- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor telepíted szedd ki a pipát az Motorola 10% battery blabla, Xposed framework, és Disable Battery Friend elől.
Viszont most told rá újra a CM11-et (wipe nem kell), dalvik és cache ürítés mehet, aztán JBX a fent leírt opciók nélkül.
Még valami: ne használd ART runtime-mal, maradjon Dalvik-on. Sebességben nem sok plusz, cserébe néhba érdekesen meghülyül ART-tal, CM nem is ajánlja a használatát.
Ha elindult, trickster modban amennyiben ktoonservative CPU goovenort használsz a speciális lapon a Hotplug általános legyen kikapcsolva.
-
LM02
tag
CM11-re szeretnék JBX kernelt rakni. Install zip SS-en, újraindul a teló és a "sajnos a com.android.phone alkalmazás leállt" üzenet fogad.
Ha a JBX 2x verziót teszek fel nincs gond, csak a hármas verzióval.JBX-kernel-3.0-Hybrid-Spyder-4.4_2014-03-20.zip (és a korábbiak sem) miért nem akarnak rendesen működni nekem?
-
SztiviVander
addikt
az ebay-es az gyárinak tűnik, de hogy ez valami gyártósorrol lehullott selejt vagy használható akku az akkor derül ki mikor berakod. ha a 3. töltés után is fél napot megy minimális használat mellett akkor nem volt szerencséd. az alibabás viszont vmi utángyártott, azt én biztos nem venném meg.
-
SztiviVander
addikt
válasz
nedudgi78 #7994 üzenetére
ugye ezt most nem mondod komolyan hogy egy sima razr-ra a razr hd romját akarod feltenni
akkor már miért nem rögtön a galaxy note3-ét?még szerencse hogy a safestrap nem enged ilyen hülyeséget. ha sima motorla razr-od van (xt910) akkor esetleg ahoz való slim romot próbálkozzál rátenni.
-
nedudgi78
csendes tag
válasz
SztiviVander #7993 üzenetére
Jól látod, xt925-tel próbálkozom, talán még itt kaptam az infót hogy ezt kell használni,nem az xt926ot. Ha mégsem ez kell nekem, legyen kedves és árulja el valaki hogy melyiket használjam Köszi
-
nedudgi78
csendes tag
Sziasztok Slim romot szeretnék feltenni SS-al, de mindig valami md5 fájlt hiányol és nem teszi fel a romot. próbáltam már többet is mindnél ez a hiba. Van még valami teendő a zip fájlal vagy csak telepíteni kell?
xt925-öt töltöttem le, gondolom ez kell nem az xt926. Köszi -
Herczi
senior tag
Ha már úgy is cserélnem kell a hátlapot, akksit honnan kéne venni bele? Van valakinek valami megbízható ebayes eladója, vagy bármilyen linkje?
-
SztiviVander
addikt
hát ha nem melegítették meg a hátlapot akkor igen. amugy sok videó kezdődik azzal hogy leszedik a kamera takarót és kicsavarják az alatta levő csavart, de ezek a videók mind a teljes szétszedésről szólnak. ha megnézed akkor látszik hogy az akku elérhető simán a hátlap levételével, az meg nincs kapcsolatban a kamera takaróval meg az alatta lévő csavarral. de most már legalább tudod
-
Herczi
senior tag
válasz
SztiviVander #7986 üzenetére
Youtube videóról néztem én is, sikerült rosszat választani ezek szerint.
-
SztiviVander
addikt
a hátlapot meg kell hajszárítózni hogy könyebben elengedje a ragacs, akkor nem reped el a feszegetéstől. a kamera takarót meg nem tudom minek szedted le, az alól a csavart csak akkor kell kiszedni ha le akarod venni a hátsó keretet. de akku lekötéshez vagy akár az akku kivételéhez sem kell azt lebontani. ha csak egy kicsit olvastál volna vissza kb 1 hete belinkeltem egy videót is amin a szétszedés van és akkor most nem putrifonod lenne
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
SztiviVander #7982 üzenetére
Köszi!
Akkor megnyugodtam. Kezdhetek hozzá. -
Herczi
senior tag
Na szétszedtem, kivettem az akksit, így megjavult, viszont a papír vékony ház egy ponton megrepedt (korábban már ütődött ott meg a telefon), plusz a kamera hátlapja egy ragasztott szar matrica, ami okádékul jött le, így értelme sem volt visszatenni, szóval a gyönyörű telefonom, egy putrifon lett.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mecy_Lacee #7981 üzenetére
ööö, én nen láttam még jbx kerneles romot. a jbx az egy kernel, rá tudod flesselni bármelyik romra. mivel ez csak kernel így csak az adott rom kernelét fogja felülírni. de ha elolvasod xda-n a jbx kernel topikját ott le van írva részletesen is hogy mit merre hogyan.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
Miután a hétvégén sikeresen telepítettem a CM-et, megjött a bátorságom a ROM telepítgetésre.
Kipróbálnék egy JBX kerneles ROM-ot.
Ennek felrakásáról kérdeznék.
Ugye az SS-el kiválasztom, hogy melyik SLOT-ra telepítse. Bármelyikre mehet? Ez nem bántja a már feltelepült ROM(oka)t? Tehát azok megmaradnak? Utána mehet rá a ROM. Melyiket ajánljátok, vagy érdemes kipróbálni?Segítséget köszi!
-
Y72
aktív tag
Most már nem tudom, hogy jó-e a Cyanogen mod, elsőre annak tűnik, hosszabb távon meg jönnek elő a hibák a stabil verziónál (cm-10.1.3-umts_spyder).
- Akkumulátor töltöttség kijelzése nem frissül, újraindítás után volt hogy 20%-ot csökkent.
- Nem tud HD videót készíteni, fényképezésnél is többször lefagyott a telepített kamera szoftver.
- Pin kódot nem kér.
- USB csatlakozásnál fájl másolása, navigálás lelassul, majd elérhetetlen lesz a telefon PC alól, miközben az ezköz még látható és a töltés is megy. Csak usb debug módban lehet használni.
- Többször elvesztettem bejövő hívásokat, mivel a telefon lefagyott a hívás hatására (1x gyári kamera használata közben jött a hívás, 1x colornote olvasás közben). A számot nem mutatta, képernyő sötét lett, újraindítás után pedig mintha semmi nem történt volna, így nem tudtam visszahívni pedig fontos lenne.Az első 4 még nem olyan nagy hiba, de az utóbbi miatt lehet megy vissza a gyári ROM.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #7974 üzenetére
Tárgytalan. Újraraktam. Most jó.
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!! Hogy tudom alkalmazni azt a dlna technologiat a telefonomon?!? Hogy tudom beuzemelni ha a tv m kepes rá es ossze akarom kotni velem?
-
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
Adott: Razr MAXX, cyanogenmod mai rom.
Mindent a leírás szerint sikerült feltenni, működik, f@xa majdnem minden.
Kivéve: a csengőhangot nem tudom beállítani sehogy. Nem az szól, amit beállítok, s amit a beállítások-hang-csengőhang és rezgés beállításai-telefon csengőhangja -nál kiír. Mit csinálok rosszul?
Segítséget előre is köszönöm. -
Mályki
aktív tag
válasz
thompherkins #7972 üzenetére
Igen igen arra....bocsi elpötyögtem a telómon...
Vállal valaki teló birizgálást egy amatőrnek hogy gyrosabb legyeb a telója?
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!! Ez a Razr Maxx tud NTC t?!?!? Sehol nem talalok rola leirast..kossz az infót..
-
kurion
senior tag
válasz
SztiviVander #7966 üzenetére
Hm köszönöm az infót nem is tudtam hogy akkor nem kell új keret
még lehet elgondolkozom a telefon átépítésén is.
-
SztiviVander
addikt
az akksi belemegy persze csak a kártyatakaró ajtó nem fog kinyílni. le kell csiszolni a keretből, ahogy az alábbi videón mutatják:
https://www.youtube.com/watch?v=2GXDQtl1DJY&feature=player_embeddeditt meg kapni mindent és az amcsi cellphonerepairshop-al ellentétben (ebay) ők szállítanak Mo-ra is.
http://www.etradesupply.com/hogy a cirka 2e Ft + posta drága-e azt te tudod, én inkább vettem keretet mint hogy baszakodjak a csiszolással.
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Érdekel valaki Razr Maxx hátlap? Használt, de ha Maxx-osítani akarja valaki a telefonját, akkor jól jhet, mert be lehet pakolni a 3300-as akkut -
-
Y72
aktív tag
válasz
morfondőr #7941 üzenetére
A JBX kernelt kihagyom, a CM-el is brutálisan javult az üzemidő.
2 napja megy és 60%-on van az akku (razr maxx).
Igaz, hogy keveset használtam, de a gyári rendszer alvó állapotban is merítette, most pedig semmit nem merül éjszaka. 45 app van fent és semmi lassulás, a gyári meg belassult ennyitől.
Google helyében felvásárolnám, lehet ez is a célja a CM fejlesztőinek? -
Herczi
senior tag
Van itt olyan aki BMM-ről váltott Safestrapre? Mi az útja módja, nem nagyon találok sehol leírást, törlöm az APK-t, új ROM-ot teszek fel aztán annyi?
-
Y72
aktív tag
Még azon agyalok, hogy megpróbáljam-e az első jól működő CM ROM-slot1 mentéssel felülírni a mostanit.
PC-re mentettem ki, nem backup-al. Lehet belőle baj?
A két slot1 méretét és felosztását különbözően állítottam be. 3000Mb volt az első és 3200 a mostani. -
Y72
aktív tag
Mondtam hogy nem értek hozzá, ugyanakkor mindenhol leírják hogy csak saját felelőségre, stb.
Lehet az első bootnál türelmetlen voltam, de mikor előszőr raktam fel a CM-et nem kellet ennyit várni.
Közben a BMM többször kiírta hogy nem talál fájlokat az E:\ meghajtón. Nem úgy tűnt mint ami működik. -
Y72
aktív tag
Hát kösz a tippet, most jól elk..tam a telefonomat ezzel.
Mivel nem értek hozzá és nincs rendes leírás kb úgy tettem fel mint a safestrap-al.
Factory reset + root, majd felraktam a BMM-t és a system 1-re telepítettem a CM zip fájlt.
Ezek után nem tölt be a rendszer, folyamatosan forog a cm logo. A gyárit sem tudja visszaállítani.
Van erre megoldás vagy kuka? -
Y72
aktív tag
A safestrap recovery menüt hogyan lehet eltávolítani?
Csak akkor tudom leszedni ha a gyári rom-ot töltöm be, a CM mod-al mindig elindul. -
Y72
aktív tag
Fent van, működik, végre ugyanolyan gyors (vagy gyorsabb) mint ICS előtt.
Azért lépésről lépésre követtem ezt a leírást, de ezután menni fog nélküle is (18.lépéstől).(#7939) morfondőr
Csak azért kérdeztem, mert a leírás kifejezetten a sebesség és üzemidő javításáról szól, meg vagyok elégedve a 2-3 nappal, csak néha fordul elő, hogy vigyázni kell pl ha elmegyek több napra túrázni és használom a gps-t. -
Y72
aktív tag
Telepíteném a cyanogenmod-ot, de nem értek hozzá, hol találok részletes leírást, mit hogyan kell csinálni?
A CM honlapján lévőt nem értem, az SDK manager-ben nem tudom mit hogyan kell muxolni.
Pls help! -
thompherkins
tag
Megoldva: gappsot újra raktam
-
thompherkins
tag
Esetleg valakinek nincs fent az új MIUI 4.2.21-es válozat?
Érdekelne, hogy csak nekem nem megy a Play vagy a build hibája?
sem wifin sem mobilneten nem csatlakozik a "bolthoz" a telefon.
Net van egyébként, wipe-ok voltak, play app. cache, data törölve volt, mégsem megy...
vagy esetleg ötlet? -
SztiviVander
addikt
válasz
thompherkins #7930 üzenetére
Persze az oké hogy a navi programok mennek (még jó), csak idegesít hogy valami mégsem oké. Viszont érdekes módon egy GPS NMEA nevű app látja a holdakat (csatorna, jelszint). Szóval az lehet hogy a legtöbb app nem az nmea adatokból mutatja a holdak infoit hanem abból ami a másik (valami L1 meg L2 frekvencián csorognak az adatok) sávon jön és úgy tűnik hogy az nem működik. A navigálás viszont az NMEA adatok alapján megy, ezért van hogy a sygic és a többi is működik. Szétszedtem, visszaraktam az eredeti nem-maxx akkukeretet, hátsó részt (amiben az antennák is vannak) de azzal is ugyanaz. A legvalószínűbb hogy amikor cseréltem a cuccokat akkor sikerült megnyomni a bekapcs gombot és bekapcsolódott a telefon mikor még nem volt rajta az antennás hátsó keret (ez halványan ködlik is) és valószínűleg valami alkatrész ezt zokon vette. Mindegy ez van, megy amíg megy.
-
glehel
senior tag
válasz
thompherkins #7928 üzenetére
használj AdAway-t!
-
thompherkins
tag
válasz
SztiviVander #7929 üzenetére
Végül is ha a sygic megy és vannak koordináták is, akkor nem
lehet nagy a baj.
Jobban félnék attól, hogy vannak műholdak, de nem menne a sygic. -
SztiviVander
addikt
válasz
thompherkins #7928 üzenetére
Köszi!
Hát nekem 0/0 műhold még mindig. Viszont a magasság/kkordináták/pontosság meg a többi cucc is oké. Tegnap szétszedtem darabokra hogy hátha valamelyik antenna érintkezőjét elgörbítettem amikor maxxosítottam, de nem. minden a helyén, minden jónak tűnik. Rejtély, de ha nem fw hiba (nálam cm-ben sincs semmi), nem a műholdakkal van hiba (mert nálad jó) akkor maradna a hw hiba amit meg nem találok -
thompherkins
tag
válasz
SztiviVander #7927 üzenetére
-
SztiviVander
addikt
Valaki meg tudná nézni hogy a sygic vagy az androits gps test mutat-e műholdakat? Tegnap gondoltam megnézem androits-t, erre azt látom hogy nem mutat egy darab holdat se, viszont a status átáll előbb apgs-re majd on-ra és a koordinátákat is mutatja. Ma reggel ahogy jöttem be a sygic is végig szépen mutatta hol vagyok az úton, de az se mutat egy darab műholdat se a hardverbeállításoknál. Persze én is a romra gondoltam hogy valamit elpiszkáltam, de átbútoltam egy szűz cm-re, azon is detto ugyanez a helyzet. Én még ilyet nem láttam. Olyan már volt hogy nem látott holdakat egyik app se, de akkor nem is pozicionált be meg nem is navigált a sygic. Lehet hogy letiltották a gps holdakon hogy csatorna meg jelerősség adatot küldjenek magukról? Na de egyszerre a gps és a glonass holdakon is?! Nem értem komolyan...
-
SztiviVander
addikt
válasz
thompherkins #7923 üzenetére
elég érdekesen néz ki nálad ez a stock JB
-
kurion
senior tag
válasz
thompherkins #7923 üzenetére
szerintem ez kerneltől és feszeléstől is függ mennyit mutat. lehet mindegyik romban más a feszelés.
-
thompherkins
tag
Az akksi már csak a miui-nál fura.
a képen a sorrend
JB stock
CM
MIUIaz első kettő kb, OK, de a MIUI az eltér kb 10%-ot
Valamivel helyre tudom tenni, hogy egyforma legyen mindhárom ROM-on, vagy törődjek bele?
Nem is az eltérés zavar, csak tudnom kellene, melyik a reális. -
morfondőr
addikt
válasz
Haugland #7921 üzenetére
Gyári kernelre épülő rom ha jól tudom egyedül a MIUI van, de már ők is áttértek a kexec-re. Nekem megvan az utolsó, ami még a 4.1 gyári kernelre épül (3.10.11. verzió). Ez elég stabil, több hónapon keresztül volt a telefonomon, akkuidő jónak mondható, talán annyi, hogy kicsit lassabb, mint pl. a 4.4-es romok, de nem vészesen. Ha érdekel, keress meg privátban és átküldöm a zip-et!
-
-
LM02
tag
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy hol találhatnék 4.1 -es custom rom -okat?
CM, Paranoid, stb kellene ami stabil...Szeretnék kipróbálni egy custom rom-ot ami még nem bántja a kernel-t és megmarad a telefon HDMI csatlakozójának funkciója, ellenben testreszabhatóbb a rendszer a gyárinál...
-
Y72
aktív tag
A CM-ből csak 10.1 es stabil változat van, a 11-el nincsenek problémák?
-
kurion
senior tag
válasz
thompherkins #7912 üzenetére
Kikapcsolt állapotban töltsd fel és akkor jó lesz mindenhol
ha van időpont amikor tudod hogy nem nagyon fognak keresni akkor dugd fel és utána nagyjából mindenhol azonost mutat általában.
-
thompherkins
tag
szerintetek az normális, hogy a
gyári jb-n az akksi 30%
Saftrappelt ROM-okon
MIUI: 80%
CM11: 60%Pár feltöltés-merülési ciklusig nem rendesen mutatják?
mert így aztán nem tudom melyiknek higgyek...
és nem akarnám, hogy 40%-nál kikapcsoljon a telefon, mert a valódi % az nulla -
morfondőr
addikt
válasz
thompherkins #7906 üzenetére
-
válasz
A MIUI-is jó, én szerettem, csak választanod kell a 4.1-es és a 4.2-es verzíó között.
-
kurion
senior tag
válasz
Itt szerintem mindenki CM11-et használ, elég jól működik. a cyanogenmod.org-ról lehet leszedni. OTA-n frissíthető.
-
thompherkins
tag
Köszönet a leírásokért, főleg ugye itt van összeszedve: http://motorola.wow-panda.com/officialrom
JB-t feltettem.Már csak az a kérdés, hogy ez már használható vagy érdemes tovább mennem MIUI vagy/és CM vonalra?
csak megfelelő sebességet várnék el, a vas szerintem még nem elavult
-
thompherkins
tag
sziasztok!
Kis segítség kellene.
Jelenleg 4.0.4 van a maxxomon
pontosabban a 672.180.41.XT910onEFIGSRetail.en.EU
Alig használok pár alkalmazást és mégis brutálisan lassul a telefon.
MIUI-ról hallok jókat, valahol megvan a leírás, hogy hogyan tudom felrakni?
(egyáltalán ICS alá fel lehet? vagy JB kell neki)Leírná valaki vagy ha korábban már volt róla hozzászólás bemásolja, a teendőket, vagy ad linket a teendőkről?
Előre is köszönöm.Jó a teló, de nem értem 10-15 telepített alkalmazással, hogyan tud úgy belassulni, hogy másodperceket kell várnom. Főleg, hogy cégesnek van most használva, és csak telefonnak (hívás, sms, nagyon ritkán net) használom. Öregszik?....
-
kurion
senior tag
válasz
zsolti111883 #7902 üzenetére
Bolti gariztatin viszem szóval nem szeretném hogy bármibe belekössenek
-
kurion
senior tag
Ha gariztatni akarom a telóm elég egy gyári rom alóli faktory reset vagy jobb lenne inkább RSD-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest