- iPhone topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy bütykölős barkácsolós típus, de le kellett cserélnem a konyhai csapot. Ami hagyományos tekerős két külön csővel a falban. Az új csapot most vettem egy boltban.
Sikeresen(?) le is cseréltem. A régi falban lévő Z idomokhoz szereltem fel mert passzolt és azokat nem szerettem volna kikinlódni, pont mivel nem vagyok nagy szaki. Beleraktam a gumi tömítést is.
A problémám, hogy a hidegvíz elég furcsán jön. Alig folyik majd egy ponton elkezd "hubogni" mint vmi öreg motor alapjáraton (az egész ház vezetékrendszere ráng tőle) és úgy is jön a víz, szakaszokban, majd tovább tekerve meg ömlik a víz.
Na most ez mi a bánattól van, mit tudok kezdeni ezzel?
A segítségeket előre is köszönöm.
Moderátornak: Sajnos duplikált lett ez a fórumtéma, mert nem tudtam, hogy ki kell választani külön a subfórumot, azt hittem autómatikusan odarakja amelyik subforumnál indítottam az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged