- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Nálam eddig az Xperia Z3 bírta a legjobban.
-
D4ni
őstag
Mennyi szokott teljes lemerülés előtt lenni a kijelző időd?
-
D4ni
őstag
válasz
mediumgecso #434 üzenetére
Mégis mi vitt rá a váltásra? Elég sok pozitívum volt az S5 mellett.
-
D4ni
őstag
válasz
mediumgecso #428 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást
-
D4ni
őstag
válasz
zsinnyegtet #425 üzenetére
azaz
Gecso:
Mit gondolsz, melyik telefont érné meg inkább megvenni? Én azu tóbbi időben egyik cégben sem csalódtam, bár a motonak voltak olyan mozzanatai amivel nem értettem egyet, az üzemidő viszont mindneképpen eltántorít. Tudnál esetleg mondani olyan pro/kontrát ami csak aktív használat mellett derül ki mind a két telefonal kapcsolatban? Nagyon megköszönném
-
D4ni
őstag
válasz
mediumgecso #423 üzenetére
Ettől féltem...
Egyébként ha nincs dual hangszóró nem tudom olyan sukáran hallgatni a piros 7-esen a grofót -
D4ni
őstag
válasz
mediumgecso #420 üzenetére
Még
Egyébként most az új rendszerrel mennyi kijelzőidőt produkukál a telefon?
-
D4ni
őstag
válasz
mediumgecso #418 üzenetére
Már az első generációs X-em is elég hangos volt, gondolom a másodikkal sincs baj, e ha már 2 hangszóró található meg frontba, akkor mi a fenéért nem lehetett rendesen kihasználni? Ez már lehet,hogy a Lenovo felvásárlást követő gagyi felfogás ?
-
D4ni
őstag
válasz
mediumgecso #413 üzenetére
Ebben már lesz stereo hangszóró ? ...
-
D4ni
őstag
Használva a korábbi G, és X generációt bizonyos esetben visszalépésnek tartom a 2014-es modelleket. Majdnemhogy ugyan az az akku, nincs bővítési lehetőség, egy infra port elfért volna benne. Nem hinném,hogy a korábbi generációról megérné váltani, szerintem dizájban sem annyira stramp, és stílusos mint az előző (igazi) X.
Mondván ezt úgy,hogy volt szerencsém a mostani generációhoz. Nehéz túlszárnyalni egy majdnem tökéletes (előző) generációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest