- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
Sziasztok!
1st gen, akkut cseréltem. Sajna az eleve repedt hátlapot már nem tudtam megmenteni. Tud valaki forrást rá? -
Kovaratis
senior tag
válasz
mekkGyver #2103 üzenetére
Na igen. Ez egy okosóra, nem játszunk rajta. Olyan bazinagy technikai fejlődés azért nem volt hárdverben az elmúlt két évben hogy nyugodt szívvel elengedjük a kezét a régebbi kiadásnak. Gondolkodtam hogy eladom, de rájöttem hogy igazából nincs nagyon mire cserélni...
-
Kovaratis
senior tag
Milyen firmware van az órákon mostanság? Ez a 2.0 Wear érinti majd az első generációs Motokat is?
Én már majd egy éve használom a 6.47 dllláros Alis szíjamat, és úgy néz ki mint az új. Pedig abban is dolgozom. Ennyi pénzért nem kell sokat várni, de nekem sikerült kifognom egy klafát. Sajnos már nem lehet kapni, pedig ajánlanám. -
Kovaratis
senior tag
Köszönöm a tanácsokat, minden sikerült/teljesült, de valamiért mégsem látta. Hard reset után viszont ment. 29e forint volt az óra. Gyári állapotú, de használt. 5.5e volt az út, és 7e a vám/adó. Így kicsit 40e fölé jött ki a vége.
Tapasztalatlan júzereknek jótanács? Szép face-ek gyüjtőhelye? Alap appok?
Köszi! -
Kovaratis
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg amcsiból a first gen Moto 360-om, de semmi módon nem tudom párosítani a telefonommal (Honor 6) Tudtok valami okot esetleg amiért nem megy?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest