- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsinnyegtet
aktív tag
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
zsirfecske #376 üzenetére
Meggondolandó ajánlat.
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #364 üzenetére
Na akkor ezt a manővert lehet, hogy rábízom valami szakira.
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #360 üzenetére
Remélem. Bár van egy félelmem, hogy a széle nem az miatt lett levegős mert EGYSZER korrigálnod kellett hanem azért mert pár tized mm-el el van b@szva a "szabása".
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #358 üzenetére
Na ez jól hangzik. Már alig várom, hogy megérkezzen...vagy mégsem.
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
zsirfecske #353 üzenetére
+1
-
zsinnyegtet
aktív tag
Már 2x írtam a Case Mate EU-nak, hogy miért nem lehet ezeket a k@rva tokokat, bumpereket az EU-ban kapni. Csak magyarázkodás volt a válaszuk.
mediumgecso
Ne is mond... -
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
zsirfecske #346 üzenetére
Íme egy átlátszó tok. Ennél jobb nem hiszem, hogy van. A hazajuttatás pedig már csak szervezés kérdése.
Az az Imak tok is jó de ha egy picit is meleg van életveszélyesen csúszik.
Az én Nilkin üvegem isten tudja merre járhat de nem is annyira sürgős mert anno a német Amazonról rendeltem gombokért 3M fóliát...patent. -
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
zsirfecske #344 üzenetére
Ajánlottak a felsorolt tételek.
Az az átlátszó tok nem egy nagy eresztés....mindennapos használatra nem "annyira" alkalmas. Viszont villantani kiváló -
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #341 üzenetére
Még nem érkezett meg nem tudom merre kódoroghat.
Bár volt már olyan rendelésem ami kb 1 hónap alatt ért ide...szerintem ezzel is így járok. -
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #329 üzenetére
Én ilyet. Egy vagyon volt....
Utálom azokat a tapadókorongos sz@rokat.
Viszont a Nilkinem még mindíg sehol... -
zsinnyegtet
aktív tag
Őőőő...van itt még valaki?
-
zsinnyegtet
aktív tag
Na hol kell még várni? Naná, hogy európában...
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #290 üzenetére
Múlt héten rendeltem szóval még kb. 1 hét mire megérkezik.
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #288 üzenetére
Én innen.
Ilyenem se volt még gondoltam kipróbálom. -
zsinnyegtet
aktív tag
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
mediumgecso #261 üzenetére
Üdv itt!
Röviden...nem fogod megbánni. Itt a fém az tényleg fém a bőr pedig bőr.
A rendszert is hamar meg fogod kedvelni. Nincs tácsviz nincs akadás...egyszerűen csak az történik amit szeretnél kb. azonnal. -
zsinnyegtet
aktív tag
Na eljött a pillanat amire vártam. Az egyik kollégám vett magának egy Nexus 6-ot...így végre megfogdoshattam egyet élőben. Azt kell,hogy mondjam több mint f@sza DE a mérete az valami kritikán aluli (számomra). Óriási. 192 centi vagyok de még így is. Nem is tudom, hogy nyáron pl. hova lehet tenni. Csak oldalzsebes rövidgatyában tudom elképzelni. Kár érte...nagyon kár.
-
zsinnyegtet
aktív tag
NFC-t próbálta (próbálgatta) már valaki?
Zitta
Nem is akarom tudni, hogy ez itthon mennyibe kerül vajon.... -
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
zsinnyegtet #180 üzenetére
Na...jól körbejárván a dolgot úgy döntöttem, hogy az unokatesóm segítségét igénybevéve az amerikai amazonról fogok tokot s fóliát rendelni magamnak. Elképesztő milyen árak vannak a német illetve a spanyol amazonon és még választék sem nagyon van. Na jó azért van de pl. Case Mate elég szegényes a többiről ne is beszéljünk (Diztronic, Orzly, i-blason stb). Nekik a házig free shipping és tax free onnan meg egy bubis borítékba pár dolcsi az egész...a választék viszont bődületes.
A kezdeményezéshez lehet csatlakozni. De összesen kb. 4-5 toknál többet nem szeretnék rendelni.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Zitta...Köszönöm
Köszi a linket. Most már legalább tudom, hogy hol keressem ha szükség lenne rá bár nem hiszem, hogy erre sort kerítek.
Más...valami tokot vett már valaki? Kotorásztam az amazonon meg az ebayen de ami f@sza az kb. 5k körül van. Jó lenne valami transparent, hogy megmaradjon ez a "picikét" egyedi hátlap szín.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest