Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mustanggt #565 üzenetére
Ez a (fél)hivatalos állapot: "Update 6/9/2015: Select users on Retail Germany (22.121.1.victara_retde.retdeall.en.DE) and Retail France (22.121.1.victara_reteu.reteuall.en.EU retfr) and Retail India (22.121.1.victara_reteu.reteuall.en.EU retin) can download and install Android 5.1."
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Mustanggt #216 üzenetére
Lehet, hogy jól beszélsz, de az sem mostanában fog kijönni és gondolom az ára sem ugyanennyi lesz.
Viszont én próbáltam egyszer azt az órát és simán ment 3 napot illetve semilyen hardveres gyengesegre fogható problémával nem találkoztam.
Egy dolog volt érdekes - amikor a Google Playről vásárolt több giga zenémet reménytelenűl be akarta másolni a memoriájába. Pfff
Mondjuk év végén megjelenik, persze kapni majd nem lehet, tehát jövő tavasz - addig meg kit érdekel, hogy mennyiért adom el a 200euros órát!?. (Majd a gyerek játszik vele a kádban)
Érdekes amúgy, hogy jó volt az elöző X is, de a must have nekem is csak most jött a 2nd X-nél.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Mustanggt #117 üzenetére
2-3 hete van X2-m és eddig a legjobb droid amit a kezembe fogtam, pedig itt már volt egy s más.
Nagyon sokat váltottam mostanában, mert valami mindig nem klappolt és már majdnem visszamásztam IOS-ra, amikor beugrott, hogy van ez az X2 is...
Nekem ha nagyon durván zuzom, akkor is 20%30-on van estére, de lájtosan másfél-két nap simán!
(Ebben 3-4 óra telefonálás sem ritka -bletoothon- ugyanennyi kijelzőidős bőngészéses, chatelős zenélős filmnézegetéssel)
Bambusz hátlap mocorog, a bőr mint említették majd beérik és jót tesz neki ha kopik, de a sima hátlaposok makulátlanok körülöttem.
Itt jegyezném meg, hogy gariztattunk bambuszt és visszarögzítette a UK Moto szervíz a hátlapot rendesen + ingyen hozta vitte a dhl - szóval korrekt volt a garanciális ügyintézés a'la Expansys.
Baszkurálni ezt nem kell, mert tökéletesen fut rajta minden.
Szerintem bőven hozza a Nexus feelinget megspékelve 1-2 finomsággal - szóval bátran moccanj rá!
Kijelzője nagyon szép - olyan mozifeelinges a színvilága, valóban fekete feketével és nem fagyos fakó színekkel.
Ennyi...
Ui: Háború meg nincsen, de a kolléga nem tud jól kiszállni az S5-ből, mert berágna akitől kapta ajcsiba és most itt van közöttünk, hogy legalább virtuálisan legyen egy jó készüléke.
Nincs ezzel baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest