- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
JrCsG
tag
Na szóval megtörtént a csere
Ez volt benne: Toshiba MK1646GSX [link] és ez lett helyette: WD WD3200BJKT [link]. Mint az adatokból kitűnik, az új hdd halkabb és valóban az. Lényegesen gyorsabb, tényleg SATA2-ben megy, a windows élményidex a Toshiba esetében 4,9 volt, ez a WD-vel 5,8-ra ugrott fel!
Szerintem nem lesz sokkal melegebb sem, max 1-2 fokkal. Dupla akkora, nagyon gyors, halk is, szerintem megérte a befektetést.
-
Imibácsi
aktív tag
Vista alatt.
Jelentem befürödtem az N-es wifivel
Hibátlanul felismetre a winfos, erre kiírja hogy eszköz nem ndítható el. Linuxban talál hálózatot, viszont nem tud csatlakozni. Egyik szervizes ismerősöm azt mondta, hogy azért nem fog működni, mert a pr210 biosa nem fog támogatni egy Centrino platformos wifit. De ez atom gáz! A PC-be csak beleteszem a kártyát, feltelepítem, és megy, bári is legyen az! Itt meg még a biostól is függ? Fuck...
-
JrCsG
tag
Szerintem a 8.9-es driverrel lesz a gond, én végigpróbáltam őket és visszatértem a gyári driverhez (amit az msi-től töltöttem le), ez hozza a legjobb teljesítményt játékban és filmnézés közben egyaránt. A VLC-ből a 0.9.2-es simán viszi nálam. Ja ne aksiról próbáld, azért kell neki a táp... Így max 50-70%-ra megy fel a proci kihasználtság filmtől függően (persze 1080-ról beszélünk 720-asok meg sem kottyannak neki)....
-
Imibácsi
aktív tag
Az ujjlenyomatolvasó elég érzékeny, szóval szerintem meg is válaszoltad a problémát. Nekem működik rendesen. A P1 gombot én sosem használom, de nekem elindítja a media playert. A radeon X1270ben nem hinném hogy van hardveres HD támogatás, ellenben a processzor bírja. nekem MediaPlayer Classic van és abban rendesen fut az 1080p.
-
JrCsG
tag
P1 gomb nálam működik, a gyári dvd-ről ment fel valami hot start? button progi.
Nálam tökéletesen működik az ujjlenyomat olvasó, most éppen a scrolling feature-rel állatkódok
A KMP nálam sem viszi az 1080-as videket, azaz viszi, csak a hang előrébb van. BsPlayer nekem sem jön be, szóval marad az új VLC Media Player (0.9.2?). Ezzel megy tőkéletesen. Majd csak kijavítják a hibát a KMP-ben is
Én úgy tudom van benne hardveres támogatás, különben 100%-on tekerne a proci egy 1080-as film nézése közben... -
JrCsG
tag
Na így már érthető, szóval, nem csak a Mb számít, hanem a Vga Chip is. Nálam 32 Mb-al sincs gond, talán nem teljesen folyamatos, de még bőven elfogadható szerintem (az ablakbezárás az teljesen folyamatos, az ablakok közötti váltásra vonatkozik a nem teljesen folyamatos, viszont szaggatásnak nem nevezném) . 128 vagy 256-al meg simán megy
-
JrCsG
tag
Egy típus!
Hát nálam nincs szaggatás, fent van normálisan a vga drivered?
Mennyi pontot adott a Vista a vga-dra?Nem tudom, hol láttad ennyiért, de ennyi a nagyker ára is, szóval ennél olcsóbban nem nagyon valószínű. Ráadásul ahogy látom, egyre kevesebb cégnek van a kínálatában, szóval aki ilyet szeretne, csapjon le rá gyorsan!
Mondjuk nem értelek, akkor neked most van vagy nincs?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest