- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JrCsG
tag
Alávetettem egy kis nyúzásnak a HDD-t, max 47 fokra ment fel (szobahőmérséklet 24 fok), egyébként 39 és 42 fok között elvan. nem olyan vészes szerintem, azt hittem forrófejűbb lesz. Majd még letesztelem mennyivel eszik többet, mint a régi, de a nyers adatok alapján nem szabadna nagy különbségnek lenni.
-
_ak_
addikt
Nem tudom én megfogom az egyik sarkát és kinyitom, de akkor úgy tűnik, h ez ilyen. Nekem nem tagyóban nyílt ki vagy ilyenek, olvasgattam rajta, amihez beállítottam egy kényelmes fokot, de mindig fullra kinyílt a rázkódástól.
Amúgy nagy nehezen sikerült feltenni rendesen a gyári ati drivert (meggyűlt vele a bajom, driver install: the inf file was not found hibaüzenet), de a hd filmeket továbbra sem tudom lejátszani. vagyis a coreavc + mpc hc kombóval müxik a dolog, de minden mással ugyan az a helyzet. Érdekes benne viszont, h a cpu terhelése 50-60% (mármint a lejátszó részéről), ha kmpvel próbálkozok (ami nem megy) vagy ha mpc hc coreavc-vel, ami megy.
-
-
_ak_
addikt
Persze a gyári cd-ről "telepítettem" a Hotstartot, de semmi. Eleinte működött nálam is minden, de egyik nap vmitől elszállt az egész, se a scm se a hotkey-ek nem működtek rendesen, azóta sikerült helyre rázni az scm-et, de a hotkey dolog nem akar menni még mindig.
Akkor valószínű, h naponta változik ennyit az ujjlenyomatom.
KMP-be vmi másik kódeket kell importálni amivel elvileg mennie kell vmi DXAV hardveres gyorsításnak és akkor már nem kéne, h probléma legyen az 1080p, de ennél többet nem nagyon értettem meg.
Cerebellum: Csak simán az MPC vagy az MPC HC lejátszót használod? Külső kódeket telepítesz? Én az mpc hc-vel próbálkoztam (legfrissebbel), de ugyan azt csinálta, mint a kmp (vagyis nálam is a hang ok, de a kép egy picit lassabban játszódik le), érdekes mondjuk, h 100%-os cpu terhelés így sincs.
Azt egész véletlenül nme tudod, h az mpc hc hova menti a beállításokat? pl, h mit nyitottam meg utoljára. roaming mappából hiába törlöm az .ini fájlt, megmarad minden beállításom.
-
Imibácsi
aktív tag
Teljesítménycentrikusan nekem oké a 3 óra, az 5 óra pedig úgy jön ki hogy az összes feleslegesen futó programot bezárom a tálcán is. De ennyi különbség szerintem belefér. TV tunert biztosan be lehet szeretni hozzá az Albacomptól vagy az ebayen, de mielőtt nagyon bevásárolnál belőle drágáért, nézz utána hogy nálatok van-e digitális földközeli adás, és hány adót lehet fogni. Mert én úgy tudom hogy egyelőre csak pesten van 1-2 kerületben. Nekem pedig nem sok közöm van pesthez.
-
_ak_
addikt
Nem csak neked
.
Ettől függetlenül aludni gond nélkül, alapjáraton egy folyamatos, de halk venti susogás hallható, de most én is feltettem az újabbik biost és mintha a hdd lenne most a leghangosabb alapjáraton, igaz lehet, h csak placebo, de este talán ki tudom tesztelni.(tehát még egyszer nem hangos. épp, h elnyomja egy 5400as toshiba hdd tekerését (amit már azért hangtalannak szoktak ítélni
)
-
_ak_
addikt
4272. Azt hittem ez a legújabb. A program egyáltalán nem lassít és win bejelentkezésen kívül leginkább a weboldalakra való belépésre. Képes magától kitölteni az egyszer megadott accot egy ujj húzással. Inkább csak az újdonság varázsával hat szerintem, de egyenlőre nagyon tetszik.
plusz csinál egy védett mappát ahol tárolhatjuk a "titkosabb" dolgokat is.
amd optimizer valóban nem kell, cpu-z szerint magától kapcsolgatja cpu szorzót, de minimumon is elég "hangos" a venti. Az előző postok közt valaki megjegyezte, h bios update után mintha csendesebb lenne,de én sajnos eddig nem tudtam updatelni azt.
A live updater nem írja, h lenne frissíteni valóm, holott 3.0f-es van a gépen, míg az oldalukon 3.0g.a tvhez meg sztem kell az antenna is, legalábbis én nem telepítettem a drivert és az eszközkezelőben nem írja sehol, h lenne ismeretlen hardverem.
-
_ak_
addikt
A wlant és a kamerát enélkül is ki-be tudtam kapcsolni, a bt-t meg ezzel sem tudom.
szerk.: rájöttemValakinek sikerült az ujjlenyomat olvasót 3.0.1-es firefoxal használnia? Nekem azt írja, h böngésző túl új, amúgy eddig mindig hülyeségnek tartottam a dolgot, de baromi jól használható.
A másik. Nem lehet valahogy a venti fordulatszámát visszább venni? Nem mondhatom, h nagyon hangos, de azért mindig hallom. Ugye jól tudom, h vista alá nem kell az amd optimizer?
-
_ak_
addikt
Hmm, mégis egy típus lenne? De akkor a mi a helyzet a procival? Az MSI oldalán is turiont írnak és nem athlont.
A szaggatást meg igen észrevehető, ha van, leginkább ablak zárásnál, több részletben záródik be pl.
És a legfontosabb kérdés: én 137ért láttam a legolcsóbban, esetleg nem tud valaki egy olcsóbb helyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest