Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Nezzetek meg a pacat rendesen, hogy melyik kep feelingre emlekeztet titeket az elmult idoszakbol!
Az nem csak egy paca, hanem egy nemreg ott volt kep korvonalai!
Mivel (ha jol tudom) mindketten hasonlo romcseret hajtottatok vegre, ezert valoszinu, hogy valamelyik rom bootkepernyoje lesz az!
Hangsulyozom - SZERINTEM!
Viszont ma utanaolvastam ennek a technologianak es a userek tapasztalatainak es azt vettem ki, hogy a fenyero allitasaval lehet ezeket a dolgokat kikuszobolni illetve a panel elettartamat novelni.
De ez engem is izgat, hogy mi tortent nalatok, mert iszonyat allergias vagyok az effele "bugokra"!Ha ez a jelenseg viszont letezik, akkor nem tudom mi keszteti a gyartokat ennek a hasznalatara!?.
Mert a leirasokban ugy cseng az amoled mint egy lecsengett idejemult technologia amit nem tul szerencses alkalmazni!?.
:-/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest