Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsc20ne
tag
sok dologban sok, sokban gyengébb - anyagminőségben mindenképpen, meg kevesebb a mikrofon is, szenzor is
de amire nekem kell, abban mindenképpen jobb
ez pedig a dual sim és mellette bőven elfogadható soc
játszom a telefonomon én is, de sokat beszélek, ezért fontos az akksi, méretben meg nekem amúgy is kicsi az 5,2
a nexus 9 után, amit szintén rendszeresen használok, mindig olyan érzésem van, hogy valami mini változat van a kezemben -
ghiottone
nagyúr
Erősebb aksi, jobb kamera. - mindennapi használatba a teljesítménybeli különbség nemigazán fog kijönni. Ami nekem egyedül hiányzik az az amoled panel - mivel ebben az IPS már nem pulzál, csak az értesítés érkezésekor és a telefon megmozdításakor villan fel. Amúgy nagyon jó minőségű a panel. Meg lehet szokni a méretet, én előtte 2 hétig egy 1. genes Moto G-t használtam.
-
K82
őstag
Az USA-ban működik a csak Verizon hálózatán, amúgy meg global unlocked GSM-hálózatokon (olyan kb. mintha itthon csak az X szolgáltató kártyájával működne, az országon kívül pedig kártyafüggetlenként viselkedik). Az viszont tény, h az LTE sávok eltérőek, így az EU-ban csak 3G-t tudsz használni.
-
Zsebob
senior tag
Erre mondja a Kőhalmi, hogy érintőképernyős a telefonom, csak fáj...Csak 6 dollár az üveg, csak Mo-n nincs gép ( robot ) és szerszámprofil hozzá,
amivel le lehetne vágni a kijelzőről az üveget, meg vissza ragasztani ( másik robot ).
Még én sem vállalom az üvegcserét, mert csak egyszer sikerült " hagyományos"
módszerrel. -
Gábor-KJ
őstag
4G-re vagy allitva? Mert ott aztan van hibafaktor rendesen, amikor tornyok kozott kotoraszas megy.
En atraktam 2G-re es csak akkor tolom at magasabb quality-re, ha netezek is.
De hidd el, ez halozat! Konkretan valamelyik nap nem volt 2G EDGE csak 3 es 4 - vicc!
Haverom telenyomoros, telefon feljelentkezve a halozatra es jon az sms, hogy nem fogadott hivasa volt! Pfff
-
Gábor-KJ
őstag
Elmagyarázom...
Ezek az eröszakos szosől progik hatályon kívűl helyezik magukat és pittyegnek, jeleznek ha akarod ha nem.
A halkítás none funkciónál ők is kussolnak, de sajna az ébresztés is - így őket önmagukon belűl kell korlátozni. (Sajnos - még)
Ez nem a készülék hibája és hamarosan orvosolva lesz úgy tudom (mert ez 5. Android kérdés is) és nagyon remélem! -
Gábor-KJ
őstag
En is csak ugy lattam 1x, de ugy mukodni nem lattam sehol, ahogy mas droidokon megy...
Illetve az elso Moto X-hez volt egy Moto Notification Light alkalmazas, de mukodes kozben azt sem lattam.
Ha nem kepernyon mutatja a toltest, hanem le van utve az akku vagy vol down es power gombbal kapcsolod ki, akkor bekapcsolaskor megmutatja magat a led, de mas allapotot nem latok ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest