Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dojle

csendes tag

Egyben válaszolok pár kérdésre.

@Lacee1986 (#625), Drakk (#627):
    - Ez az első okosóra a kezemen, nem volt korábban más.
    - Üzemidő: ma egész nap használtam az órát, átlagos használat mellett (amiben volt azért néhány óralap váltás, állítgatás, pulzus mérés, jöttek értesítések a telefonról, de extrém használatnak nem nevezném...):
    07:00 100% (ekkor vettem le a töltőről)
    12:00 87%
    22:00 62% (amikor a bejegyzést írom)
    (Beállítások: wifi kikapcsolva, BT: on, minden értesítést fogad a telefonról, időjárás szinkron, manuális pulzus mérés párszor, Moto Body bekapcsolva, brightness boost: off, always on screen: off, wrist gestures: on)

@Xeon7 (#626): Hát, ez a kérdés elég szubjektív. Ha leteszem az asztalra, vagy oldalról nézem, akkor valóban vastag/nagy (vastagabb a telefonomnál). Viszont kézen hordva ez egyáltalán nem zavaró, nem tűnik fel, ha nem erre fókuszálva nézegeted. Az óra vastagsága "eltűnik" azzal, ahogy kis mértékben a kezedre/bőrre simul az óratest, vagy épp ahogy a szőr körülötte van (férfiak előnyben). Szóval a napi használat során annyira nem gáz, de azért tagadhatatlanul 11.4mm a magasság. Szemből nézve nincs vele gond, oldalról nézve mutatkozik meg a testessége. Biztos lesz ez még vékonyabb is, de hát rengeteg szenzor és chip került igen kis helyre.... Azért csatolok pár képet, ami segíthet... Ezeket mobillal lőttem egy előadóteremben, elnézést a minőségért.

Új hozzászólás Aktív témák