- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustanggt
csendes tag
5.1 megjött eu-s verzióra ebben a pillanatban
-
Mustanggt
csendes tag
Üvegfólia esetében ugyanez volt a helyzeten Nexus 4 esetében is. Sokat raktam már fel, de az biztos, h csak egyenes üvegen az igazi. Én inkább a jobb minőségű, lehetőleg lézer-vágott fóliát preferálom. Membrane fóliát rendeltem az x2-re pont ezért, de jobb lenne, ha 0,1 mm-el keskenyebb lenne, pont van egy vékony csík ami levegős...
Más: Pletykának tűnik, de lehet, h május közepén kapjuk meg az 5.1-et.
-
Mustanggt
csendes tag
válasz
zsinnyegtet #224 üzenetére
Igaz én még csak tervezek egy moto x-et venni, de az NFC-t napi szinten használom. Mondjuk nem a fizetés részét, az egy marhaság, sokkal inkább kép/kontakt küldésre vagy NFC-tag-el. Nekem egy NFC tag van a kávé főzőmre ragasztva és az ébresztő (sleep as an android) addig nem hallgat el míg hozzá nem érintem a telefont. Ezáltal az egy órás ébredési/vissza-alvási ciklusom 10 percre redukálódott.
Ezen felül egy NFC-taget be lehet tanítani utasításra is...pl munkahely wifi-beállítása telefon hozzá érintésével vagy weblap , program megnyitása...stb -
Mustanggt
csendes tag
A vezeték nélküli töltés (qi) hiánya kicsit fáj, de egyre inkább kezdek ráhangolódni. Valószínűleg veszek egyet fizetés után közvetlenül.
u.i: Nem azért említettem a qi töltést, h felvilágosítást kapjak mennyire fölösleges
A tempomat is fölösleges az autókban egészed addig míg nincs a tiedben és nem szoksz hozzá...
-
Mustanggt
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit megszakítanám az S5 vs X2 háborút, ha nem bajKérdéseim inkább azok felé fordulnak akik rendelkeznek már Moto X 2nd telóval.
- Mióta van meg és milyenek a tapasztalatok?
- Kb mennyit bír és milyen intenzív használat mellett? Kijelző idő?
- Kopik/ nem kopik?
- Nexushoz képest milyen a rendszersebesség?
- Kijelző a pentitle vagy rgb ? (bár ez FHD-nál inkább csak érdekesség)
- Igény esetén mennyire romolható? (Hozzászoktam a Nexuson, h azt csinálok amit akarok)A nyálas rész: Jelenleg Nexus 4-em van amit imádok, de már kicsinek tartom. Nexus 6 jó lenne de azt ha meg is tudnám venni, nem szívesen tartanám a zsebemben akkor meg mi értelme. Így került a képbe a Moto X 2nd , na meg volt moto defym amit a Nexus után életem 2. legjobb telója
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest