- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk a teljes magyar nyelv miatt szeretném majd feltenni,meg a bővebb beállíthatóság miatt, a tap&pay benne van a cm12.1-ben? Mobiltárcás simem van és jó lenne habtudnám használni...elvileg novemberben jár lena garija a moto x-nek,addig nem akarom nyitni a bootloadert,már meg van hozzá minden, csak a gari lejártát várom...azt olvastam higy elvileg október végén vagy november elején jön rá a 6.0, na arra is kíváncsi lennék... Nagyon nem bántam meg a Note4ről való átváltást...
-
bazsc20ne
tag
én naponta kétszer töltöttem, a play szűken kihúzza reggel 8tól este 11ig (ez a napi aktív- és munkaidőm), de akkor már 10% alatt vagyok
mondjuk volt már párszor, hogy ezt is tölteni kellett nap közben, de olyan használat mellett az x2014 3-4 töltést igényeltés nem, nem játszom real racinget és hasonlókat telefonon már jó ideje
helyette dolgozom és sokat beszélek
2-3 óra kijelzőidőket kihozok, kb ugyanennyi beszélgetési időkkelés persze mindezt 2 kártyával
megszokható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest