- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
kimásolod a letöltött cm zip-ből a system\media\bootanimation.zip -et, rárakod a memkártyára, recovery-ben a memkártyát mountolod, fájlkezelővel pedig a memkártyán lévő "gyári" cm bootanimációval (a boot logo az az amit rögtön bekapcsolás után még a recovery előtt látsz) felülírod a system partición lévőt, majd biztos ami biztos megnézed hogy a fájlon a jogosultság rw-r-r (avagy 0644) legyen.
-
ADP10
aktív tag
Elvileg ha simán, mindenféle wipe nélkül rátelepíted ugyanazt a verziót, akkor megmarad minden app, csak a rendszerbeállítások állnak vissza gyárira. (De még az sem kizárt, hogy megmaradnak, cm-et annyira nem ismerem.) Fontos, hogy ne wipe-olj, mert akkor értelemszerűen az a rész "elveszik".
Egy a lényeg, előtte recoveryben csinálj egy backupot a jelenlegi hibás állapotról, hogy ha mégsem lett volna igazam, akkor vissza tudd azt állítani és meg tudd javítani később máshogy. -
SztiviVander
addikt
a nokia 808 meg a galaxy s4 zoom érik el egy 30e ft-os kompakt minőségét. az összes többi telefont az exmor meg akármilyen 13mpx-es kamerájával agybafőbe veri a legolcsóbb 10e ft-os kompakt is. ezért kár volt sokáig keresgélni, bárhol megkérdezed rögtön megmondták volna hogy 80-100e -es gépnek megfelelőt telefonba majd talán úgy 5-10 év múlva találsz
-
-
ADP10
aktív tag
Én ezt raktam a SlimKat mellé, szerintem neked is jó lesz. Hogy mitől Slim, azt nem tudom, egyedül a Maps hiányzott belőle, azt meg felraktam utólag. De van minimal verziója is, ha az jobban tetszik.
@enigmawutash: Az 5-öt még nem próbáltam, és ha nincs nagy változás, akkor valószínűleg nem is bántom a 4.9-et, mert egyelőre ez is megfelel.
Ami nagyon nem tetszik, az az, hogy az akku 30%-át az Android OS fogyasztja el, további 7%-át pedig az Android System, ezzel magasan ezek a legnagyobb fogyasztók... (Ehhez képest a Wifi 15%, a Voice calls 14%, a Screen meg 8%.) -
enigmawutash
tag
Én jelenleg 20140506-s nightlyt használom és a fent emlitett funkciók abszolút Jól működnek.
Max ha több minden megy egyszerre akkor kicsit akad. A seedert tesztelem épp... És lehet majd a kerner cserét is kiprobalom. De mindent összevetve ajánlós.Amúgy ki mit használ?
Kernerbol miket ajanlotok?
-
-
Nekem néha előjön hasonló, nyomd erősen hosszan, és rázogasd meg a telót.
Sajna megint rakoncátlankodik a jack csati, meg már szoftveresen se az igazi, szóval lehet, hogy ez se fogja megélni a két évet, még annyit se mint az előzőm. (az pont 1.5 év volt, ez kb 1 hóval lesz kevesebb, és egyik se volt csúcs teló, csak max után kell majd egy külső akksi)
Mi van ma a telefonokban? Maxx 9mm és 3300-as az akksi, míg maiak kb 8-9mm, és tepsik, és van kb 2300-as akksijuk. -
Laca0
addikt
Nálam az amerikai verzió volt fent, ami a régi kernel-t használta, így "egyszerűen" (erről tudna azért iguana mester mesélni
) vissza tudtam állni.
A jelzett fenntartásaim miatt nem állok most át a végleges JB-re, mert onnan -még- nincs visszaút.
Ha kiforr valamelyik CM verzió, akkor azt biztosan tesztelni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged