- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Hogy hivatalosan csak Kinai es Amerikai piacra keszult.
Amugy az ICS az lecsurgott ra OTA-n vagy te raktad ra?Ha azt mondod, hogy jo a gep, akkor lehet berantok egyet tesztre!?.
Van hozza dokkolod? Mert azt ha megtetszik nekem a gep - rendelhetnenenk?Uhhh mar nem merek felkialltojelet irni sehova...
;-b
-
GGMPC
őstag
-
GGMPC
őstag
Egy biztos!
En ha egy markaval igy jarok - tobbet toluk nem veszek semmit!
Egyebkent meg vicces, hogy a mindenki altal kopkodott iPhone 4-el meg semmi bajom nem volt - leszamitva a legutobbi IOS6 szoftverfrissites bugjait, amik a kovetkezo update-nel javitva lesznek!
Kijelzoje makulatlan!
Nekem konkretan a Moto volt mindig a favoritom es mostanaban Android elvonasi tuneteim voltak ezert lett egy Razr-om ami nagyon jonak tunik elsore, de ha nekem is jonnek a pacak stb. akkor elengedem a kezet egy pillanat alatt es soha tobbet nem veszek Motorola termeket (se)!Szoval azert mert egy termek jo az nem azt jelenti, hogy mondjuk a csalad vagy kozvetlen kornyezetemet nem terelem felejuk vagy mas termekeikbol ne valasztanek.
Ugyhogy ha ezt komolyan gondoljak, akkor segghulyek!
Amugy ennek akkor lenne ertelme ha egy anyaceg allna az osszes "gyarto" mogott!De nezzuk a felhozatalt!
Samsung - nekem az egy vicc es nem reszletezem miert, de egy igazi feluletes tarsasag!
Sony csak panaszt hallottam rajuk!
HTC - klonozza onmagat mar joideje!
LG - szervizesek szerint mindennek az alja - noha legalabb egyedi a style!
Apple - a usereik miatt nem kommentalom - amugy jo lenne, de nem ennyiert!
Nokia - ez a frissites cirkusz egy vicc - egyebkent eleg jopofa keszulekeik vannak!
Motorolanal meg fennall a veszelye egy a Google altali ledaralasos kukaba dobasnak!
(Sajnalnam nagyon)
Tobbieket nem is jegyzem!
Viszont a Razr a megjelenesekor 180 000-forint volt es ahhoz az arhoz ez a mutatvany gyenguszka! -
apacsay
tag
nem volt rajta se tok, se kijelzővédő fólia, én már csak így szeretem.. szerettem... szerviz ( Cordon) azt mondta, hogy kijelzőcsere, komplett, csak az alkatrész a kijelző 60e, ha más nem sérült meg, de ahhoz hogy pontosan lássák mi sérült, szét kell szedniük... egyébként törött kijelzővel is simán működik.. még ott is érzékel a kijelző, ahol csúnyán törve van...
-
premete
veterán
Az 1 Ghz nem kevés, a 2x1 főleg nem kevés, de azért a 2x1.2 az 20%-kal több, viszont a fele tárhely az atrix2-ben még számottevőbb különbség.
A tft és a super amoled ízlés kérdése, viszont a Motorola RAZR vékonyabb, könnyebb, jobb anyaghasználatú, modernebb és gyorsabb, mint az Atrix 2,
Majd az Atrix 3 az ötmagos Tegra3-mal már más dimenziókat feszeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Xbox Classic / Xbox 360
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Dune: Awakening
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged