Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz sxxorp #3966 üzenetére

Egyszer megegettuk a kezunk vele, ( akkor vettuk, amikor wp8 meg a spajzban sem volt).

Egyebkent eleg egyszeruen kiprobalhatod:
    Legyen kinn a fooldalon a circle widget, meg rakj ki egy embert "widgetkent" , akit hivni akarsz. ( tobb telefonomat hasznaltam ora/idojaras widgettel es ilyen gyorshivoval).

Probald meg felhivni, legalabb 3-5 masodperc , mire elkezd tarcsazni. Legalabbis nekem.

Amugy keress ra, panaszkodnak masokis lassulasrol mas moto modellek eseten. Most talaltam valakinel vegul kiderult, hogy a memorikartya okozta az indokolatlan lassulast. Megnezem.

"Hiszen rossz hallgatni ismételten, az állandó problémákat úgy, hogy a többség nem szembesül vele."
    Ha jol tudom, ez itt razr i forum. Megfleelo hely arra, hogy otleteljunk ne pedig akadekoskodjunk, vagya felhasznalot hibaztassuk.

Nekem kell hasznalnom a telefont, fogadd el, hogy tenyleg lassunak erzem, es ne hulyezz le, es ne kerdojelezd meg azt, hogy igazat mondok . Es ne allitsd be user errornak. Egy telefon azert van, hogy az ember hasznalja. Raadasul programozo vagyok, nem hulye, nem telepitek minden faszsagot a telefonra. Van par program , amit rendszeresen hasznalok, ez kimerul a google sajat programjaiban(gmail, gmaps es tarsai), fb-ban, 4squareben, acurrency appban, es nagyjabol ennyi. ugyhogy kerlek, megegyszer fogd vissza magad, vagy ignoralj. Majd ha tobbiek akarnak, segitenek.

Új hozzászólás Aktív témák