- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
5.1 fent van!!! :-D
Elég pattogós, gyors -
mediumgecso
őstag
Hát kicsit szomorú vagyok.......tudtam hogy rosszabb lesz az akuidő, mint S5-nek, de hogy ennyivel
SOT átlag: 2,5-3 óra
Üzemidő átlag: 1 nap
Eléggé kiábrándító.... -
mediumgecso
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #462 üzenetére
Szia,
Nilkin üvegfólia vagy sima fólia van a telón? Csak azért kérdezem, mert én rendeltem Nilkint, de nem tudtam feltenni levegőmentesen, és ez rohadtul idegesít
-
mediumgecso
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #462 üzenetére
Tényleg szuper gép, nagyon nem bántam meg hogy S5-öt dobtam....TOZ kollégának segíts a döntésben, ha már úgy is megválsz tőle
-
mediumgecso
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #447 üzenetére
Ha van időd leírnád mit jelent Nálad az hogy akku jól bírja?
SOT mennyi, miket használsz, mobilnet (3G; 4G) és/vagy wif, stb.Köszi
-
mediumgecso
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #445 üzenetére
Na hogy szuperál a Moto X??
-
mediumgecso
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #440 üzenetére
80-ért új v. használt??
-
mediumgecso
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #437 üzenetére
Szia,
Üdv ITT
Néztem a logout blogodban a három telefonnal készült képeket.....hát Moto X 2014-gyel nem fogsz ilyen jó képeket lőni -
mediumgecso
őstag
Nos, akkor kezdjük:
S5:
+ Jó üzemidő
+ Vízálló (teszteltem, működött is utána)
+ Nagyon jó kamera, videók is szuperek
+ USB 3.0 (ha ez annak számít)
+ MicroSD támogatás (Moto X ellenében írtam "+"-hoz)
+ Cserélhető aksi (majdnem vettem egy 3500mAh-s gyárit akku.fedéllel->ezzel 10 óra SOT-ot értek el)
+ OTG
+ Jó hangszóró, csak hátul van- Gagyi, műanyag külső (gariztatnom is kellett, mert oldalsó keret elállt a kijelzőtől)
- 5.0-val (hivatalos, magyar ROM-ról írom ezt) camera daemonnal szívnak sokan, meríti az aksit + kamera FC-zal leáll -> van olyan 5.0 ROM, amivel már nincs gond, úgy tudom....
- 5.0-val néha akad, amit 4.4.X-el nem csinált, de ez nem túl gyakori (majd kijavít vki ha nem így van)Moto X 2014:
+ Minőségi anyagokból készült (fém keret + hátlap->bőr, fa, polikarbonát /nekem ez van, nem karcolódik, puha tapintású/), tuti nagyon
+ Nagyon kompakt, kézreálló
+ 5.0-val csak úgy hasít, nem akad meg egyszer sem, nem fagy ki, nem indul újra, ha vmi parancsot adok neki azt maradéktalanul teljesíti, AZONNAL!!
+ Faszántos videókat rögzít
+ Előlapi hangszóró minősége kiváló->csak az alsó a hangszóró, a felső nem az....
+ Stock android (nekem ez előny, mert tetszik), sallangmentes (gondolok itt: LG Ui, TW) ezért 2GB RAM-ból mindig szabad 0,9 GB-> jó multitasking képességek
+ Vízlepergető bevonat-> még nem mertem kipróbálni esőben
+ Frissítéseket elsők között kapja meg (5.1 már kint van T-mobile-os X-ekre, hamarosan mi is megkapjuk)
+ OTG- Kamera nem a legjobb képeket készíti, főleg kevés fénynél és este
- Üzemidő nem a legjobb, de azt már írtam is
- Aksi nem cserélhető, nagyobbat nem tudsz bele tenni-> néha jó lenne
- Nincs MicroSD támogatásÉn nagyon imádom a Moto X-et, a gyenge üzemidő ellenére is, mert gyors, minőségi, jó megfogni, ránézni, nagyon kompakt, SZERETEM
Ha valakinek van hozzáfűzni valója, úgyis megteszi
Röviden ennyi -
mediumgecso
őstag
Moto X 3.gen spec
Nem rossz....
-
mediumgecso
őstag
Nekem ez a céges telóm is, kb. napi 1,5 óra beszélgetés, mobilnet bekapcsolva (saját mail folyamatos szinkron), céges mail még nem a telón megy....ha hazaérek wifi, és megy a fórumozás, face, twitter.....napot simán bírja nekem, este általában töltés...Nálad mit jelent a napi erős használat?
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #365 üzenetére
Jobban jársz, ha még nem csináltál ilyet...kidobtam az ablakon 2500 Ft-ot :-( :-(
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsirfecske #363 üzenetére
Avval nem volt gond, de elbaszcsiztam:-(
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #361 üzenetére
Az a baj, hogy faszántosan feltettem, majd a széle az istennek se akart rátapadni a kijelzőre.....shit
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #359 üzenetére
Remélem Te nagyobb sikerrel jársz....majd azért írd meg!
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #355 üzenetére
Feltettem.........ez nagyon szar, de komolyan
Egyszer korrigálni kellett, ezért leszedtem majd újra fel és a széle végig levegős maradt
Esztétikailag elég pacuha lett......SOHA TÖBBET!!!! -
mediumgecso
őstag
válasz
zsirfecske #353 üzenetére
Sajnos holnap délután 14-ig várnotok kell
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #342 üzenetére
Hát nem tudom hogy a Te üvegfóliád merre lődörög, de én most vettem ki a postaládából
Pedig ha jól emlékszem 1 héttel később rendeltem mint Te... -
mediumgecso
őstag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.hun10th
Akit esetleg érdekel, fenti linken iGO szülinapi app, 29-ig letölthető ingyen, MO térképpel!! Bocsi, telóról írok
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #330 üzenetére
Nah még nem jött meg a Nilkin üvegfólia??
Ha megjött, dobsz fel képet, amin a telón rajta van?
Köszi -
mediumgecso
őstag
Ahoy!
Segítsetek!!!
Ilyen OTG pendriveom van......rádugom a telóra, de semmi, meg se moccan
Használ valaki netán ilyet vagy olyat ami jól működik az X-szel???? Fontos lenne, mert ezért is vettem meg az X-et, mert tud OTG pendriveot fogadni, de most meg vagyok szívatva...... -
mediumgecso
őstag
Ki milyen autós tartót használ??
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #322 üzenetére
Én is vagyok.....
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #289 üzenetére
Én is rendeltem egyet...
-
mediumgecso
őstag
Az királyság! Mennyi idő alatt tölti fel 100%-ra?
-
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #302 üzenetére
Hát nagyon nem!!!!.........de úgy látszik valakinek nem......
-
mediumgecso
őstag
Használ vki quick chargert??
Amazonon láttam jó áron, de azok nem eu plugosak....:-(
A gyári moto nagyon drága (kb 14e), expansysnál is olcsóbb (9500 asszem)....
Alternatívaként ott az Expansysnál a HTC quick chargere (kb. 6700) -
mediumgecso
őstag
válasz
zsinnyegtet #289 üzenetére
Mennyi idő volt míg megkaptad?
-
mediumgecso
őstag
Üvegfóliát milyet használtok és hol vettétek???
Köszönöm. -
mediumgecso
őstag
Vki rootolta már a telót? Ha igen és sikerült neki, lenne szíves megosztani? Partnero-s a telefonon, nem tudom ebben az esetben él-e az hogy "garancia vesztés" ha rootolom....Köszönöm
-
mediumgecso
őstag
Használ vki más kamera appot mint a gyári???
Röviden a telóról: Nagyon kompakt, minőségi, kézreálló, gyors nagyon, Moto Display nagyon tuti....
De S5 kijelző fényere jobb, kamerába is jobbnak tűnik elsőre.....de ez nem érdekel, ez akkor is MOTO ;-)
Akuról nem tudok még nyilatkozni -
mediumgecso
őstag
Üdv most már Fórumtársak!!
Megérkezett a vas, nagyon kis kompkat és könnyű, végre minőségi anyagokból
Kérdés: Lollipop gondolom elérhető rá OTA (nincs most netem, nem tudom ellenőrizni)? A telefon francia származású (Partnero-s) asszem -
mediumgecso
őstag
Üdv Kvázi-Fórumtársak!
Hosszú mérlegelés után elhatároztam magam, és megrendeltem a Partnero-tól a fekete+ fekete bőr hátlapos Moto X 2-t!!!!
Remélem nem fogom megbánni, mert akár milyen gagyi anyagból is van az S5, nagyon nem rossz telefon.... -
mediumgecso
őstag
Meg se kérdeztem: van értesítő led?? Mert a tesztben írják, de xda-n mást olvastam....
-
mediumgecso
őstag
Most hívtam a Partnero-t, tudnak szerezni bőr hátlappal is, de az nincs 110.000 Ft alatt......
Ha jól ki tudok szállni az S5-ből akkor szerintem beruházok egyre... -
mediumgecso
őstag
Partneronál 108.000 Ft, az expansysnál pedig 135.000 Ft.....nagyon nem mindegy.....van olyan aki partneronál vette??
-
mediumgecso
őstag
1. Nem neked írtam, hanem másnak. Anyukád nem tanított meg rá, így megteszem én helyette: HA NEM KÉRDEZNEK, NEM KELL VÁLASZOLNI!!!
2. Igenis fontos a kamera, ugyanis én nem fogok magammal hordozni külön fényképezőgépet, hanem az adott pillanatban akarok képet készíteni, és az értékelhető legyen......de mivel láthatóan felhúztad magad ezen, valószínű a Moto X ebben nem a legjobb.....az S5 igen jó képeket lő, tapasztalatból írom....
3. Én nem kezdem el fikázni a Moto X-et, nem úgy mint te az S5-öt, úgy látszik csak ennyire telik tőled....
4. Nyilván én is jobban örülnék, ha fém telefon lenne a kezembe, de ez a "tejfölösdoboz" elég jó, akárki akármit mond....
Ez sem tökéletes telefon,de ha fémből lenne meg se fordulna a fejembe, hogy eladjam...SZÓVAL: én csak tesztképet kértem, hogy össze tudjam mérni az S5 és Moto X fotós képességeit....
-
mediumgecso
őstag
válasz
Gábor-KJ #103 üzenetére
Speciel az S5-öt ajándékba kaptam, nem fanságból van....ha már itt tartunk nem vagy te egy kicsit elfogult??? Mutass a Moto X-ed által készített képet (nappali, kevés fényben készült, esti) és összehasonlítom az S5-mel készített képekkel.....és el tudom dönteni hogy jobb-e vagy sem!!
-
mediumgecso
őstag
Partneronál 108.000 Ft a fehér/fekete 16GB-os.....annyiért nagyon nem rossz vétel.....csak a belső tárhely bővítés hiánya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest