- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
zsinnyegtet #425 üzenetére
azaz
Gecso:
Mit gondolsz, melyik telefont érné meg inkább megvenni? Én azu tóbbi időben egyik cégben sem csalódtam, bár a motonak voltak olyan mozzanatai amivel nem értettem egyet, az üzemidő viszont mindneképpen eltántorít. Tudnál esetleg mondani olyan pro/kontrát ami csak aktív használat mellett derül ki mind a két telefonal kapcsolatban? Nagyon megköszönném
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsinnyegtet #372 üzenetére
én lehet átvenném ha nincs kedved rizikózni, írj pm-et ha érdekel
-
Zsebob
senior tag
válasz
zsinnyegtet #370 üzenetére
Görbére egyenes üveget....hát...
Megoldás a vékonyabb, minőségi PET fólia, vagy karcmentes zseb, fólia nélkül... -
Zsebob
senior tag
válasz
zsinnyegtet #365 üzenetére
Sajnos hiába bízod "szakira" ( pl. Speedshop)
Mert az összes új Moto üveg csiszolt, nem sík, továbbá oleofób, "dobja" a szilikont.
Egy kivétel van, Moto 360 -
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #365 üzenetére
Jobban jársz, ha még nem csináltál ilyet...kidobtam az ablakon 2500 Ft-ot :-( :-(
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #361 üzenetére
Az a baj, hogy faszántosan feltettem, majd a széle az istennek se akart rátapadni a kijelzőre.....shit
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #359 üzenetére
Remélem Te nagyobb sikerrel jársz....majd azért írd meg!
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #342 üzenetére
Hát nem tudom hogy a Te üvegfóliád merre lődörög, de én most vettem ki a postaládából
Pedig ha jól emlékszem 1 héttel később rendeltem mint Te... -
zsirfecske
addikt
válasz
zsinnyegtet #347 üzenetére
uhh ez fasza nagyon, köszi.
jaa, pont te vagy a "kolléga" a nillkin üveggel, dehülyevagyok
akkor majd figyellek, nekem nexus5/9-en is az van már, nagyon meg vagyok vele elégedve. soha többé pet fólia ha van rendes tempered glass opció, csak mondom itt fura a kivágás nekem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsinnyegtet #345 üzenetére
köszi, de bambuszra mindenképpen átlátszó tok kell, ilyenből esetleg valaki próbált már valamit?
illetve a nillkin üvegre kíváncsi vagyok, ha kollégának megérkezik, főleg a fura kivágás miatt. láttam hogy néhány pet fóliából van olyan amin csak lyukak vannak, nem teljes kivágás. érdekes.
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #330 üzenetére
Nah még nem jött meg a Nilkin üvegfólia??
Ha megjött, dobsz fel képet, amin a telón rajta van?
Köszi -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsinnyegtet #330 üzenetére
Ilyet használok én is, hasonlóan megterhelte a pénztárcámat, de aki nem bír várni az a madaras tecskóba találhat ilyet a 15 centis plüss dobókockák és a nikkelezett váltógombok mellett közvetlenül a bolyhos kormány melegítők felett nyócszáért.
ja és ott ezen is van ám krómozás.
-
viktorhmv
senior tag
válasz
zsinnyegtet #322 üzenetére
Jelen
-
mediumgecso
őstag
válasz
Én is vagyok.....
-
Kyller
senior tag
válasz
Jelen!
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #289 üzenetére
Én is rendeltem egyet...
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #302 üzenetére
Hát nagyon nem!!!!.........de úgy látszik valakinek nem......
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #298 üzenetére
huhuuuuuuuu
nem is tudnam kinyomtatni, mert nincsen itthon annyi papir a nyomtatoba!
Ha ez ennyi, akkor samueknal ez milyen hosszu felsorolas lehet?
Konkretan nekem annyi gondom van, hogy nem tudom siman nemara rakni a telefont, csak ha bukom az ebresztest, meg nagyon unom, hogy a hangerot nem lehet allitani se BT fulesrol se vezetekesrol - ami egy vicc!
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #289 üzenetére
Mennyi idő volt míg megkaptad?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #277 üzenetére
Valami dual simes ótvar Moto G szinten, de igazából annál jópár emelettel lejjebb.
És a neve száma? Hát khmmm izzé őőő pfff - tökmindegy - egy volt a világ harmadik helyezett gyártójától... -
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #275 üzenetére
Nahat...
Csak annyit, hogy az X1 is siman veri a mai fisfos amde elvonalbeli telefonok nemelyiket es nem mellesleg teljesen vallalhato - zokszo nelkul. (na jo maximum johetne ra az 5.xx)
Ma volt szerencsem (vagy szerencsetlensegem) a kezembe fogni egy Lenovo keszuleket...
Na az az igazi igenytelen szar es ha azt a format, anyaghasznaltaot es egyebeket fogjak alkalmazni, akkor az nem tul szep jovokepet fog festeni.
Szoval gyujteni gyujthetsz - csak inkabb valami masra!
Az ilyen Moto bejelenteseket is fentartassal kezelnem, mert anno Suszter David is azt mondta, hogy nemsokara kesz a Razr i kitkat frissitese es ennek mar masfel eve. (azota rajott a Razr i userek tobbsege, hogy ez a hajo mar elment es mindazt ugy, hogy be sem futott)
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #252 üzenetére
249euro
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #249 üzenetére
Kell kell kell!
Csoki pénz - nem számít!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #246 üzenetére
Mert itt mindenki elegedett es max arrol beszelgetunk, hogy megjott e a folia vagy khmmm a tok.
Apropo - foliat is rendeltel, mert 1db-ra beneveznek en is.?
-
Zsebob
senior tag
válasz
zsinnyegtet #242 üzenetére
Na igen... 4,7-5 collig kellett volna megcsinálni...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #237 üzenetére
-
Mustanggt
csendes tag
válasz
zsinnyegtet #224 üzenetére
Igaz én még csak tervezek egy moto x-et venni, de az NFC-t napi szinten használom. Mondjuk nem a fizetés részét, az egy marhaság, sokkal inkább kép/kontakt küldésre vagy NFC-tag-el. Nekem egy NFC tag van a kávé főzőmre ragasztva és az ébresztő (sleep as an android) addig nem hallgat el míg hozzá nem érintem a telefont. Ezáltal az egy órás ébredési/vissza-alvási ciklusom 10 percre redukálódott.
Ezen felül egy NFC-taget be lehet tanítani utasításra is...pl munkahely wifi-beállítása telefon hozzá érintésével vagy weblap , program megnyitása...stb -
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #224 üzenetére
Ne is akard!
bazsc20ne a legtutibb áron meghozza neked!
Nyugodtan irj rá és megoldja neked is!
Ui: az az nfc egy vicc - még!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #191 üzenetére
Ment pü.
-
Kyller
senior tag
válasz
zsinnyegtet #191 üzenetére
Milyen tokot rendelsz?
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
zsinnyegtet #180 üzenetére
Na...jól körbejárván a dolgot úgy döntöttem, hogy az unokatesóm segítségét igénybevéve az amerikai amazonról fogok tokot s fóliát rendelni magamnak. Elképesztő milyen árak vannak a német illetve a spanyol amazonon és még választék sem nagyon van. Na jó azért van de pl. Case Mate elég szegényes a többiről ne is beszéljünk (Diztronic, Orzly, i-blason stb). Nekik a házig free shipping és tax free onnan meg egy bubis borítékba pár dolcsi az egész...a választék viszont bődületes.
A kezdeményezéshez lehet csatlakozni. De összesen kb. 4-5 toknál többet nem szeretnék rendelni.
-
bazsc20ne
tag
válasz
zsinnyegtet #161 üzenetére
én Power Support Air Jacket-et használtam az első generációs X-emen
nem azt, ami most kapható, hanem még azt a változatot, ahol nem hosszú kivágás volt, hanem csak a kamera és a led körül volt kivágás, a dimple meg be volt süllyesztve (mint most az új tokomon)nagyon szerettem és ilyet akartam az újra is (főleg, mert a türkiz hátlapot látni is akarom
)
aliexpress-ről rendeltem, két hét alatt megjött és fillérekbe került
kicsit nehezen megy le, meg fel, de nem karcolódik levétel és feltétel közben a telefon (bár elsőre fostam tőle) és nyilván akkor is védi, amikor rajta van
ráadásul a régi íves dimple érzés van így, amit én jobban szerettem, mint a lapos gödröt, ami most van az X-en -
heidrich
senior tag
válasz
zsinnyegtet #158 üzenetére
Milyet szinűt vettél?
Én is most rendeltem tőlük egy bőr hatlapos feketét.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #163 üzenetére
Uhhh tényleg durva az amazon választék!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsinnyegtet #161 üzenetére
Itt vannak bumperek ha nem akarsz sokat költeni, noha én a Case Mate bumpert venném, de szerintem az a másik olcsó sem lehet rossz.
Mondjuk nekem Otterbox Defenderem van hozzá, de az egy külön műfaj és horror áron.
Ha esetleg rendelsz ilyen olcsóbb bumpert, lehet, hogy én is betársulnék egyre..?
-
válasz
Morelocale 2 telepítés menete Moto G-re: [link], Moto X-nél (1. gen. XT1052) is simán megy.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Csak pusztán hagyd úgy ahogy van - ennyit illik tudni angolul - amúgy isten hozott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest