Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy Razr-t, eddig nagyon tetszik. Egyetlen kérdésem lenne hozzátok. Tölthetem-e egy 1200mAh-s töltővel?
-
kurion
senior tag
Szerintetek várhatóan mikor lesz teljesen működő képes ubuntu a mi telónkra is?
-
Laca0
addikt
válasz
jolti05 #7397 üzenetére
Egyszerre vettünk 1-1 maxx-ot a barátommal, több mint 1 éve. Egyiken sincs pixelhiba, sem beégés és a foltok is nagyon aprók, és csak nagyon spéci környezetben lehet észrevenni. Teljes sötétben, alacsony fényerővel, homogén háttérrel. Nem is láttam volna, ha nem hívják fel rá a figyelmemet itt a topicban.
Kopás szinte nincs is rajta, pedig ennyi idő alatt már nem lenne csoda. Az enyémen a karimáján 2 helyen van egy kis benyomódás, mert elejtettem ... betonon! A 2 kis karcon kívül semmi nyoma sincs.
Nagyon masszívak, strapabírók ezek a készülékek!
A kijelzőn persze van fólia, az szerintem egy olyan alap védelem, amit illik megadni egy ilyen értékes eszköznek! -
jolti05
őstag
-
jolti05
őstag
válasz
andras707 #7393 üzenetére
Ha Razr XT910-ről lenne szó..én ha abból indulnék ki, hogy 2 hónapja, amikor ilyen telefont vettem, már 38e forintért gari nélkül jó állapotút kaptam volna, ha időben lecsapok rá, számomra az általad leírt állapotú telefon nem érne többet olyan..25e forintnál. Ha ezt át kellene "konvertálni XT912-be", akkor a lehető legolcsóbb árból -amit láttál- levonnék egy olyan 13-14e forintot
Egyébként mi a fenét kell ahhoz csinálni, hogy beleégjen bármi is a kijelzőbe?
-
andras707
csendes tag
válasz
morfondőr #7392 üzenetére
Írtam a cégnek, hogy ez most gsm vagy sem, de még nem válaszoltak.
Találtam egy használt telefont, aminek a státusz led sora be van égve a kijelzőbe felül és az akksija kb 70%os, jelly bean van már rajta, nem tudom mennyit állítgatták a romot a háttérben, s le volt ejtve, aminek hatására a készülékházon deformáció és karcolás lépett fel, az lcdn viszont látszólag több hiba nincs, semmi hajszálrepedés sehol, garancia nincs a készülékre.. Szerintetek mi a reális ár egy ilyen készülékért? -
andras707
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni razr maxx-ot újonnan, hol tehetem meg? hol van ilyen bolt? az expansys, xxlgsm közölte hogy moto már nincs az országban...
Ebayen néztem modellt:
http://www.ebay.com/itm/New-Motorola-Razr-Maxx-XT910-16GB-Unlocked-GSM-Cell-Phone-Grey-/350899902349?pt=Cell_Phones&hash=item51b343978d
viszont nem gsm van írva a telefon működéséhez, akkor ez most nem fog működni itthon magyarországon?Van valami titkos tippetek, hol lehet raktáron ilyen európában újonnan? bármi értelmes webshopra nyitott vagyok...
-
kurion
senior tag
Pac-man romot akarok felrakni SS_el és azt írja hogy:
e:error executing update binary in zip '/sdcard/pac_u
Error fleshing zip ' /sdcard/pacmac_utms_spyder_4.3A legújabb SS van fent és 1-es romsoltra akartam, valakinek valami javaslat, ötlet?
-
likeaRAINBOW
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Amikor bekapcsolom a telefont, bejön a szokásos motorola logo, a dual core, stb... feliratok, majd amikor elkezdené tölteni, megjelenik a képernyőn egy nagy aksi ikon, benne egy nagy fehér kérdőjel. Hogyan tudnám tesztelni, hogy az aksi rossz, vagy az alaplapi csatlakozó mondjuk?
Ha van itt olyan győri tulaj, akivel bevállalja, hogy kiveszi az aksit, és be tudnánk tenni az én telefonomba egy teszt erejéig, akkor legyen kedves és keressen meg.
Köszi
-
acura13
aktív tag
nem csináltam semmit
felraktam a JB-t és egyből elkezdett telepiteni...megértem villámgyorsan wifire kapcsolni:-)))
máskor pedig nekem kellett belépnem a PC.n a Playra és fent voltak milyen progikat telepitettem fel anno..csak rá kellett klikkelni amit akartam ujraraknihosszadalmas, az automatikus modszer jobban bejött
-
acura13
aktív tag
egyzser mikor a CM-ot akartam frissiteni csak véletlen a normál JB particiora tettem és ujra kellett raknom atelot, automatikusan az összes előtte fentlévő programot ujratette...ami fent volt...meglepödtem.....
-
Laca0
addikt
Ezt értitek, hogy hogy van?!? A klipszes oldal a kijelző felől van? Az oda van pattintva a támasztól hátlaphoz?
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
A MAXX-hoz is jók azok a tokok amik a sima RAZR-hez valók?
Pl: Ez -
kurion
senior tag
válasz
SsPL711 #7368 üzenetére
EU-s verzió az xt910(utms-Spider)
A jack mindenkinél szöszölődik de ez könnyen takarítható (én fogpiszkálóval szoktam kiszedni)
Build szám: 9.8.20-124_SPUEM-14(ezt a saját telómból írtam ki remélem hivatalos)Szolgáltatónál nálunk nem került forgalomba, tehát ha belerakod a simed és jó akkor valószínűleg független.
-
SsPL711
őstag
Köszönöm!
Olvastam itt valami jack csatlakozó problémáról is, ez mennyire általános?
Meg még azt szeretném kérdezni, hogy mi a hivatalos JB Build száma, amit a készülék infók között láthatok?
Honnan tudhatom meg, hogy valóban független e a készülék, illetve, hogy EU-s e?Remélem több hülye kérdésem nem lesz
-
kurion
senior tag
válasz
SsPL711 #7366 üzenetére
Annyira nem tudom hogy lenni hibája.
Kijelző foltosodás(Bár ez azt mondják mindegyiknél van)
Hallottam olyat is hogy a hangszóró megadta magát(A hátsó) mikrofont is érdemes.Egyébként szerintem egy tökéletesen összerakott készülék.
Nekem egy gondom van vele a simem nem érzékeli csak ha alá van hajtva egy papírlap, ezt a mai napig nem értem miért.
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot kérnék szépen.
Használt Razr MAXX vásárlásnál mit érdemes, vagy mit kötelező megnézni, ellenőrizni és azt hogyan?
Nem volt még moto-m. -
acura13
aktív tag
Sziasztok
a razorom mostanában nem látja a microSD bizonyos részeit..
képeket, dokumentumokat tudok böngészni rajta de pl a telepitett progik nem indulnak el rola...A beállitások-alkalmazások menüben a renitens programok inaktivanak vannak jelölve..( szürkén)
ujraformáztam, de semmi változás...többször ki-be tettem de semmivan valakinek ötlete????
-
SztiviVander
addikt
válasz
MrPetya19 #7362 üzenetére
Nem, mert alig észrevehető. Ha el akarnám adni akkor lehet hogy lecserélném. Ebay-en "razr droid front frame" és "razr droid battery back cover" keresésre egy csomót lehet találni. USA-ból mondjuk kicsit drága a posta.
Nem bonyolult, főleg hogy van video és képes segítség is a szakszerű szétszedéshez:
http://www.youtube.com/watch?v=iQ818j6qT7g
http://www.ifixit.com/Teardown/Motorola-Droid-RAZR-Teardown/7048/1ez meg a maxx-ra alakítás, ezen gondolkoztam anno csak maxx akkut nem találtam csak az usa-ból, onnan meg bazi drága lett volna. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046900
-
MrPetya19
addikt
válasz
SztiviVander #7361 üzenetére
Ja, vágom, hogy menő cucc. Nekem egyszer egy ajtó keretnek repűlt otthon, és behorpadt a keret, lejött a festés róla, a telónak meg semmi baja ezen behatástól.
Egy haverom szifonos, és elég könnyen szilánkosra törte a kijelzőjét, és a note 2-t használó is.
Te cseréltettél már keretet? -
SztiviVander
addikt
válasz
MrPetya19 #7360 üzenetére
ebből is látszik milyen jól ki van találva ez az ütéselnyelő keret
nekem is 1x csúszott ki kezemből élére esett 1,5 méterről és van rajta egy pici horpadás. de inkább ez mint az azonnali kijelző rottyanás ahogy az újabb samuknál meg a szifonnál divat. ha akkor bármilyen tokban lett volna a gép, akkor most 1 évesen is karcmentes lenne. de keretet cserélni még mindig 10-ed annyiba kerül mint kijelzőt
-
MrPetya19
addikt
válasz
bigdee888 #7359 üzenetére
Igazándiból szerintem a Seido Surface-t fogom venni, feketében.
Az a baj, hogy mikor leejtettem, először a hátára esett, és egy picit megnyomódott a kevlár szélénél, a második alkalomkor térkőre esett éllel, és a fekete és fémes csíkok pontszerűen behorpadtak, és bel felül lejött a ,,fém" egy részen és félek, hogy lepattogzódik. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Mostanában megfigyeltem, hogy nem szeret felfelé szinkronizálni a készülék. A hotmail-es naptári események nem jelennek meg a webesen, ill. a gmail-es sem mindig. Ill. a gmail elvileg szinkronizálja a könyvjelzőket is, de egy ideje már az sem megy. Igaz, meglehetősen sok linket mentek el, de ez nem lehetne ok arra, hogy ne szinkronizáljon.
A beállításoknál a dátumok maiak, tehát elméletileg szinkronizál, de mégsem jelennek meg a tételek. Az email-ek jönnek rendesen.
Tapasztaltatok már ilyet?
Van valami ötletetek?
Nekem nagyon fontosak ezek a funkciók. -
glehel
senior tag
Sajnos Hashcode már nem támogatja tovább a Razr-t ez azt jelenti nem is lesz kexec alatt hdmi/1080p esetleg ha lesz még egy ilyen megszállott aki tovább viszi.
-
glehel
senior tag
válasz
SztiviVander #7355 üzenetére
nekem most nagyon jól beállt ezzel a slim rommal egyáltalán nincs akadás pedig van undervolt is.az Lg kamera 720p némi hibáját elnézem mondjuk ezen a romon még nem videóztam a CM-en tényleg volt hiba és az sokkal többet fogyasztott.system 2 ott a miui gyári kernellel ha nagyon akarok hd-ben videózni.
-
SztiviVander
addikt
de még a 720p sem, pedig azzal már úgy ahogy kibékülnék
jbx kernellel az a bajom hogy hiába van agyon hekkelve, nekem többet fogyasztott vele mint a jól belőtt gyári rom a gyári kernellel. hiába undervoltolom, az a tizensoklépéses frekvencaállítás az takarákos módban lagos telefont eredményez, vagy ha gyorsan pörgeti fel a cpu-t akkor meg zabálja az akksit. a normál kexec kerneleket meg ugye nem tudom undervoltolni mivel a kernelbe nincs benne, modul meg nincs hozzájuk. szóval én majd akkor használok megint nem gyárit ha valaki csinál egy olyan bővített CM kexec kernelt amiben lehet a cpu feszt szabályozni. na meg persze a hdmi és a 720/1080p sem ártana (az LG kamera nem a legstabilabb cucc). volt is erre egy kezdeményezés (nem a hdmi/hd felvételre sajnos), de a 10.1.3 -as RC CM-el és a többi újabb rommal már nem működik, a csókának meg nincs ideje most foglalkozni vele. -
glehel
senior tag
válasz
SztiviVander #7349 üzenetére
úgy mint az 1080p sem.
de mivel nekem egyik sem hiányzik mostanában egész jól elvagyok a slim bean 1.6 és jbx 1.3-1.4 kernellel.
most jutottam el oda hogy kezdem megszeretni a telefont. persze ha nem mókoltam volna vele ennyit akkor a gyárival is valószínű meg lennék elégedve, de az nem jött be más miatt. -
Userlook
tag
Probald meg gyari romal. Valaki mondja mar meg h miert jo szivozni a fozott romokal mikor, mindig csak azt lehet itt olvasni h nem megh s hdmi nem megy a wifi a kamera nem megy ha megy akkor nem megy a video rogzites vagy omlik ossze a rendszer. Szerintem eleg ha az ember meg rootolja a gyari rendszert azt maris lehet piszkalni fagyasztani appokat vagy amit szeretnel es nem kell sirni a topikban.
-
hrex
csendes tag
válasz
Szila|H| #7339 üzenetére
Sziasztok,
Nekem ugyanez a problémám. Nem sikerül rootolni a telefont.
Razr Maxx-om van és szeretnék CM-et tenni rá, hogy tudjon magyarul. System version = 982.124.14.XT910.Retail.en.EU
A következőket próbáltam easyroot, motochopper és a http://motorola.wow-panda.com/root leírása alapján a virtuális gépes megoldást. Youtube-on is végignéztem, ahogy az indiai srác root bionic-al rootolja. Szerintem mindent jól csináltam, egyik sem ad vissza semmi hibaüzenetet, mindig sikeresnek mondja a műveletet, de rootchecker szerint nem ok.
Van ötletetek?
Köszi!
-
rycy
tag
válasz
SztiviVander #7350 üzenetére
Köszönöm Uram
-
SztiviVander
addikt
és elolvastad a CM leírását amugy? gugliba beütötted hogy: razr cm hdmi ? ugye nem. pedig akkor tudnád hogy minden kexec romnál (azaz minden olyan romnál ami nem a gyári kernelt használja) le van írva hogy a HDMI nem működik. ezer éves probléma, nem is biztos hogy lesz rá megoldás valaha is.
-
rycy
tag
Informálódás!
Adott egy xt910es Cm.10 - el de sajna nem érzékeli a hdmi kábelt ha rádugom a tvre. Vajon a cm.10 nem támogatja?
-
MrPetya19
addikt
Van itt valakinek Nilkin tokja?
-
Szila|H|
tag
Rootolni próbálom telefonomat (JB) és mikor csatlakoztatnám telefonomat (MTP, Debugging bepipálva, drive fent,linux xt910-es usb bepipálva) Succesfully után nem csinál semmit. Mindent leellenőriztem hogy jól csinálok nem értem miért nem csatlakozik. Egyszer rootoltam már akkor semmi gond nem volt. Viszont újra tettem, root checker azt írta hogy nincs rootlva ezért szeretném megcsinálni. Ötlet?
-
nedudgi78
csendes tag
Sziasztok azt olvastam hogy a Swype billentyűzetet be lehet állítani úgy hogy a magyar ékezetes betük is kint legyenek alapból, ne keljen hosszan nyomkodni. Tudja valaki hogy lehet beállítani, nekem nem sikerült.
Köszi -
acura13
aktív tag
szia
amerikaxpress.hu,....itt kiválasztod hol láttad a terméket( url cim) ök utánanéznek, adnak egy árajánlatot-...
ha tetszik elfogadod vagy módositod..
szállitási modtol függöen kérnek 10% előleget vagy tobbet(futártől függö)
ha ok, akkor utalod az előleget, kapsz kodot, onnan be tudsz vele lépniés látod hol tart a termék...
nekem elvileg 11körül jön meg....a vége tokkal vonoval 130 lesz
sajna a 32 Gb-os és a fekete mind drágább lenne , annyit azért nem adok érte.....
kikodolva jön, vagy gyárilag, vagy pedig kapom a feloldokodot a leirással együtt..... -
jolti05
őstag
válasz
SztiviVander #7328 üzenetére
Persze.. jogos
Laposról letettem, HA megadja magát esetleg hamarjában és HA 18650-es típusú aksik vannak benne, akkor lesz csere. 5,92V, 8,35V és ilyesmikhez nem keresnék pótlást, az kuka
-
caverinha
aktív tag
válasz
[Anduriel] #7324 üzenetére
-
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7327 üzenetére
ha nem 18650-es akkut használót veszel akkor nehezen fogod cserélni. azt az iphone formájú sz*rt szétszedtem, egy 7.4V-os lipo volt benne, lapos téglalap. na most ahelyett mit tennél be?
külön egy olyan akksi ami beférne meg a kapacitás/fesz is egyezne 2x anyiba kerülne mint maga a cucc kompletten. amikor ezt a kmashi-t vettem akkor még nem láttam ilyen 18650-es akksiju powerbankokat, de ha most vennék csak olyat vennék mert van vagy 15db olyan akksim (rossz notebook akksikból kibontva a jó akksik).
-
jolti05
őstag
válasz
SztiviVander #7323 üzenetére
Azt, hogy kezdődnek, pontosan hogyan értelmezzem?
-
[Anduriel]
aktív tag
Sziasztok,
egy ezerszer lerágott csonttal kapcsolatban kérnék segítséget. A telefonom NonEFIGS rom van, tehát 4.0-nál nem lesz újabb Android rá, ezért nagy nehezen rászántam magam, hogy frissíteném EN-re amire kijött a 4.1 gyárilag, én azzal meg is elégednék. Viszont nem nagyon csináltam még ilyet ezért lenne 1-2 kérdésem: Elég ezt a néhány lépést végig csinálnom ami itt van: [link]? ezután már egyből angol rom lesz a telefonomon, amit wifin keresztül egyből lehet JB-re frissíteni? Vagy ennél azért bonyolultabb a dolog? Rootolni nem akarom.
-
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7322 üzenetére
akármit veszel, mind kínai. a médimarkt-os hiperdrága csilivili is kínai. innentől a kapacitásra sincs semmi garancia. először egy iphone méretű és utánzatú 3600mAh-nak hazudott külső bankom volt, na az egy kalap sz*r volt, 1x sem bírta feltölteni rendesen a telefont.
utána vettem egy kmashi 9600mAh-st, na az 3x lazán feltölti a razr-t nullárról, pedig nem 18650-es akksik vannak benne (méretéből látszik) hanem valami laposabb lipo. akkora mint egy 2.5-es usb-s hdd külső ház, súlyra is kb annyi. powerbank hátsó farmerzsebbe, síbérlet rendszerű (összetekeredős) usb kábellel összekötve telóval, teló első zsebben, teljesen vállalható így táska nélkül is.
a 18650 -es akksik meg 2500mAh-tól KEZDŐDNEK -
jolti05
őstag
Táska az esetek 95%-ában van nálam, csak a vándorló életmód miatt általában tele, amennyire csak lehet, de azon a +60-100grammon és pár négyzetcentiméteren valóban nem műlik sok
Tartok tőle, hogy jóval kisebb teljesítményűt kapok, mint a "beígért", illetve attól méginkább, hogy bár hosszútávú beruházást szeretnék, előbb fog a kukában kikötni, mint hogy másik telefonban kezdjek gondolkodni.
Másik eszközöm nincs, esetleg a laptopom tudnám vele tölteni, de annak a töltője 19V-on 2,1A-t ad le, ezért azt sejtem, hogy az 5V 2,1A nem lenne neki elég, viszont asszonypajtás is biztosan használná alkalomadtán, úgyhogy jól tud jönni a két csatlakozási lehetőség és az esetleges nagyobb kapacitás.
Összességében azt hiszem az egyik nagyobbat választom, ezt még megálmodom.
Köszönöm az eszmecserét -
Laci.M
senior tag
válasz
jolti05 #7320 üzenetére
Én nem dönthetek helyetted, gondold át mire van szükséged...
Nem értek nagyon hozzájuk, az új telómhoz két akksi van, így most nincs rá szükségem. Szerintem méretben nem sok kompromisszum, mivel egy napra elég a beépített aksi, ha több napra mész vagy suliba/melóba úgyis van nálad valami táska, amúgy meg egy kabátzsebbe (nyáron persze hiába) is elférnek a nagyobbak is.
Azt azért nem árt tudni, hogy a számokat nem kell szentírásnak venni.
A linkeltre meg nem tudom mennyi a valóságalapja, illetve hogy mekkorák azok a 18650-es akksik, lehet több van benne.
Ha van tervbe véve, vagy a családban tablet akkor a válasz egyértelmű szerintem. Az a kb 2000Ft nem olyan nagy összeg szerintem pláne ha nem 2 évre veszi az ember.
-
jolti05
őstag
Elbizonytalanítottál, pedig már nagyjából fixáltam magamban, hogy mit szeretnék
Semmiképpen sem szeretnék a jövőben másik bankot vásárolni, ha lecserélem a telefonom. Olyan megfontolásból néztem 5000mAh-s külső töltőket, mert ezeknek sem a súlya, sem a mérete nem vészes, könnyen hordozható. Ha tippelnem kellene, maximum heti 2 alkalommal lenne rá szükségem, hogy töltsek valamennyit a telefonomon, de olyankor nagyon
Egy olyan buta gondolatom is támadt, hogy minél nagyobb értéket írnak a készülékre, mint mAh, hogy valós értéket kapjak, egyre nagyobb számokkal kell osztani. Úgy vélemem, az 1800mAh-s aksimat 2x fel tudnám tölteni egy ~2ezer forintos ketyerével. Ez nem feltétlen sok, főleg, ha mondjuk jövő ilyenkorra már egy 2000-res aksival furikázik a telefonom. Egy Droid Mini-t szeretnék majd, ha valaha bekerül Magyarországra.
Találtam egy 18650-es típusú bankot, ami elvileg 12000mAh-s; erre írta az egyik kolléga a fórumban, hogy " A 18650-ek teteje 2500mah korul van. "
Ezért (is) vagyok bizonytalan egy bármilyen választásban, mert igazából bármelyik lehet bármilyenTehát, Neked az a konklúziód, hogy kicsit több pénz, kicsit nagyobb méret, kicsit nagyobb súly, kicsit több csatlakoztatási lehetőség, kicsit többszöri feltöltés?
Közülük inkább (1 2 3 4), mint közülük (1 2 3)?Szerk.: Jut eszembe. Arról esetleg nincs hír, hogy az új Droid Mini mikor kerül itthon piacra? Már ha kerül.
-
Laci.M
senior tag
válasz
jolti05 #7318 üzenetére
Ha majd veszel egy új telefont, vagy egy tabletet akkor új power bankot akarsz venni? Ha 500 töltési ciklussal számolunk akkor ha állandóan ezt használod akkor is sok évre elegendő egy power bank, simán kitart 3-4 telefoncseréig. Nem akarlak rábeszélni drágábbra, de szerintem érdemes előre gondolkodni.
A telefonban fejlett elektronika van amely korlátozza a töltés áramerősségét. Ezért van, hogy az elején gyorsan tölt a készülék, majd átvált csepptöltésre akksikímélés miatt.
Az általam linkelten nem muszáj kihasználni a 2A-es korlátot, az csak egy lehetőség mondjuk tablethez. Azzal nem vesztesz, ha van rajta több csatlakozó is.
A három villás dugóra megoldás egy párszáz forintos átalakító. Én a RAZR-hoz is ilyen töltőt kaptam és így töltöttem több mint egy évig, nem vészes. Egyébként olvasd el a leírásokat, ki szoktak rá térni általában.
Az általad linkeltre a válasz:
"- Input Voltage: DC 5V
- Input Current: 1000mA(Max)
Package contents:
1 x 5000mAh Power Bank (011-02090009)
1 x Micro USB Cable
1 x English User Manual"Több mint valószínű, hogy egy telefontöltőről tudod feltölteni a legegyszerűbben, vagy számítógépről, de az sokáig fog tartani az tuti
-
jolti05
őstag
Azt olvastam, hogy az (elnézést, nem tudok szakszerű lenni) XT910-et maximálisan ~1000mAh-val lehet tölteni. Az imént beszéltem egy ismerősömmel, aki azt mondta, a telefon "dönti el", legfeljebb mennyi kakaót tud felvenni, tehát ez az érték reálisnak tűnik, de azért szeretném megkérdezni, hátha valaki tud pontos értéket
Ha igaz ez az ezres, akkor feleslegesen vennék olyan bank-ot, ami akár 2100mAh-t képes átadni.
A másik apróság, amivel készültem, mint kérdés, hogy az egyes külső töltők esetében (PL) honnan tudom eldönteni, hogy a készüléket magát mi módon tudom tölteni. Számomra ez nem egyértelmű, hogy USB-n keresztül történik, netalántán kapok egy háromvillás fali csatlakozót hozzá, amit sehova sem tudok bedugni
Köszönöm a választ/válaszokat !
-
Laci.M
senior tag
válasz
jolti05 #7315 üzenetére
Én ugyan nem használok (még) semmilyen power bankot, de mint mindennel, ezzel is könnyű befürdeni...
Ezek ugyebár univerzálisak, így fölösleges külön a Motorolához valót venni. Ami jó egy S2-nek az tuti jó a RAZR-nek is. Gyengét sem érdemes ma már venni, mert egyre erősebbek az újabb telók töltői. Az új THL-emhez már 1500mA erősségűt adtak, ami majd 3X-osa anno a Defyének, és majd kétszerese a RAZR-nek.
Itt egy ajánló: Logout De persze ebből is millió különböző típus van
-
acura13
aktív tag
sziasztok
Amint megérkezik az X-em, eladó lesz kedves Razr telefonom.
kártyafüggetlen, tokban tartott, fóliás 1,5 éves ..1 db 0,5 mm karc van rajta az bal oldalon az egyik élnél.....
4.1 JB-nel....acura1@freemail.hu ha érdekel valakit....képeket tudok majd küldeni , az ára 45e. jo magyar Ft lenne
oktober közepe után tudnám átadni mikor beüzemeltem az ujat ...
-
-
ArDani
csendes tag
fejlemények:
nagyonhosszú gombnyomás után végül kikapcsolt és rendesen újra is indult. a bmm-t töröltem és safestrap-pal raktam föl az augusztusi cm10.1-et; a wifi nem működik a vaku viszont igen. a wifi mindenképp kell, hol hibázhattam? -
ArDani
csendes tag
SOS
Belekezdtem a razr maxx-om felturbózásába, addig el is jutottam hogy föntvan a hivatalos 4.1.2 és rootolva lett de a BMM-el talán végzeztes hibát követtem el, talán úgy akar bootolni a sloth2-ről hogy oda nincs beállítva semmi, vagy nemtudom mindenesetre vörös a led, "feketén világít" és nem reagál semmire(bekapcs vagy bekapcs és +- hangerő).
Lehet még valamit tenni, mit?!?Valaki, kérlek.
-
Tel Chi
tag
Sziasztok eladó a RAZR XT910-em 50.000 ft-ért.
Független, nem frissített ICS van rajta, teljesen újszerű állapotban, teljesen karcmentes, hátulján még a gyári fólia, 100% karcmentes, titán színű, védőfóliával, tokkal ezév április 08.-án lett vásárolva 1 éves garival!System version: 672.180.41.XT910.Retail.en.EU
Android v: 4.0.4Ha valakit komolyan érdekel ide írjon:
iliasz74@freemail.hu
-
acura13
aktív tag
válasz
zsolti111883 #7307 üzenetére
hello
nem kell bemutatni a Nokiát--dolgoztam a gyárban ..láttam miből készül és hogy..ezekhez képest a Moto egy ékszer:-))))nekem pl volt sok motom, V3, V3I, v8..2x is...Milestone, Razr..most is vettem megint V8-at külföldre telozni........
.soha nem volt bajom velük.....kopp kopp..na jo szoftverfrissitéskor néha elb...tam de az az én hibám:-))
Tényleg..linkelne valaki egy muködö Cm modot? amit friss 2. particiora tennék fel?? a hozzávalo gappssalm, kernellel?? köszi -
zsolti111883
tag
válasz
acura13 #7306 üzenetére
Hát nem akarok sem győzködni, sem kiábrándítani, de ezzel a Moto-val sem fenékig tejfel az élet. Van itt képernyő foltosodás, és azért ha visszaolvasnád a fórumot, akkor azért láthatnád, hogy voltak itt akik szenvedtek vele.
Én mindettől függetlenül nagyon szeretem, és egy ideig még nem tervezek készülék vásárlást! Amúgy az egyik cimborám szervizes egy telekommunikációs cégnél és ő mondta, hogy a leggázabbak a: Nokia, HTC. -
acura13
aktív tag
Hello
hát remélem nem nyulok mellé..erősen szemeztem a Nexus 5-tel is..vagy a Xperia Z1-el........de az áruk!!!!!!!!!!!!!
azonkivül nem játszani veszem, minek a 4 mag,csucsteljesitmény...full HD stb.....
asszonyka most kapott xperia L-t..3 hete --2x gari javitás......................80e pénzes telo !!!!!!!!!!!!!
Moto az Moto:-))))))))))))))))............ -
amanoba
őstag
Nos,nem jutottam előrébb az ügyben, így szervizhez fordulok..tudtok normális helyet ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- S23 ultra 8/256gb 2026.12.18 ig garancialis
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest