- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
architect26 #4210 üzenetére
Hasonlót találtam kb 1 hónapja. Nem tudom mennyire lehet ez tartós
?!Ez lenne
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Valaki rendeljen már egy ilyet magának kipróbálásra, mert nagyon kíváncsi vagyok rá!!!
Mondjuk én az előlapra biztosan nem raknám fel, mert szerintem az ronda, de a hátlapon egész jól néz ki.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Nekem nagyon tetszik, nem is tudom, melyiket válasszam...
Azt írják, hogy melegíteni kell, hőlégfúvóval, vagy hajszárítóval, kíváncsi lennék... A vizes gondolom könnyebb lenne. -
kelly416
veterán
válasz
Nagy király a szálcsiszolt és a kevlár hatású is.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Nem rossz ötlet, de hétköznapi nasználatban szerintem nem igen állja meg a helyét.
Én inkább egyedi hátlapokra lennék vevő. Fa berakásosra, vagy alumíniumra. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
architect26 #4175 üzenetére
Ez az íbéjes cucc f@sz@, de Moto X-re való. G-re jó lenne ???
-
-Faceless-
őstag
válasz
architect26 #4172 üzenetére
Szerintem akkor inkább hagyjuk :_D
Németből tudnék valakit, aki elküldené, de így nem éri meg. -
KMT
addikt
válasz
architect26 #4127 üzenetére
A 403 hiba nekem új telefon --> kitkat frissítés --> gmail hozzáadás után egyből nem ment... A fióktörlés - play (+2 másik) szoftver leállítása és adatai törlése - restart - fiók hozzáadás viszont megoldotta.
Az érintőgombok átprogramozására valaki? Megy root nélkül?
-
htctopaz
tag
válasz
Érdekes ez a Google play. Slimkat romot használok, a legutolsó RC3 verziónál nekem is előjött a 403-as hiba, visszamentem az RC2-es verzióra, annak semmi baja.
-
Upo
addikt
válasz
Ne nagyon reszelgesd, mindenkinél szarakodik a play, csak elrontod amikor semmi baja.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4065 üzenetére
Valószínűleg a gyári recovery felfordított robotja lehet. Felraktál más, módosított recovery-t, mert lehet ez a baja. Csak gyári romokkal foglalkozom, így e linkelt romot nem próbáltam, és nem is szeretném kipróbálni.
-
contaxg
veterán
válasz
architect26 #3988 üzenetére
exdialer-t felraktam, letiltottam a gyari tarcsazot. Innentol bejovo hivaskor teljesen setít lett a kép...
-
Lovi24
senior tag
válasz
architect26 #3968 üzenetére
Páromé,nem az enyém. Nekem max 2-3 nap,de amikor dolgozom minden nap töltöm.
Amint írtam szabin volt és keveset használta. Holnaptól dolgozik,kíváncsi leszek így mennyit bír majd ki nekiCardiotrainer és egyéb nyalánkságok eszik majd az akku-t.
Pénteken meg kb 4 órás gps teszt lesz, Szolnok-Kőszeg útvonalon. Na arra kíváncsi leszek... -
Abri
senior tag
válasz
architect26 #3968 üzenetére
sztem az hogy nem nagyon használja
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #3909 üzenetére
Alkalmazás hiba. 4.3-nál is megvolt.
Lovi24: vagyunk még páran az igénytelenek táborában.
-
lord.lakli
őstag
válasz
architect26 #3780 üzenetére
Tetheringről eddig nem volt szó
Ahhoz tényleg legalább 1 GB-os csomagot érdemes venni. Csak lassítás van, nincs túlforgalmazás.
-
lord.lakli
őstag
válasz
architect26 #3777 üzenetére
T-nél hivatalosan SIM csere 4490 Ft (legalább is tavaly), ingyenesen akkor cserélik, ha náluk veszel új készüléket, vagy ha nagyon rendes az ügyintéző. Szerintem is elég 500 MB-os csomag arra, amit írtál.
-
shagy
tag
válasz
architect26 #3777 üzenetére
nekem havi 500mb-ból megvan a mailezés, böngészés.
-
shagy
tag
válasz
architect26 #3538 üzenetére
Lett végül is grip shell?
-
szpali
addikt
válasz
architect26 #3473 üzenetére
Én az általad linkeltek közül az elsőhöz hasonlót vettem az előző U8836D-re és a jelenlegi P780-ra is.
Jó, mert nem csúszik tőle a telefon, biztosabb a fogása.
Rossz, mert töménytelen mennyiségű retket összeszed a kézről és meg is tartja, egyszerűen nem lehet lesikálni róla
-
shagy
tag
válasz
architect26 #3478 üzenetére
... Viszont mintha valahol úgy láttam volna, hogy ez jelentősen megnövekeli a "telefon" meretét...
-
Lovi24
senior tag
válasz
architect26 #3473 üzenetére
Jók ezek a tokok,csak amit elsőnek linkeltél nem védi a telót körbe,a másodiknak meg irreális az ára,főleg szállítási költséggel.
De ez sem rossz,csak itt is sok a szállítási költség. Azt néztem 5db-nál kb 500 ft plusz a szállítás. Ha többet rendelnénk jobban megérné -
válasz
architect26 #3467 üzenetére
Tudtommal csak amoled képernyőre igaz az, hogy a fekete képernyő rész nem fogyaszt áramot, az LCD mindig telibe világít, csak a kristályok eltakarják a fényt. Az amoled az kb. a plazmának felel meg, ha TV-ben gondolkodunk, LCD pedig LCD tv, ami teljesen fehér képernyő eseten kevesebbet fogyaszt, mint egy teljesen fehéret sugárzó plazma.
szerk. Megelőztek
-
htctopaz
tag
válasz
architect26 #3467 üzenetére
Fekete képernyőnél sztem ugyanannyit eszik, mert a háttérvilágítás ugyanúgy megy mindig, csak ahol fekete van, ott az lcd nem enged át fényt.
-
htctopaz
tag
válasz
architect26 #3448 üzenetére
Én felraktam, pörgős ROM, de hiányoznak belőle a CM alapú romok számomra fontos megoldásai, úgyhogy csak pár percig volt fenn. Én a Slimkatra esküszöm.
-
kelly416
veterán
válasz
Beírod, hogy viziló, kijelölöd, ráböksz a szövegdoboz alatti "link" feliratra és beilleszted a linket. Késöbbiekben pedig már látod a formátumot, lecserélheted a viziló feliratot is zsiráfra, mint a link tartalma, vagy törölheted a link [...]viziló[...] szögletes zárójelek közti részét és tehetsz be új linket az előző módszerrel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Semmit, én csak a gyári romokban hiszek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #3445 üzenetére
Recoveryből fölrakható, de az a verzió még nem 100%-os. Majd kijön a flasheltő rom- elvileg, na ott már valószinüleg nem lesznek gondok - hmm már van kint, de ez még nem hivatalos firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged