Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Rootolni próbáltam a razrt de sajnos nem sikerült és nem tudom hogy miért. Mindent úgy csináltam ahogy megtaláltam leírva. Az utasítások szerint haladtam. A telefonon ki van pipálva az USB Debugging, az allow mock location és az unknown sources is. A gépre telepítve vannak a legfrisebb driverek. Csatlakoztatom a telefont MTP mode-ban. 2 programmal is próbálkoztam, a DroidRazrRoot404-el és az EasyRoot for ICS-el is.
Első esetben lefuttatom a DroidRazrRoot404.bat fájlt, vége, de semmi, a teló nem indul újra nem csinál semmit, leelenőriztem a root check-el és nem sikerült. Hasonlóan megpróbáltam EasyRoot for ICS-el. Elinditom ott is EasyRootICS_Windows.bat fájlt lefut, de ott se sikrül. Valakinek valami tipp
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest