Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
én nem mondtam hogy az exchange-hez webdav/activesync/ews-en protokollt (ezeket hívják "exchange"-nek az appok) használok. SSL imap
almappákat ez is mostohán kezeli. ikon megjeleni statusbaron, notifba is ott van hogy mi jött, de pl nem csipog és az 1*1 widget csak az inboxban lévő olvasatlanokat mutatja, a 3*2 widgetnél be lehet állítani hogy melyik boxot mutassa.
-
Nekem is vodás, és megy simán, semmit sem állítottam rajta.
Safestrappal volt bajom vele, azzal fagyott bármelyik sloton, BMM alatt nincs gondom, slot2-re ment fel (webtop és cdrom partícióra), annyi van, hogy lassan bootol, de ezen kívül stabil. Wifi-nek kellett az elején egy wifical.sh, mobilnet az jól megy. -
acura13
aktív tag
szia
amerikaxpress.hu,....itt kiválasztod hol láttad a terméket( url cim) ök utánanéznek, adnak egy árajánlatot-...
ha tetszik elfogadod vagy módositod..
szállitási modtol függöen kérnek 10% előleget vagy tobbet(futártől függö)
ha ok, akkor utalod az előleget, kapsz kodot, onnan be tudsz vele lépniés látod hol tart a termék...
nekem elvileg 11körül jön meg....a vége tokkal vonoval 130 lesz
sajna a 32 Gb-os és a fekete mind drágább lenne , annyit azért nem adok érte.....
kikodolva jön, vagy gyárilag, vagy pedig kapom a feloldokodot a leirással együtt..... -
iguana
őstag
Én még mindig a karácsonyi cdma-s jb leaket használom, az agression custom rom-al.
Sok mindent próbáltam/próbálok, de még mindig ez a legletisztultabb, legtakarékosabb rom számomra. Deep sleep-ben 100-110 percenként fogyaszt 1%-ot. (ezt setcpu-s profilokkal, és underclock/undervolt-al érem el)
Idővel átköltözöm majd kexec alapú CM10.1-re (ezeknél mindegy, hogy ics, vagy jb a stock rendszered), egyre jobban csiszolódik. A tegnapi verzió már rendesen használja a deep sleep-et, és kb. 60-70 percenként fogyaszt ekkor 1%-ot. -
l86544
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest