Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
#64791808 #63 üzenetére
Jaaaa, hogy a ventire gondoltál
Hát az elég csöndes, még akkor is ha közepesen fúj. Én legalábbis tudok mellette aludni. Maximumra csak akkor kapcsolja fel magát, ha tényleg nagyon meghajtom Atitool vagy valami más tuning programmal. A billentyűzet jó. Én legalábbis szeretek rajta gépelni. Eleinte az "í" betű helye zavart nagyon, de 1 hét alatt megszoktam. Ez a képeken látszik hol van. Eddig még egyébként nem kopott meg nekem. A zsanérja is nagyon frankó, nem lötyög, nem reped, de tudod, ez is a használójától függ
Én nem rángatom és középen fogva nyitom, szóval nekem tartós
A fényezés még mindig szép, nem kopott meg sehol. Olyan állapotban van, mint mikor kivettem a dobozból, csak kicsit poros
Pedig hurcolászom is. Hát egyenlőre ennyi. Mit szeretnél még tudni?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
#64791808 #61 üzenetére
Üdv!
A pr210 hangja nem rossz, el lehet viselni. Mély hang természetesen minimális. Egy szokolnál azért jobb de csodákra nem képes. A nem paraméter jellegű különbségek alatt mit értesz? Az a gond ezzel hogy a vr201 is eléggé ritka darab. Egyik iskolatársamnak van egy, majd tőle megérdeklődök néhány infót. Neki kb. fél éve van meg és frankón üzemel. Eddig még nem volt vele baja és jó durva körülmények között használja (koncerteken, discokban). Igazság szerint ami abban nincs a prhez képest a hdmi, kamera, mikrofon, ujjlenyomatolvasó, magnézium burkolat. Kb. ennyivel kevesebb.
Képek a vr201-ről
Képek a vr201 belsejéről
Kép a pr200 belsejéről, csak az elrendezés végett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged