- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy bütykölős barkácsolós típus, de le kellett cserélnem a konyhai csapot. Ami hagyományos tekerős két külön csővel a falban. Az új csapot most vettem egy boltban.
Sikeresen(?) le is cseréltem. A régi falban lévő Z idomokhoz szereltem fel mert passzolt és azokat nem szerettem volna kikinlódni, pont mivel nem vagyok nagy szaki. Beleraktam a gumi tömítést is.
A problémám, hogy a hidegvíz elég furcsán jön. Alig folyik majd egy ponton elkezd "hubogni" mint vmi öreg motor alapjáraton (az egész ház vezetékrendszere ráng tőle) és úgy is jön a víz, szakaszokban, majd tovább tekerve meg ömlik a víz.
Na most ez mi a bánattól van, mit tudok kezdeni ezzel?
A segítségeket előre is köszönöm.
Moderátornak: Sajnos duplikált lett ez a fórumtéma, mert nem tudtam, hogy ki kell választani külön a subfórumot, azt hittem autómatikusan odarakja amelyik subforumnál indítottam az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged