- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Ne bántsd már - tök jófej és csak poénból cukkol minket!
Viszont nekem most nincs fotós hangulatom, úgyhogy nem tom mikor rakok fel képet, de szerintem az első Moto X is azt fotózta amit és ahogyan láttam - tehát ott hiba nem volt, mint ahogyan itt sem.
Egyik ismerősöm használ S5-t és szereti is, de bakker az a pronyó dizájn az a jukebox bárszék széle az a jellegtelen hangszorórács meg úgy egyáltalán a sokadszorra klónozott önmaga style - szóval nekem nem.
Akkor már inkább egy LG az egyedi formájával, hátlapi gombjával stb...
A Samunak viszont nagyon szép a kijelzője azt meg kell hagyni, de ma már ebben az árkategóriában nincsen csúf kijelző.Én tuti most 2 évig nem váltok, annyira megtaláltam a tökéletes telefont!
Jó lenne viszont ha kicsit többen lennénk X2 tulajok...
-
mediumgecso
őstag
1. Nem neked írtam, hanem másnak. Anyukád nem tanított meg rá, így megteszem én helyette: HA NEM KÉRDEZNEK, NEM KELL VÁLASZOLNI!!!
2. Igenis fontos a kamera, ugyanis én nem fogok magammal hordozni külön fényképezőgépet, hanem az adott pillanatban akarok képet készíteni, és az értékelhető legyen......de mivel láthatóan felhúztad magad ezen, valószínű a Moto X ebben nem a legjobb.....az S5 igen jó képeket lő, tapasztalatból írom....
3. Én nem kezdem el fikázni a Moto X-et, nem úgy mint te az S5-öt, úgy látszik csak ennyire telik tőled....
4. Nyilván én is jobban örülnék, ha fém telefon lenne a kezembe, de ez a "tejfölösdoboz" elég jó, akárki akármit mond....
Ez sem tökéletes telefon,de ha fémből lenne meg se fordulna a fejembe, hogy eladjam...SZÓVAL: én csak tesztképet kértem, hogy össze tudjam mérni az S5 és Moto X fotós képességeit....
-
kelly416
veterán
Akkor Te szerencsés vagy, jó fej ügyintézőhöz kerültél, szimpatikus vagy nekik, vagy nem tudom, de nem csak én, hanem errefelé nagyon sokan "szívtak" azzal, hogy cserekor kifizettettek velük még 1500Ft-ot. Lehet, errefelé ilyen kemények, de itt megkérik az árát, még ha oly kevés is.
-
Gábor-KJ
őstag
ES File Explorer-t tedd fel ha csak a pendriveot akarod nézni...
Ha konkrétan tudod, hogy mit akarsz csinálni - az adott video lejátszó, képnézegető, zenelejátszó elinditásakor látod a tartalmakat.
Amikor radugod a pendriveot, akkor a storage menünél látnod kellene alúl, hogy felismerte és látja - illetve ott legalul kopeted ki vele.
Remélem tudtam segíteni...
-
ghiottone
nagyúr
-
kelly416
veterán
Nem szidom habzó szájjal, de a z1c-be van memóriakártya bővítési lehetőség, és elméletileg két évente ad új SIM-et a magenta, kivéve ha náluk veszed a készüléket, amibe nem jó a jelenlegi kártya. Egyéb esetben fizetős.
Szerk.:
Ja? Na meg persze, ha nem létező (vagy létező, de ilyen sok hibásat úgysem adnak el egyetlen embernek) SIM-hibára panaszkodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- Formula-1 humoros
- Mobil flották
- Elite: Dangerous
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest