- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
JrCsG
tag
válasz
Imibácsi #140 üzenetére
Tartalmaz hardveres gyorsítást: [link] "The IGP supports DirectX9 with shader model 2.0 and comes with AVIVO technology that enables the video engine of the Radeon X1250 to use hardware accelerated decompression of H.264 and VC1 video content when watching a Blu-ray or HD DVD disk that uses this compression method."
Egyébként különben tényleg 100%-on tekerne a proci, próbáltam már hardveres támogatás nélküli vga-val...-
-
_ak_
addikt
válasz
Imibácsi #131 üzenetére
Dee konkrétan msi pr series vagy pr210 topikra gondoltam, de ha nem nem, csak mert rossz így 2topik közt cikázni.
Az új bios már én is egy bő napja használom és semmiféle változást nem vettem észre semmiben, így szvsz akár ki is hagyható. Amúgy nem tudom, h mit számít de sztem koránt sem biztos, h egyáltalán kell lennie vmiféle változásnak, hisz a bios az 1222am (most csak így hirtelen, nem tudom pontosan) alaplaphoz van, így simán lehet, h egy más felszereltségű lapihoz van.
P1 gomb diszkfunkcionalitásáról meg semmit nem írnak az msi topikba, lehet bepróbálom a supportot.
A másik, nektek müxik rendesen az ujjlenyomat-olvasó? Nekem naponta kell frissítenem az ujjlenyomatom, mert egyszerűen nem ismeri fel. Hozzá kell, h tegyem, h a nap nagy részében köveket mozgatok és a secure beolvasást használom, így lehet, h az ujjaimon az a kis "kopás" is elég a pontatlan beolvasáshoz?
Esetleg valaki rájött, h a kmp miért nem viszi a 1080p-s filmeket? kmp fórumon sokat beszélnek róla, de nem igazán vágom azt a témát. BSplayert meg nem akarok használni.
Egyáltalán az x1270-ben van hadveres támogatás h264 kódoláshoz? -
JrCsG
tag
válasz
Imibácsi #119 üzenetére
Én csak így próbáltam (VGA 256MB-al)
Erre írta minden tesztprogi, hogy a memória dual-ban megy.
Talán mintha nem melegedne annyira, de lehet, ez a hidegebb időknek is betudható. Meg az is tény, hogy max-on mostanában nem is hajtottam (Battery mód on). Így olyan 35fok körül van a hdd meg a core is, a harmadik hőmérséklet nem tudom minek az értéke (az olyan 4x szokott lenni Speedfan-nal nézve)?!
-
JrCsG
tag
válasz
Imibácsi #111 üzenetére
Jó kis teszt! Örülök, hogy bírja a gyűrődést a kicsike!
Én először megszenvedtem az 1080-as filmekkel, KMPlayer szépen játszotta, de a hang előrébb járt, most az j VLC-vel tökéletes, de lehet ki kellene prbálnom ezt a BSPlayert isEgyébként mióta használom én is meg vagyok elégedve vele, mondjuk nekem nem jönnek ki ilyen brutális akksi idők, szerintem "teljesítményre" átállítva nem megy el 3 órát, max 2-2,5-et, meg "energiatakarékoson" az istenért nem akar 5 óra főlé menni, olyan4,5-et tud. Lehet valamit még finomítani kellene a beállításokon
Most barátkozok az ujjlenyomat olvasóval, jó mókának tűnik
Én felbővítettem 4GB-ra a memóriát, még egy kicsit fickósabb a rendszer
Izgatja a fantáziám az antenna csatlakozó, te esetleg tudod honnan lehet beszerezni a hozzá valókat?
-
törölt tag
-
tlön
csendes tag
Köszi, a wifi és a bt is beindult vmitől, pedig a system control már fent volt korábban is. A gyorsgombbal még mindig csak a windows betöltődése előtt tudom ki/bekapcsolni őket, de ezt mondjuk betudom az XP szarságának. Az a bt program tuti, de pl a távvezérlést nem találom benne (bezzeg a gépről lehet a tel.t, csak fordítva nem?) Kösz a tanácsokat!
-
tlön
csendes tag
OK, megpróbálom ott is. De egyáltalán milyen programmal lehet a bluetooth-t használni? Linuxban volt egy külön ikonja, de itt nem találok semmit. Tudom, nagyn láma vagyok, de a letöltöt driverben is csak egy információs fájlt, meg egy biztonsági katalógust látok, de semmi setup vagy ilyenek. És amúgy a gyorsgombra mit kéne csinálnia?? Sorry a sok hülye kérdésért...
-
Szplöttyy
senior tag
Linux alatt nem nehéz életre kelteni a wifit, tudok leírást adni.
Vista alatt a webcammal nincs problémád? Nekem ugyan Vr601X-em van de a webcam gondolom ugyanaz (Nekem is 1,3mpix) vista home premiummal ha p1el bevan kapcsolva a cam (nem használja semmi, csak "rá van dugva" a gépre, és akkor lecsukom a noti tetejét (hibernálom) utána felnyitáskor "Az ezköz gyorsabb müködésre is képes" üzent, és a webcam soha többé nem megy -
agent_k
őstag
A 233LC az 2002-2003-ban még nem számított vastagnak, ma már nem állja meg a helyét, ez biztos, bár olyan kényelmes billentyűzetet azóta sem tapasztaltam.
A Rikvestben egy zsanértörés miatt 6 hónapot volt a szervízben az Acer... baazz.. tönkre is ment az aksija. Na mindegy.Annak idején 22"-os moncsikon terveztünk a suliban az volt ám a jó. Most a HP-n megy az AutoCad, imádom, hogy lehet hurcolni és gyors is. Otthon is dolgozhatok, ha szükséges.
Tegnap visszaültem egy kicsit a 15" elé, hát kiábrándító volt. Node izlések és pofonok.
Mindegy is... -
agent_k
őstag
Ez az albacomp egy kategória lehet az én acer 233lc-mmel, az is nehéz volt de megszoktam 5 év alatt. A mostani 6820s-em igaz 17" de még mindig nem olyan nehéz. Bár a Samsonite Hockenheim táska se egy könnyű anyag...
Szóval nekem gyorsaság kellett, meg viszonylag nagy megjelenítő felület. A cég meg vett egy ilyet. A kocsiig elbiromA cikkel semmi gond sincs! Szép képek, jó szöveg, részletes is, nekem tetszett. Meg a gép is, csak nekem olyan furcsa ez a 12".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged