- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Vista alatt.
Jelentem befürödtem az N-es wifivel
Hibátlanul felismetre a winfos, erre kiírja hogy eszköz nem ndítható el. Linuxban talál hálózatot, viszont nem tud csatlakozni. Egyik szervizes ismerősöm azt mondta, hogy azért nem fog működni, mert a pr210 biosa nem fog támogatni egy Centrino platformos wifit. De ez atom gáz! A PC-be csak beleteszem a kártyát, feltelepítem, és megy, bári is legyen az! Itt meg még a biostól is függ? Fuck...
-
Imibácsi
aktív tag
Az ujjlenyomatolvasó elég érzékeny, szóval szerintem meg is válaszoltad a problémát. Nekem működik rendesen. A P1 gombot én sosem használom, de nekem elindítja a media playert. A radeon X1270ben nem hinném hogy van hardveres HD támogatás, ellenben a processzor bírja. nekem MediaPlayer Classic van és abban rendesen fut az 1080p.
-
Imibácsi
aktív tag
Teljesítménycentrikusan nekem oké a 3 óra, az 5 óra pedig úgy jön ki hogy az összes feleslegesen futó programot bezárom a tálcán is. De ennyi különbség szerintem belefér. TV tunert biztosan be lehet szeretni hozzá az Albacomptól vagy az ebayen, de mielőtt nagyon bevásárolnál belőle drágáért, nézz utána hogy nálatok van-e digitális földközeli adás, és hány adót lehet fogni. Mert én úgy tudom hogy egyelőre csak pesten van 1-2 kerületben. Nekem pedig nem sok közöm van pesthez.
-
Imibácsi
aktív tag
Megcsináltam én is a BIOS frissítést USB kisfloppyról. hát majdnem bealudtam rajta. De jól megpörgette a ventit amíg csinálta a flashelést. Szerintem az összes porcicát kihajtotta
Valamivel tényleg halkabb, bár az elalvásomat eddig sem fenyegette. Tudja valaki hogy mit frissített?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
#64791808 #63 üzenetére
Jaaaa, hogy a ventire gondoltál
Hát az elég csöndes, még akkor is ha közepesen fúj. Én legalábbis tudok mellette aludni. Maximumra csak akkor kapcsolja fel magát, ha tényleg nagyon meghajtom Atitool vagy valami más tuning programmal. A billentyűzet jó. Én legalábbis szeretek rajta gépelni. Eleinte az "í" betű helye zavart nagyon, de 1 hét alatt megszoktam. Ez a képeken látszik hol van. Eddig még egyébként nem kopott meg nekem. A zsanérja is nagyon frankó, nem lötyög, nem reped, de tudod, ez is a használójától függ
Én nem rángatom és középen fogva nyitom, szóval nekem tartós
A fényezés még mindig szép, nem kopott meg sehol. Olyan állapotban van, mint mikor kivettem a dobozból, csak kicsit poros
Pedig hurcolászom is. Hát egyenlőre ennyi. Mit szeretnél még tudni?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
#64791808 #61 üzenetére
Üdv!
A pr210 hangja nem rossz, el lehet viselni. Mély hang természetesen minimális. Egy szokolnál azért jobb de csodákra nem képes. A nem paraméter jellegű különbségek alatt mit értesz? Az a gond ezzel hogy a vr201 is eléggé ritka darab. Egyik iskolatársamnak van egy, majd tőle megérdeklődök néhány infót. Neki kb. fél éve van meg és frankón üzemel. Eddig még nem volt vele baja és jó durva körülmények között használja (koncerteken, discokban). Igazság szerint ami abban nincs a prhez képest a hdmi, kamera, mikrofon, ujjlenyomatolvasó, magnézium burkolat. Kb. ennyivel kevesebb.
Képek a vr201-ről
Képek a vr201 belsejéről
Kép a pr200 belsejéről, csak az elrendezés végett -
Imibácsi
aktív tag
válasz
Szplöttyy #49 üzenetére
ilyen velem még sosem történ. P2-vel kapcsolom a kamot és felismeri mint usb webkam. Megy is gond nélkül. Esetleg cseréld a drivert. Ha ugyanaz a cam, akkor az én notim lapjáról töltsd le.
Köszi a pólós dícséretet
Már csak játszósnak használom, még lázadó korszakomból maradt rám. Mostmár felnőttem, vagy mi a fene
-
Imibácsi
aktív tag
Oprendszernek igazából Vista ultimate-et használok. Először feltettem a linuxot, de nem ment alatta a wifi, úgyhogy letöröltem, és felraktam az xp-t. Aztán gondoltam tud ez többet is, meg még sosem próbáltam a vistát, szóval feltettem egy ultimate-et és egész megbarátkoztam vele. Jó kis oprendszer ez.
A kopás nálam nem jellemző, mert nagyon vigyázok a notikra. Karóra, gyűrű levesz, fóliákat fennhagyom, ha poros letörölgetem, óvatosan nyitom és zárom, táskában vagy tokban hordom, meg ilyenek. Az említett probléma pedig nálam nem áll fenn.
-
Imibácsi
aktív tag
Ez úgy működik, hogy felhívod a fehérveri szervízt, és elmondod hogy hallottál ilyen lehetőségről, és hogy kinek kell címezni ezt a kérvényt. Utána írsz a magyar retorika szabályainak megfelelően természetesen egy kérvényt, hogy miért is van szükséged a garancia megbontására (bővítenél, tisztítanál, stb.). továbbá kérdezd meg hogy akkor ez mivel jár. Erre majd azt a választ fogod kapni, hogy szétszedheted a gépet, de csak arra vállalnak garit, ami eredetileg a gépben volt. Pl ha kiszeded a ramot, attól az még garanciás marad, ha nem azért romlik el, mert mondjuk kiszedésnél kettétörted
Kb. ennyi. Ja, és nyomtasd ki az e-mailt, mert hiba esetén azzal tudod majd igazolni, hogy megkaptad a megbontásra az engedélyt.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
BlueAthlon #38 üzenetére
Én ezekhez nem értek
Everest Ultimate pedig Vista alatt kifagy.
-
Imibácsi
aktív tag
Lassacskán eltűnik a cikk a címlapról. Több mint 2000 megjelenítés, ha már 100 embert meggyőzött, az is nagy eredmény. A kérdéseket továbbra is várom, akár privátban vagy e-mailen is!
-
Imibácsi
aktív tag
Nekem is az asztalimhoz egy IBM 22 colos CRT monitor van Trinitron képcsővel. Van vagy 50 kiló
de azért szépek a színei, meg jó a felbontás is. Ahhoz képest először nekem is fura volt a 12 col, de hidd el, hogy nagyon használható. Viszont az tény, hogy minél nagyobb a felbontás, annál jobb dolgozni, főleg a tervező programokkal. Nekem mondjuk a rajzoláshoz (4096x3072) még pont elég ez az 1280x800-as notifelbontás. Meg aztán kinek mennyi pénze van rá.
-
Imibácsi
aktív tag
Itt nézz körül. A VR201 sem rosszabb, csak más a funkciója és nem olyan elegáns. Egyik cimborámnak olyan van, és egész tetszetős gép. Jóval elterjedtebb amúgy mint a pr210 (nem tudom miért). sok képet is találsz róla google-ban. Egyre inkább kezd olcsó lenni egy Acer subnoti is, de azt én nem vennék a meghibásodás meg a vastagság miatt, hiába van benne 300 gigás vinyó és 3 giga ram. Persze te döntesz. Amikor az árakat nézed, majd vedd figyelembe hogy valamelyik cégnél felszámolják a futárt is, és úgy már lehet hogy nem az a legolcsóbb. Jó böngészést
-
Imibácsi
aktív tag
Üdv!
Az Acerekkel egyetlen bajom van, hogy iszonyatosan vastagok. Böhöm nagyok az aspire szériás gépek. Na meg a szervízről sem hallani túl sok jót. Ellenben az MSI-t az Albacomp szervizeli, ezért többnyire 2 héten belül elkészül, az Albacomp szerelői pedig nagyon rendesek. Vevőbarát cég. Ha neked a teljesítmény kell, akkor vegyél erősebbet. Mindenki vegyen olyan laptopot, amilyenre szüksége van. De én nem autóval járok, hanem gyalog. És így elég rossz lenne folyton hurcolászni egy 10 kilós táskát. Egyébként használható a 12"-os kijelző. Állítólag a 10"-os Wind is használható, de az már csak 1024x600-at tud. Véleményem szerint a 12 col még tervezésre is bőven elég, főleg hogy grafikai munkákkal foglalkozok (Photoshop, Corel, néha Gimp). Ha lesz rá alkalmad, akkor próbálj ki egyet, hátha megtetszik.
Örülök hogy tetszett a cikk
-
Imibácsi
aktív tag
A subnotebook azért mert tudod cipelni magaddal ha kell úgy, hogy nem szakad le a vállad. Előzőleg egy 15,4-es albacompot használtam, és bizony fél óra séta után majdnem leszakadt a vállam. Persze, biztosan közrejátszott, hogy nem volt valami minőségi darab a táska sem, de azért ha megpakoltam a táskát (noti+töltő+egér+CD-k+iratok), akkor volt vagy 10 kiló. Ennek jó az akkuja, így a töltő kimaradhat, a noti kissebb, könnyebb, így szerintem le tudom szorítani 5-6 kilóig a táska súlyát. Az meg már sokkal barátibb. Aki pedig egy DTR-t szeretne cipelni, hát hajrá
Én nem tartom vissza.
Ezt a cikket pedig azért írtam, mert a netbookokról van már kismillió teszt és beszámoló, de az alternatívaként szolgáló legolcsóbb subnotikról sehol egy átfogó teszt. Szóval most itt van
-
Imibácsi
aktív tag
Megtaláltam a turpisság forrását! Az akku 4400mAh helyett 5200mAh. Csak most néztem meg. Azért linkeltem a 4400-at, mert még a weblapjukon is annyit írnak. Így főleg megéri az árát
A cikket javítom.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
BlueAthlon #4 üzenetére
DDR667 ha minden igaz. Everestben nem találtam meg, de Picasara tettem fel CPU-Z screenshotot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged