- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Egyszer megegettuk a kezunk vele, ( akkor vettuk, amikor wp8 meg a spajzban sem volt).
Egyebkent eleg egyszeruen kiprobalhatod:
Legyen kinn a fooldalon a circle widget, meg rakj ki egy embert "widgetkent" , akit hivni akarsz. ( tobb telefonomat hasznaltam ora/idojaras widgettel es ilyen gyorshivoval).Probald meg felhivni, legalabb 3-5 masodperc , mire elkezd tarcsazni. Legalabbis nekem.
Amugy keress ra, panaszkodnak masokis lassulasrol mas moto modellek eseten. Most talaltam valakinel vegul kiderult, hogy a memorikartya okozta az indokolatlan lassulast. Megnezem.
"Hiszen rossz hallgatni ismételten, az állandó problémákat úgy, hogy a többség nem szembesül vele."
Ha jol tudom, ez itt razr i forum. Megfleelo hely arra, hogy otleteljunk ne pedig akadekoskodjunk, vagya felhasznalot hibaztassuk.Nekem kell hasznalnom a telefont, fogadd el, hogy tenyleg lassunak erzem, es ne hulyezz le, es ne kerdojelezd meg azt, hogy igazat mondok . Es ne allitsd be user errornak. Egy telefon azert van, hogy az ember hasznalja. Raadasul programozo vagyok, nem hulye, nem telepitek minden faszsagot a telefonra. Van par program , amit rendszeresen hasznalok, ez kimerul a google sajat programjaiban(gmail, gmaps es tarsai), fb-ban, 4squareben, acurrency appban, es nagyjabol ennyi. ugyhogy kerlek, megegyszer fogd vissza magad, vagy ignoralj. Majd ha tobbiek akarnak, segitenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A RAZR i az Intel Atom processzora miatt jelenleg igazi csemege a piacon, de tartogat még más különlegességeket is.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest