- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Akkor Te szerencsés vagy, jó fej ügyintézőhöz kerültél, szimpatikus vagy nekik, vagy nem tudom, de nem csak én, hanem errefelé nagyon sokan "szívtak" azzal, hogy cserekor kifizettettek velük még 1500Ft-ot. Lehet, errefelé ilyen kemények, de itt megkérik az árát, még ha oly kevés is.
-
kelly416
veterán
Nem szidom habzó szájjal, de a z1c-be van memóriakártya bővítési lehetőség, és elméletileg két évente ad új SIM-et a magenta, kivéve ha náluk veszed a készüléket, amibe nem jó a jelenlegi kártya. Egyéb esetben fizetős.
Szerk.:
Ja? Na meg persze, ha nem létező (vagy létező, de ilyen sok hibásat úgysem adnak el egyetlen embernek) SIM-hibára panaszkodsz. -
kelly416
veterán
válasz
#16820480 #78 üzenetére
Persze, hogy bele fér. Csak amikor a gázszolgáltató "véletlenül" elüti a fogyasztásodat 48 helyett 84 köbmétert kellene kifizetni, az internetszolgáltató behajtást indít ellened, mert nem fizetted ki a netbook-ot, amit amúgy már két hete letisztáztál a szolgáltatóval, hogy félreértés, továbbra sem kell kifizetni, hisz ezért írtál alá két évet náluk, amikor a villanyosok úgy döntenek, hogy ebben a hónapban semmisnek tekintik a bediktálásodat és ők is majdnem kétszer annyit számláznak ki, mint szoktak, és persze, hogy véletlenül, de a hónapnak még nincs is vége, akkor az ember már az ilyen apróságokon is fennakad. Mi a francért kell minden alkalommal úgy megvágni a parasztot, ahogy csak lehet? De tényleg igazad van, tényleg csak szálka, csak pont rosszkor jött.
-
kelly416
veterán
válasz
#16820480 #74 üzenetére
Még azt is jó pénzért. Amúgy nem tragédia, mert a micro-t már körbe is lehet vágni nano-nak, működik is. Csak azt nem értettem, hogy akkora tálca van, amibe a mini is belefér, akkor minek a nano? Így nem tudsz véletlenül sem mást beletenni, ameddig a mini helyére be mehet a micro és nano is, de ne rugaszkodjunk el a miniatürizálási törekvésektől, legyen micro, és még mindig bele mehetne a nano is egy átalakítóval. De mondom, nekem mindegy, csak nem értettem. Ebből ne generáljunk vitát.
madgie:
Igen, ez a magyarázat simán elfogadható. -
kelly416
veterán
Egy dolgot magyarázzon el nekem valaki. Ha van egy akkora tálca, amibe majdnem a miniSIM is belefér, akkor miért kell nanoSIM-es befogadó hely? Csak polgárpukkasztásnak?
-
kelly416
veterán
Engem a képek nem győztek meg, de a mohás, az nagyon király lett. Akár "gyári" háttérnek is elmehetne. Amúgy majdnem mindegyik olyan, mintha bemozdult volna. Mintha egy stabil kézben tudna ez szebbet is produkálni. Mondjuk pont ezért nem nekem való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest