de sajna nem. Eddig volt legalább a bővíthetőség lehetősége, de lassan azt is elveszik.enginev3.0:
HTC most váltott üzletpolitikát. Eddig nem raktak belső tárhelyet és adtak SD kártyát helyette. Most nincs SD van belső tárhely (nyilván). -
adalbert1
veterán
Én max. napi 1-1,5 órát. Nyilván nem az összes zenét hallgatom egyszerre, de az ideális eset az lenne, ha minél több mindent fel tudnék pakolni, akkor biztos nem állna elő az hogy pont az az album/szám nincs fent amit épp kedvem lenne meghallgatni. Persze el lehet lenni 1-2 GB-on is, de ha már van lehetőség, akkor miért ne? Illetve ha hosszabb útra mennék, akkor pár film, sorozatrész is felkerülne biztos a zenék mellé.
De ez erősen függ a kialakult felhasználási szokásoktól, én pl. külföldi nyaralásra is vittem anno vagy 30 cd-t magammal a discman mellé (ha 200 lett volna, akkor valszeg. mind a 200-at viszem).
radi8tor1 #62: a 26 még nem is problémás, szerintem az alsóbb kategóriás modelleknél fájó igazán a bővítés hiánya, ahol van egy 8 GB-os tárhely. Személy szerint csúcskategóriára biztos nem fogom kiadni a pénzt, kérdés hogy mik lesznek középkategóriában.
-
törölt tag
nem arról van szó, hogy együltömben végighallgatom az összeset. hanem arról, hogy több stílust, több előadót is magammal hordok, mert szeretek olyan zenét hallgatni, ami a hangulatomhoz illik. értem én, hogy egy trance számnál elég az első 2 percet loop-ra állíani, és napokig elmegy vele az ember, de mondjuk ha reggel Amorphis-ra ébredek a buszon, attól még esetleg délután szeretnék Tommy Emamnuel-t hallgatni, vagy éppen Bill Withers-t, vagy valami elvadult j-rock szart...
szerk: egyébként nem arról van szó, hogy nem lehet nélkül élni. jelenleg olyan telefonom van, amiben 16GB van és nem bővíthető, de ha mondjuk 64 lenne, azt is tele tudnám pakolni, de még majdnem a 128-at is. tárhelyből sosem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest