- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
honnan veszed, hogy 2 év garancia?
én szombaton beszéltem velük....2 telefon ügyben...(Xperia P és S3 mini) ezek mind csak bolti 1 év garival voltak abban az árban, ami az oldalukon szerepel....nem bírtam belőlük kihúzni e-mailban, hogy akkor mire van 2 év....nem válaszoltak, pedig 2x is feltettem a kérdést....pedig az áraik ütősek lennének...csak nem 1 év bolti garival... -
Schanyee
senior tag
Az a két év az milyen garancia, nem tudod? Mert szokott olyan lenni, hogy 1 év készülék + 1 év szoftver vagy mi és akkor az nem igazán 2 év.
Szerk.: megnéztem és az infó között csak azt találtam, hogy 1+1 év, meg hogy ők is a magángszemélytől, 0 perces használt elven működnek, tehát nem gyártói akkor gondolom.
-
-
kelly416
veterán
Van T-s ismerősöm. Mondtam Neki, hozzák be és tuti lesz vevő. Nem kis meglepetésemre szólt is a főnökségből valakiknek (pedig csak poénból tanácsoltam), erre megvígasztalták, már csak évek és üzletpolitika kérdése, hogy újra legyen Motorola náluk.
A másik két szolgáltatót nem tudom. De mindegy is, most megvárom a RAZR HD-t, az majd egy kicsit lenyomja az árát talán az "i"-nek és akkor...Szerk.:
No meg a részletfizetésért is jó lenne, ha a szolgáltatóknál is elérhető lenne. Régen útáltam a szolgáltatós telefonokat, mert minden szoftba belenyúltak, mostanra ez szerencsére eléggé visszaszorult. -
Jaffa75
őstag
lett biza...
ha jól emlékszem, volt aki megcsinálta rá! Én sajnos nem értek hozzá, bár ha vkinek lenne elég türelme elmagyarázni nekem
hogy mit hogyan, beszállnék egy ilyen projektbe! talán rum-cájsz csinálta, de zsírfecske fórumtárs talán pontosabbat tudna mondani- ő már gyilkolta a defy-t, amikor én hozzájutottam...
-
Jaffa75
őstag
Szia,
nem foglalkoztam vele, egyenlőre remekül elvagyok az angollal is... egyetlen dolgot kellene megtalálnom, ez a notification led színének beállítása eseményekre. Majd 1 kis idő múlva megjelennek remélhetőleg azok a userek is, akik többet értenek hozzá mint én, és a magyarosítást is belepréselik a főzöttbe!
-
Jaffa75
őstag
Onnan voltál ismerős...
! Nekem is volt, a váltás óta a lányom nyúzza - a mai napig hibátlan
!
A supportot ismerhetjük a Motorolánál, azonban a készülék minősége (anyaghasználat) náluk a legjobb! Illetve szívesen mókolják, így nem kérdés, hogy előbb-utóbb lesz zárt bl-re is főzött rom garivesztés nélkül! -
Jaffa75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest