- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
Úgy tűnik, sikerült a root.
xt910 ügyben itt egy jó leírás...én is innen okosodtam ki...az itteni root mondjuk más és bonyolultabb de működik...a videót nézd meg.
[link]a safestrap telepítése után ki kell választani milyen rom-ot használnál. a safestrap lehetővé teszi hogy a gyári rom mellett fent legyen a telódon akár több más rom is.
nekem a slimkat jött be...gyors, sokáig megy vele a teló és nincs televágva millió felesleges appal.
Nagyon figyelj és szóról-szóra csináld ami le van írva különben elcseszheted a telót...
sok sikert, ha nem megy vagy bizonytalan vagy írj. -
péjé
őstag
Nagykanizsai vagyok, nem fog menni ez csak úgy...:-)
a McSpy említette progi könnyedén rootolja a telefonod.
előtte telepítsd ezt a hivatalos motorola drivert, ez kell hogy felismerje a pc-d a telót.....[link]aztán jöhet a kingoapp.
ha ezekkel megvagy, leírom neked hogy kell feltenni a safestrap-et....ha nagyon nem megy akkor nem tudom...elküldöd/elviszed a telót vkinek aki megcsinálja. -
péjé
őstag
hi,
keress vkit aki le tudja frissíteni a gyári szoftvert...az rsdlite nevű progit használja a motorola, elérhető minden a neten...nekem 910maxxom van, Slim féle rommal. Amúgy lehet rendelni maxx hátlapot és mindjárt bele lehet tenni a nagy akkut...aliexpress.com-on van gyári is ezekből. -
tkiceg
csendes tag
Én kb 2 év múlva fogom lecserélni a razr-omat, attól függően, hogy sikerül e maxxosítanom.. Csak az üzemidejével nem vagyok megelégedve.. Szóval egy saygus v2 elnevezésű telefonra cserélem majd! Ha a helyedben lennék, én arra cserélném le, bár most még elég drága gondolom, ha egyàltalán megjelent már.. De megpróbálkozhatsz új életet lehelni a razrodba, ajánlom a legfrissebb slimkat romot feltenni rá, nekem is az van, és csak jót tudnék róla mondani. Bár azt is tudom hogy aki nem nagyon ért hozzá, nem egyszerű a romozgatás..
-
AtHoS
nagyúr
Néztem én is teló felhozatalt. Ami szóba jöhet akkuidőt figyelmebe véve az a Samu S6 active, de ugye ez errefelé nem igen kapható. Hasonló méretben, mint a razr, Xperia Z3 Compact, ami viszont üveg hátlapos és aki hozzászokott, hogy nem kell annyira figyelni a razr-re az könnyen "behorpaszthatja".
Ha nagyobb méret is belefér, akkor Lenovo Vibe Z2 Pro-t tudom ajánlani, de az kevesebbet bír akkuidőben, viszont nagyon csinos és jól összerakott telefon.
Ami mindenben übereli ezeket az a Saygus V Square [link] lenne, de árban elég húzós és ki tudja mikor lesz belőle valami
-
morfondőr
addikt
Így tudsz factory resetet csinálni, ill. wipe cache-t:
-Kapcsoljuk ki a telefont, majd a power&vol+&vol- együttes megnyomásával indítsuk el. (Célszerű előbb lenyomva tartani a vol+&vol- -t, majd ezek lenyomva tartása mellett megnyomni a bekapcsoló gombot(power) is.)
-A recovery-t válaszd ki, majd amikor bejön a "halott Android", nyomd meg egyszerre a vol+ & vol- -t, majd wipe-olj mindent (nyilakkal mész lejjebb vagy följebb és bekapcsoló gombbal választasz ki valamit).Először a wipe cache-el próbálkozhatsz, újraindítod, ha megint csinálja a hülyeségeket, akkor wipe data/cache. Ha ez sem segít, akkor a teljes leírást követve RSD-vel újra az egész rom. Ha ez sem jön be, akkor lehet hardveres gondra gyanakodni.
Forrás: motorola.wow-panda.com
-
morfondőr
addikt
Mindenképpen egy factory resettel (wipe data/cache) kell kezdeni, mert szoftveres hiba is lehet! Főleg a KitKat romokra jellemző, hogy eldobálja a hálózatot és csak újraindítás segít. Esetleg előtte egy wipe cache-t és wipe dalvik cache-t is ki lehet próbálni, úgy megmaradnak az appok és beállítások. A szaggatásra ugyanez vonatkozik...
-
djszido
tag
-
iguana
őstag
Felteszed az rsd lite 6 programot a pc-re. [link]
Letöltöd az a hivatalos eu-s jb-t. [link]A felrakás menete ugyanaz, mint ICS-nél, értelmeszerűen nem az ICS-t fogod feltenni vele, hane m a fent említett JB-t. [link]
Ha feltetted, csinálj rögtön egy factory reset-et.
Fontos, ha feltetted a JB-t, nem tudsz visszaállni ICS-re.Gyári app-okat pl. Titanuim Backup-al tudsz eltávolítani, vagy fagyasztani. [link]
-
iguana
őstag
hogyhogy mióta? a kezdetek óta aktív ez
factory reset másodpercek alatt meg van, nem szükséges teli akksi.
a 4.0.4 elég "régi" tekintve, hogy itt sokan már december vége óta már jb leak-en, majd a rendes jb-n vannak.
ha neked nem ajánlotta fel valószínűleg asia retail-es vagy. nézd meg a verziód. ha nem akarsz tovább várni eu-s hivatalos jb-t feltehetsz rsd-vel és/vagy cm10.1 kexec-t bmm-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest