- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
maycbaja
csendes tag
A múlt héten összetört az N5-öm, kellett gyorsan egy másik: így lett X'14. Alapvetően tetszik, de egy picit bánom a nexus elvesztését.
Pro:
-Amoled (szubjektív, de N5 előtt Gnex-em volt, sokkal jobb, mint az LCD)
-Jobb akksi idő
-SOKKAL JOBB hangminőség (N5-ből kifogtam a híres mikrofonhibát)
-Nagyon jó összeszerelési minőség
Kontra:
-Nálam laggol
-Plantronics headsettel recseg
-5.0 - nexuson is st@r volt, ezen is... várom a frissítést
-Nekem nem áll kézre a vékony él -
Gábor-KJ
őstag
Nincs és nem is lesz jobb ötlet - ár érték arányban meg főleg.
Nézd csak meg ezt a topikot - néha erre repked 1-2 folia vagy tok téma - aztán vagy 2 hétig semmi.
Ez itt maga a nyugalom szigete - talán az LG Flex topikot láttam ilyennek vagy a Nexus 6 fórumot.
A többi fórum meg egy betegágy szinte - állandó problémákkal, mókolgatással.
MEDIUMGECSO: Mondtam én. A kamera és egyebek annyival nem jobbak, hogy lemondj a prémium érzésről.
(Egyébként mindkét dolog javul majd az 5.1 alatt) -
ptakacs
csendes tag
Én pont a napokban váltottam Nexus 5-ről Moto X 2014-re. Furcsa volt mert én szerettem és most is szeretem a Nexust, de azt kell, hogy mondjam a Moto teljesen magával ragadott. Itt is megvan a stock android érzés, sehol egy röccenés (bár ezt a nexusnál sem tapasztaltam), csak még megfűszerezve a motós display, assist, voice finomságokkal. A telefon külsőleg is nagyon egyben van, a fém keret, azt hogy belesimul a tenyeredbe, és a hangszóró is valóban sokkal jobban szól.
@mindenki: sziasztok, és örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a motós táborhoz
-
mediumgecso
őstag
Nekem ez a céges telóm is, kb. napi 1,5 óra beszélgetés, mobilnet bekapcsolva (saját mail folyamatos szinkron), céges mail még nem a telón megy....ha hazaérek wifi, és megy a fórumozás, face, twitter.....napot simán bírja nekem, este általában töltés...Nálad mit jelent a napi erős használat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest