Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz Skillet #15326 üzenetére
Aksira Gravitybox vagy ha nem akarsz xposed modulokkal játszani akkor Battery Percent Enabler Playről.
A többire launcher csere ahogy áruló kollégánk is javasoltaAmúgy AOSP, az RRO verzióban nekem nem működött a 2G-re váltás, az Alberto97-es meg valahogy nagyon belassult, de tele raktam xposed modulokkal, lehet valami bezavart.
Csináltam most egy GPe-s pucolást, itt egyelőre nincs akadás, de még nem ment fel a gravitybox. Ha ez is lassulni fog akkor xposed gond, de remélem nem azzal lesz a gond, mert gravitybox-al ez a 3 verzió nyerő lenne cm buherákkal szemben.
UI: (#15330) Skillet Xperián nem igazán várom a lolli frissítést, inkább ne is legyen. Szép a lolli, jó hogy van, de KK-hez képest nem igazán előrelépés, vagy csak sokáig tart optimalizálni , de lehet még moto g-n is szívesebben használnék KK-et
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest