- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
már van főzött rom pár darab ahogy nézem
és battery life-ra is figyeltek -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #314 üzenetére
Most hogy van t-mobilba egyre jobb ajánlat lett belőle...
50-ért el lehet hozni...Lehet hogy eladom E6-ot és az árából veszek egyet, a 8500-akat meg kibírom havonta...
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #312 üzenetére
most néztem egy boltot
találtam egy ilyet -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #310 üzenetére
Még azt nem tudom hogy androidnál az 1280*720-as felbontás nem lesz probléma a régi progikná amik kisebb felbontáson mentek?
Nem fog problémázni a rendszer? (mint ahogy symbianos E6-on nem megy egy progi sem ) -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #308 üzenetére
Mondjuk tényleg nem lett volna lehetetlen dolog hogy belerakjanak egy 2000-2500-as akksit, és akkor nem éri szó a ház elejét...
De mindig kell valami amibe bele lehet kötni.Én most egy NOkia E6-ot használok
előny akku... 4-5 napot elmegy egy töltéssel, és ha 1-2x ez idő alatt még feldugom a gépre kis szinkronizálás Nokia suite-al, akkor az tovább növeli...
1 hónap alatt 3x töltöm fel úgy hogy szinte teljesen lemerülDe az ég világon semmire nem tudom használni telefonálás, ébresztés, sms kívül.
Kijelzője fullos (2,46 col és 640*480-as felbontás 325 PPi) de kicsi és nem élvezetes rajt netezni (sem)
Közösségi nevü program ami facebookot tartalmazza twitterrel és kész... kb 5 perc alatt frissíti le az aktuális bejegyzéseket... (szerintem egy 10 másodperc ideális lenne)
programok nem mennek 640*480-on szinte egy sem (nokia 630*360-ra készíti a progikat) csak üzenet jön hogy ezen a felbontáson nem megy....
És még sorolhatnám...
Szóval hiába a sok előny a sok hátrány mellett...Android régebben kicsit instabil volt, de mostanában már sokkal megbízhatóbb...
Ja és ha android akkor htc... (ellentétben néhány elvetemült forumozóval aki szerint a samsung is telefon..
nem veszek soha már samsungot nem hiányzik )
Kár hogy ilyen drága... Talán pár hónap múlva lejjebb megy
De félő hogy addigra mire ennek lejjebb megy az ára, jön valami ami jobban tetszik, és akkor jön a dilemma, hogy az nem lenne-e jobb
(eddig ez előfordult párszázszor
)
Meglátjuk
-
spawn21
veterán
olvastam róla itthoni tesztet, most nem tudom melyik oldalon( este volt és fáradt voltam), de akkorát csalódtam az aksiban..........
minek a nagyon kíméletes proci, ha a kijelző bepótolja?
1 nap sincs az üzemideje. Ez gáz
-
BenHans
addikt
[link] engem csak ez aggaszt... az akkuidő...
lehet h inkább one s?
-
Kismaci
tag
válasz
FragMaster #299 üzenetére
Érdekes dolog ez a "mekkora értékkel szaladgál" az ember - dolog.
Főleg, mert gyakorlatilag nekem azért nem ügy, mert amikor a HD2-t megvettem, akkor 170 környéke áron vettem. -
FragMaster
addikt
Meg elvileg készülőbben van már az 1.28-as firm, amivel pont azokon javítanak tovább amiket említettél.
Magánvélemény: könnyen elvarázsol a One X de valahogy ahogy a kezdeti hű-ha kezd elmúlni egyre inkább az ugrál be, hogy baromság ekkora értékkel rohangálni a zsebben és nagyon derék dolog a sebesség meg a zökkenőmentesség sense mellett (már a felhasználói felületen, az appokról nem is beszélve), de mégis egyre inkább kacsint vissza pl az XperiaS, mint ésszerűbb alternatíva.
Na azért még megvárom milyen konstrukciókkal kerül be a téhez. Nagyon izgat az Optimus 4x, huawei d quad meg az s3 is, de ezek még az ablakban lógnak... -
Kismaci
tag
válasz
FragMaster #293 üzenetére
Pfff... ez igaz.
És mivel a pdafanclub.com-on is sorozatban jön meg a fórumozó srácoknak a telefon, egyre jobban érik bennem a döntés, hogy One X kell nekem.Igazából tudom, hogy csalódni nem csalódhatok benne, a srácok írták, hogy az aksi idő se rossz egyáltalán. Húzósabb dolgoknál van melegedés, de az minden ilyen kütyünél van. Nehezen fogom kibírni még azt a két-három hetet a rendelésig (elő volt rendelve, de mivel valahogy nem volt lamúr, meg gondoltam, ki tudom várni a konkurenciát, visszamondtam).
Szóval nagyon-nagyon alakul a lamúr a kicsikével...
Remélem, olyasmi lesz, mint a HD2-mmel!
-
monti0222w
addikt
válasz
FragMaster #295 üzenetére
Köszi.
-
FragMaster
addikt
válasz
monti0222w #294 üzenetére
MWC-ről még anno azt cikkezték a srácok.
-
monti0222w
addikt
válasz
FragMaster #291 üzenetére
Nem tudod, fog jönni magyarba is?
-
Kismaci
tag
válasz
FragMaster #287 üzenetére
A One X-hez képest az LG kijelzője elég fakónak tűnik, különben egész jóféle kis kütyü az is. Viszont még mindig a HTC a nyerő nálam.
A Huawei Ascend D Quad XL piszkálja még a fantáziámat - de az szigorúan fehérben.
-
FragMaster
addikt
válasz
monti0222w #290 üzenetére
Ez annyira nem egyértelmű, mert kérdés miben. Mindenesetre kellemes, főleg annak a fényében, hogy bővíthető is a memóriája.
-
monti0222w
addikt
válasz
FragMaster #286 üzenetére
Jah, meg erősebb proci.
-
joey04
titán
válasz
FragMaster #287 üzenetére
Nekem jobban tetszik az LG, külsőre. Viszont a 2X-nél annyi szenvedés volt, hogy nem szívesen vennék egy LG-t a HTC helyett.
-
FragMaster
addikt
Azért izgalmas az LG megoldása is: [link]
Minden a helyén van, ami a HTC-ben hiányzik: rendes méretű sim, bővíthető memória, cserélhető alapból nagyobb akku. A dizájn nem annyira pofás, de az mwc alapján feketében jól mutat.
Vajon honnan szerezhetett az emberünk egy példányt, egyből a még sosem mutogatott fehér színben? -
FragMaster
addikt
A Sprint által kiadott One XL változat: [link]
Dióhéjban: 2000mAh akksi, dedikált kameragomb, alu ház valamivel rondább, de nem rossz dizájnnal. Kellemes. -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #284 üzenetére
pénztárcámhoz
Nem többi telefonhoz hasonlítok, mert azok is drágák voltak, csak azokat nem is vettem volna meg -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #282 üzenetére
Az egész telefonnal csak egy nagy bajom van...
A 175.000 ft-os független ár...
(T-mobilban hiába lesz a függőknél lassan jön a szoftver stb) -
FragMaster
addikt
Nem is kell, jó ez már ahogy van. Az 1080p videón meg azért reszelhetnének, mert ahogy visszajelezték alapból 10mbps a felvétel bitrátája, kb. 23fps-en, pedig a vas többet bír.
Külső kamera appal day1 orvosolható, de azért ez így snassz ha már a kamerával mutogatják legjobban a készüléket. -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #280 üzenetére
Csak arra, hogy mobiltelefonok esetében drasztikusan nem fog nőni a képminőség, mert pici a képérzékelő bennük
Teljesen mindegy hogy mit mond akármelyik gyártó is.De a legtöbb esetben azért az előző széria telefonjaitól jobb képet tudnak, és ennek kell örülni
Szóval attól hogy milyen legujabb firmware van rajt attól más programok javulhatnak, kép csak kis mértékben.
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #278 üzenetére
Video meg kép mobilok esetén csak szoftveresen javulgat...
Amíg nem raknak bele méretes fényérzékelőt, mint ami a tükörreflexesekben van (vagy esetleg csinálnak egy kicsivel kisebb új szabványt) addig nem sok javulás lesz...
Pl a nokia 808ban már egy nagyobb érzékelő van mint az összes többi mobilban -
FragMaster
addikt
Meg gondolom számít a 720p felbontás is. A 4 mag haszna nem igazán egyértelmű, de én csak azt látom vissza, hogy lagfree az egész és ez azért jobb, mint a pontszámok mennyisége
Üzemidőre meg azt mondják, hogy 1.27-es firmmel teszteltek az oldalak, a korai eladott példányokon még 1.26 van és elvileg hét vége felé már ota jön ezekre az 1.28, mind a kettő jelentős javulást ígér üzemidőre meg kamerára (ez mondjuk szerintem kérdéses szükséges-e, inkább a gyenge fullhd videófelvételt reszeljék) plusz további bugfixek. -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #276 üzenetére
A programok teszteredménye pl quadrant, nem nagyon hiteles HTC esetében, mert nem tudja a 4 magos procit ha jól tudom, és így gyengébbek is az eredmények...(persze egyik tesztben ennyi másikban annyi ... nem tudom hogy csináltak ekkora különbségeket...)
Antutu már kihozza hogy gyors az
Persze az androidos programok is ha nem tudják a 4 magot kezelni nem feltétlen lesz egy-egy alkalmazás gyorsabb...
De a végeredményekből nem feltétlen tudom leszűrni, hogy kamerájára azt mondják, hogy jó vagy hogy nem jó? Nem egyértelmű
Meg üzemidő sem...Kár is tesztelni jelenleg nem hiszem hogy van jobb telefon
-
FragMaster
addikt
No amíg nem jön a mobilarénás teszt:
Phonearena
Techradar
Androidcommunity
Slashgear
Androidcentral
The Verge -
lcee79
addikt
válasz
-=Starwing=- #274 üzenetére
Tudja szerintem csak be kell állítani menüben, de alapból biztosan nem az van beállítva, mert azt kipróbáltam...
-
Kismaci
tag
válasz
verser233 #22 üzenetére
Egészen biztos lehetsz benne, hogy 4,3-nál nem lesz nagyobb érzetű. Hogy honnan tudom?
Nekem most egy HD2-m van, 4,3-as kijelzővel. Elmentünk egy MS boltba és megtapiztam a Titan-t, aminek 4,7-es. Amit később konstatáltam, mert ott, a kezemben nem érződött, hogy ennyivel nagyobb.Ez persze nem zárja ki, hogy számodra a 4,3-as is nagy!
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #271 üzenetére
Fehér
Olyan mint képen/videón
Ha ott tetszett élőben is fogMondjuk nekem is ebből tetszett először a fehér..
Kézben fogva nagyon könnyű, pehelysúlyú
Ha valaki hozzám vágná nem dobnám visszaAmit próbálgattam minden teljesen folyamatos ahogy kell, (persze 4 magos ne is akadjon, de ezt mondtuk 2 magosnál is aztán mégis akadt
)
-
lcee79
addikt
Sajna azt nem volt idő tesztelni a pár perc alatt amig nálam volt, de majd megkérdezem...
Ja és elvileg franciaországból szállították neki, nem magyar oldalról rendelte, de futárral franciaországból házhozszállítással 174 ezer párszáz forint lett, tehát nem lett drágább mintha magyar forgalmazótól vette volna, és előbb is kapta, és magyar nyelvet is elő lehetett varázsolni
-
lcee79
addikt
Az előbb volt szerencsém kézbe venni egyet
Egy ismerős előrendelte és megjött neki ma...Még nem volt rajt semmi progi, csak belépkedtem menübe meg ilyenek...
kijelző tényleg nagyon szép. Annyira nem vészesen nagy hogy ne lehessen kézbe venni, nekem pont jó lenne
Nagyon vékony és nagyon könnyű(sensation sokkal nehezebb, és vastagabb...)
Fülhallgató HTC, nem beats audio... -
FragMaster
addikt
-
Anulu79
addikt
válasz
FragMaster #265 üzenetére
Köszi a linket! Ez alapján egyre jobban úgy néz ki, hogy ugrik a One X. Nekem ez már bitang nagy.
A Sensation-öm is már határesett méretet tekintve. Bár lehet, hogy élőben, kézben tartva a készüléket mégis "kényelmes" lesz a kezelése.
-
Anulu79
addikt
válasz
FragMaster #263 üzenetére
A kicsi az nek sok.
Próbáltam össze hasonlító videot keresni róluk de nen leltek sehol sem. Legfeljebb majd megnézem élőben, hogy ha megjelenik.
-
Anulu79
addikt
válasz
FragMaster #261 üzenetére
Egy Sensation One X össze hasonlítás is jöhetne.
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #256 üzenetére
Egyik unboxing videoban egy fehéret kibontanak, azon látszik hogy simán csak HTC van a fülhallgatón, sehol egy beats felirat (mondjuk miattam AKG is lehetne
) és nem is agyba dugós, csak sima eccerü...
Szerintem ide is biztos ilyenek jönnek... (német és francia nyelvű videóban is ugyanez volt)
Úgyhogy ez nem jó hír tényleg -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #256 üzenetére
most néztem a reklámozós videóit, a hátulján ott virit a beats felirat...
Ami megjelenik arról leradírozzák? -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #254 üzenetére
NEEM???
Miért nem? Pedig ez a legesélyesebb telefonjelöltem
Nehogy lebutitgassák a dolgait... -
FragMaster
addikt
Franciaországban és Németországban már kiszállították az első előrendelt példányokat. Egyelőre úgy tűnik nem beats füles jár hozzá
-
FragMaster
addikt
-
joey04
titán
válasz
FragMaster #250 üzenetére
akkor hivatalosan is spórolhatsz.
-
FragMaster
addikt
Anno írtam a t-mobilnak is, amikor megjelent a hamarosan kapható készülékek közt, már el is felejtettem, de megjött a válasz:
"Kedves Ügyfelünk!
Elnézését kérjük a késedelmes válaszadásért, és köszönjük megkeresését!
Tájékoztatjuk, hogy a hamarosan kapható készülékeink között szereplő HTC One X típusú telefon rendelkezik beépített FM rádióval..."
-
joey04
titán
válasz
FragMaster #242 üzenetére
van itt kavarás a verziókkal.
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #246 üzenetére
Engem nem zavar, főleg hogy belső 32 gb sokkkkkal gyorsabb, és pl egy nagy méretű képfájl mennyivel gyorsabban nyílik meg belső flash-ről mint egy sd-ről (akár class10-es is lehet.)
De őket nem győzte meg
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #244 üzenetére
Ja akkor inkább legyen 32 gb, főleg azért mert ha jól láttam nem is lehet bővíteni
Nekem pár ismerősömet ez taszítja
Nekik SD nélkül nem kell telefon, és eddig csak HTC-jük volt. -
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #242 üzenetére
Ja de nekünk sokat nem ér valószínűleg az amerika LTE (iPad 3-ból kiindulva)
Én jobban is örülnék egy tegra3-nak, főleg az 5-ödik mag kis fogyasztása miatt, ebben a 2 magosban a nagy teljesítmény miatt szerintem fél nap alatt lemerül az akksi... -
lcee79
addikt
MOst olvastam több cikket (pl ebben is, meg ennek a külföldi verziójában is) is amiben írjék hogy milyen hatalmas teljesítménye van a Snapdragon S4 SoC-nak a HTC ONE X-ben, 5000 pontokat csinál quadrantban...
Most lehet hogy én tudom rosszul, de nem úgy volt hogy 4 magos tegra 3 van benn?
-
joey04
titán
válasz
FragMaster #119 üzenetére
Visszatérve a témára: Itt pl. módosították a specifikációt:
Radio Stereo FM radio with RDS
Korábban szimplán NO volt.
-
Kismaci
tag
Azt lenne még jó tudni, hogy lesz-e a házon csuklószíj-felerősítéshez alkalmas kiképzés, vagy hogy mondjam normálisan. Gondolt-e a gyártó arra, hogy fel lehessen rakni a készülékre egy szíjat, ha már fényképezésre élezte ki a kütyüt.
Gondolom nem, de ez egy olyan fokú hülyeség... egy ilyen kicsikénél az ember nem kockáztat, csak abszolút kis magasságban veszi elő és abszolút biztonságos helyen, mert nem olcsó és kellene a fenének, hogy kilökjék a kezéből...
Mondjuk ezt jó lenne tudni egyébként. Nálam nyerő lehet egy olyan kütyü, amelyiknél gondolt ilyenre a gyártó...
-
BenHans
addikt
Lesz a vodánál is!
[link]
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #235 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyi lesz 2 évre...
-
FragMaster
addikt
T-nél már a hamarosan kapható készülékek közt van
[link]
-
Xaels
félisten
Limitált széria Beats fejessel. Max akkor ha árban ugyanannyi lenne de akkor tuti eladnám.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #231 üzenetére
Láttam már. Egy gondom van vele, mégpedig az, hogy a Qualcomm saját fejlesztői készülékét egy külső gyártó készülékével vetik össze. A One XL tuti nem fogja tudni megismételni ezeket az eredményeket.
-
lcee79
addikt
válasz
FragMaster #231 üzenetére
Eddig amit hallottam erről a snapdrgaon porciról azt szűrtem le, hogy gyorsabb mint az nvidia 4 magosa....
És ezért szerintem 2012-ben praktikusabb is lehet egy 2 magos gyors keveset fogyasztó, kevésbé melegedő proci mint egy
4 magos ami ezeknek a feltételeknek nem feltétlenül felel meg -
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #229 üzenetére
Ez az, de a SOC-al az a gond, hogy DUAL-Core a hivatalos oldal szerint én meg a Tegra3-al szemben csak a 4magos Krait-re számítanék. Ha lenne 4magos S4 verzió nekem is az lenne a befutó.
-
FragMaster
addikt
A tárhelyen meg az soc-n kívül csont ugyan az. MWC-n is látszott, hogy sok bemutató emberke se tudta melyiket fogja.
Még jó, hogy nem a mi torkunkon próbálják lenyomni azzal a felkiáltással, hogy nesztek 16gb, LTE mellett jó a felhő 150mb mobilnet mellé
Bár egy kraitos 32gb-os jobban izgatna mint a tegra, biztos jó az üzemidő. -
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #227 üzenetére
Az XL nem teljes egészében az X Krait verziója. 2magos S4 lesz benne ha jól tudom és csak 16GB tárhely. Átmenet lesz a One S és a One X között de LTE képes.
-
FragMaster
addikt
Amúgy ezen a videón, mint hanggal hallgatva kiderült a krait verzió látható, tehát az XL. Nem tudni az mwc-s videókon melyik-melyik, mert kraitosból volt kint at&t ÉS htc feliratos is. Lehet az fm rádió ettől is függ, bár a supportos srác nekem a tegra változatról mondta azt amit mondott. Kavarkavarkavar.
-
BenHans
addikt
válasz
FragMaster #119 üzenetére
valószínűleg lesz fm rádió a jövevényben... [link] 0:22-0:30 ott a widget...
-
jacis
nagyúr
válasz
FragMaster #222 üzenetére
A szürke szín eddig is ismert volt.
A youtube-on van videó róla. -
Anulu79
addikt
válasz
FragMaster #222 üzenetére
Ez lesz a nekek való.
Remélem, hogy magenta hamar felveszi a kínálatába. Mondjuk tehettek volna bele egy dupla ledet szerintem.
-
Anulu79
addikt
Azt lehet tudni vajon, hogy más színben is lesz majd? Vagy csak ez a fehér lesz?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
FragMaster #219 üzenetére
Mondjuk én erről most hallok először, hogy az fm képességet az nfc chip is el tudja látni.
-
FragMaster
addikt
Újabb érdekesség az FM rádióval kapcsolatban további levelezés hatására a HTC-vel:
"Dear xy,
Thank you for contacting us regarding the HTC One X.
We can confirm that the One X does not have a FM radio installed on the phone software but the NFC chip inside the phone can support this and this will be a feature that we may add to the device in the future."
Előzménynek leírom, hogy rákérdeztem miért látható az appok között az FM rádió kb az összes hands-on videóban, ha azt a készülék nem tudja.
Tehát ha gondolkoznak az utólagos engedélyezésén az azt jelenti, egy tökéletesen bekötött működőképes modul van állításuk szerint az NFC chipben, amit akár működésre lehet bírni idő előtt egy third-party rádió appal, vagy az xda "erejével"
Bíztató, ha ez így van már nagyon várom az áprilist. -
lcee79
addikt
"A One X 720x1280 képpontos SLCD2 paneljének pixelelrendezése az LG Optimus 4X HD AH-IPS megjelenítőjével teljesen azonos, vagyis a kiemelkedő vizuális élményt biztosító IPS technológia használata ezúttal is borítékolható"
Ez megint egy jó érv mellette
-
P&A
csendes tag
Gondolom ez az expansys nem magyar nyelvű. Mivel a UK megjelenésre írja a dátumot. Vagy tévedek?
-
lcee79
addikt
Köszi!
Úgy látszik én nem jó helyeken keresgéltem eddig
Remélem t-mobilnál némileg csökkentenek az árán legalább 130-140 környékére..
És akkor talán megpróbálkozom veleNem mintha nem lehetne olcsóbb...
Azt néztem a youtube-on hogy tv-re kirakja a képet 3 újj felfele mozgatásával...
De azt nem tudom a TV-nrk milyen feltételeknek kell megfelelnie?
Nekem van egy G20as Pana plazmám, van rajt net kapcsolat, meg DLNA is. Remélem ez már elég neki. -
lcee79
addikt
Hi!
Azt lehet tudni hogy Magyarországon (esetleg T-nél) mikor jelenik meg?
Nagyon bejött az alapján amit eddig láttam róla (leírások, youtube videók..., persze ott a hibákra nem térnek ki)
-
dani3l
őstag
Write only. Ha read only lenne, elolvasta volna..
Egyebkent akkor most ez a One X lesz az Endeavour (Supreme, Edge, stb..) helyett? Mert a specifikaciok alapjan kb ugyanaz, csak gagyi hazban kevesbe tetszetös dizajnnal.. Gondolom nem fog kihozni a HTC ket egyforma telot, amiböl az egyik müanyag, a masik meg fem. Nekem nagyon nem jönnek be ezek a polikarbonat hazikok, raadasul ha meg behorpad a hatulja is akkor a premium kategoriabol atcsuszik az übergagyiba ami eleg gaz.
Ara szerintem teljesen rendben van nyitoarnak, fel ev mulva elöfizuval mar ertelmes aron hozza lehet majd jutni. (Felteve hogy kezdenek valamit a hatlappal, mert ha nem, akkor en biztos, hogy nem fogok hozzajutni sehogy..) -
törölt tag
válasz
Remus389 #207 üzenetére
azért gyártón belül is vannak különbségek a DAC minőségét illetően. azon kívül pedig (ahogy a fülhallgatós topikban valaki írta) a telefonokban túl sok a beléjük zsúfolt elektronikai elem, túl kis méretbe vannak összenyomva, ezért nagyobb az elektromos zaj is, ami mindenképpen ront a minőségen.
egyébként a HTC eddig nem arról volt híres, hogy minőségi DAC-ot használnak, vagy ha mégis, akkor is ott a probléma, hogy azon spórolnak, hogy nem veszik meg a drivert hozzá (ahogy a gpu-hoz sem vették meg egy jó ideig). ez a Beats szerintem egy nagy szemfényvesztés, de könnyű vele vevőket szerezni, mert manapság nagyon menő. valahogy nem hiszek ezekben a szoftveres ügyeskedésekben.
-
Xaels
félisten
válasz
Remus389 #209 üzenetére
Anno PH!-s teszt egyetlen negatívumot hozott ki a D2-nél mégpedig, hogy túl hangos tud lenni
Én is általában fél hangerőn hallgatom, de akkor már elnyomja az Ikarus/Metro hangját is.
Igen koreai. 3,5 éve boldogan használom. Csak egy másik COWON-ra cserélném le az X7-re de az már nem fér bele az anyagi keretbe.
-
Remus389
veterán
értem, mármint hogy milyen hangos
az sgs-emen már a megsüketülés határáig lehet nyomni a hangot(nem is szoktam maxon), ezek szerint a cowon-t még azon is túl lehet nyomni
az tényleg brutál, csak nehogy kiszakadjon a dobhártya
nálam olyan szintre felnyomható, hogy a villamoson inkább lehalkítom, nehogy zavarjam a népet
na mindegy biztos jó cucc az a cowon is(egyébként szintén koreai nem?) légy vele bulldog
-
Remus389
veterán
a cowon d2-be is wolfson van
Cowon D2 = Telechips TCC7801 + Wolfson WM8985G
az sgs-be pedig Wolfson WM8994
na mindegy egyszer add kölcsön hadd hallgassam meg
de az sgs-nek is brutálisan jó tiszta hangja van, nagyon nem tudja leverni, mert ez is qrva jó
én látom hogy HD kijelző, 4mag, ilyen olyan IPS amoled, jobb kamera..stb
ezek mind jók, de csak akkor cserélem le az sgs-t ha zenei szinten legalább egyenértékű
-
Xaels
félisten
válasz
Remus389 #205 üzenetére
A COWON D2-nek olyan kimenője van aminek a közelébe sem ér még a Voodoos SGS sem és 50óra folyamatos zene lejátszást tud. A telefonomon így is annyit netezek, hogy néha alig bírja ki mire hazaérek mivel a munkahelyemen nem tudom tölteni és ha még azon zenélnék is tuti meghalna. Valamint ugye télen a rezisztív kijelző miatt bármilyen kesztyűben is tudom kezelni.
Persze lehet plusz macerának venni, de ha az az egy készülék lemerül amit mindenre használok akkor mindentől meg leszek fosztva. Így ha valamelyik le is merül még a másik a rendelkezésemre áll.
-
Remus389
veterán
Nem kell. Páromnak Lumia800-a van. Próbálgattam eleget Nekem bőven elég volt arra, hogy ne akarjak magamnak WP7-et... egyetértek, én is próbálgattam, de akárhogy forgatom sehogy se tetszik
2. hát igen, nem tudom hogy van ez, de szerintem jó ha a telefonodon tudsz zenélni, külön lejátszó, külön macera
vannak azért már elég jó zenei(itt ami a jack-en kijön, arra gondolok, nem a hangszóróra,) képességű telefonok,
pl. meizu mx,
voodooval+wolfson hangchippel: sgs, nexus s , galaxy 3
meg még nem tudom mik vannak
ezt a beats-et ki kéne próbálni hogy véleményezzem
-
Xaels
félisten
válasz
RaveForce #202 üzenetére
Nem kell. Páromnak Lumia800-a van. Próbálgattam eleget
Nekem bőven elég volt arra, hogy ne akarjak magamnak WP7-et...
(#203) Remusz911: érdekes kérdés. Nekem mondjuk a Sensation hang képességei is elegek arra, hogy néha kihangosítva szóljon a rádió sunyiban. Ha meg zenét akarok hallgatni akkor ott a COWON D2-m amit nem nagyon cserélnék le amíg nem kell. A Beats miatt nem hiszem, hogy valami komoly hangchip kerülne bele mert az ugye szoftveres mint az SRS vagy Dolby. Majd kiderül.
-
Xaels
félisten
[link] One X-el lőtt képek. Ha ezek igazak egész jó kamerája lesz/van. Persze nem az a Carl Zeiss/Nokia szörnyeteg kategória, de ezzel már teljesen meg lennék békélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest