- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hviktor90
csendes tag
Ezzel egyet értek. Átlag felhasználást tekintve fémcsövek, betonsarkok, asztalsarok, korlátok ütésével van tapasztalatom. Csiszolópapírnak még nem estem neki semmilyen szögből óralappal
.
Nagyon kicsi az esélye, hogy első attrocitáskor megkarcolódik vagy összetörik az óra felszíne. Szerintem manapság az új Gorillás eszközök már elég strapabírók. Nyílván nem mindenhol bírják ezt ki, de én erre az órára továbbra is feleslegesnek tartom. Már csak azért is mert a rossz minőségű védőfóliák rontják a kezelhetőséget viszont cserébe gyűjtik a koszt. -
-
hviktor90
csendes tag
válasz
cintula187 #596 üzenetére
Ez alatt mit értesz?
Mi az a vésztöltő?
Az órát csak a saját, vezetéknélküli töltőjével lehet tölteni. -
hviktor90
csendes tag
Az elmúlt napokban a meleg miatti sós izzadtság többet ártott a szíjadnak mint egy kézmosás - véleményem szerint-.
Nekem egyébként fekete, bőrszíjas órám van. A kijelzőt szoktam néha megtisztítani, de csak ha már semmit nem érzékel. Nem tudom nektek hogyan porosodik ennyire.
-
hviktor90
csendes tag
válasz
szilasz007 #330 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy olyan nyelvet ismer fel, amihez van telepítve Google Language csomag a telefonodra.
(Amíg nem volt magyar offline csomagom, addig nem műköött a magyar nyelv felismerés.) -
hviktor90
csendes tag
Sziasztok!
Nagy öröm végre más hazai tulajdonosokat is látni.
Ma jelezte az óra az új frissítést.
Másnál is volt olyan tapasztalat, hogy nem mindig ment magától a frissítés?
Nekem volt olyan, hogy havernál 1 hónapja futott már egy frisebb OS, nálam semmit sem jelzett. Reseteltem az órát és egyből megtalálta. Remélhetőleg csak egyszeri bug volt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest