- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Third Watch #8810 üzenetére
Hello,
Ugyanez a problémám van nekem is.
Esetleg valaki nem tudná megcsinálni?
xda-n le van írva! -
Phoenixy
senior tag
MOTOACTV link
Ez valakinek a reggeli futása, ír ez mindent. -
Phoenixy
senior tag
Szerintem jól használható, kb. ugyanolyan mint a sima CM7 csak nekem sokkal jobb evvel az üzemidő és azért használom most ezt.
Az a legfőbb eltérés, hogy más a launcher, de én se az ADW-t se a launcherpro-t nem szeretem. Fölrakom a go launchert és aztán openrecovery system appsból kitrölöm az adw-t, hogy nyoma se maradjon. -
Phoenixy
senior tag
Felrakod a HO!NO! Mod -ot (fönt a link) és a leírt módon kalibrálod. Vagy ha sima CM7-et (esetleg CM9 -et) használsz akkor leszeded a Marketről a battery calibration programot és amikor 100%-ra töltötted a telefont belépsz a programba és rányomsz a kalibrálásra.
Egyébként nekem az sose működött, míg a sima CM7-et használtam és mindig az volt, hogy feltöltöttem használtam mondjuk fél órát lement 80 %-ra majd 1 óra múlva használtam 5 percig és csakúgy lement 40%-ra. Viszont mióta a HO!NO! mod van fent és megcsináltam azt a kalibrálást azóta ugyanannyi használattal még kb. 80-85 %-on van a töltöttség.
Persze ez lehet, hogy csak nekem volt így. -
Phoenixy
senior tag
Nem tudom volt-e erről korábban szó, de kb. a 4000. hozzászólástól a 8000.-ig nem olvastam itt semmit. Minden esetre leírok pár dolgot!
EZ (HO!NO! MOD CM 7.1.5 ICS Edition(tartalmazza a Google Apps-ot is) van fent. EZ az OpenRecovery.
Kalibrálás: Ha felrakod ezt a ROM-ot, akkor ha feltöltöd 100%-ra akkor csinál egy ilyen fájlt: .battery-calibrated (/data mappában), ha ott van a fájl (szedd le a töltőről és) töröld ki (ha még nincs akkor várj 5 percet) .
Miután törölted kapcsold ki a telefont, vedd ki az akksit és aztán kezdd el tölteni (igen, akksi nélkül), mikor megjelenik a nagy kérdőjel a képernyőn akkor rakd vissza az akksit és várj, amíg nem lesz 100% a töltöttség.
Ha 100%-ra feltöltődött akkor nyomd a bekapcsoló gombot hosszan (hogy bekapcsoljon a telefon), közben töltőt ne húzd ki, várd meg míg teljesen elindul a rendszer majd húzd ki a töltőt.
Kész!Minden infó CM 7 és 9-ről a készítő honlapján megtalálható egyébként ( Ő egy Isten egyébként nincs még valaki aki ilyen jól csinálna Unofficial CM-et
): android.doshaska.net/cm7-n!
...és dolgozik a CM 7.1.6-on és elvileg hamarosan új CM 9 verzió is várható. (a kamera továbbra sem fog működni)
De ezekben nincsen benne az a script, ami a HO!NO! modban, de a HO!NO! mod alapja is ez a CM7 csak pár módosítással!(akksi kalibráló script, más launcher, google apps-ot nem kell külön telepíteni) -
Phoenixy
senior tag
Miért kell kameragomb a recovery-hez?
(Bekapcsoló gombot hosszan nyomod> reboot>reboot to Recovery)
Egyébként nekem most HO!NO MOD CM7.1.5 van fent, eddig mindig frissítgettem a CM 7-et, majd most fölraktam ezt (tulajdonképp ugyanaz) elején lefut 1 script amit kalibrálja az akksit és mióta ezt használom 5x annyi lett az üzemidőm. -
Phoenixy
senior tag
válasz
Shrike7973 #8131 üzenetére
Igen, csak írja felül.
" copy the OpenRecovery folder extracted from this zip file over the OpenRecovery folder on your SDcard" -
Phoenixy
senior tag
válasz
solanthugor #8112 üzenetére
"ott ki rakja milyen programoknál halmozódott fel a cash mérete"
Mely programok azok, amelyek növelik a cash-em méretét?Mert csak olyat rakok föl mostantól.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
kill_bill1 #6789 üzenetére
Szerintem jó az 32-n, hiába vinnéd fel 48-ra akkor se fog elindulni pl. az Asphalt 6, Plants vs Zombies... Én 24-re szoktam állítani általában így kevesebb memóriát használ 1 app, jobb multitasking.
Visszatérve a launcherre: Amikor felrakod a CM7-et alapból 1 Ghz-n van a processzor és az ADW Launcher úgy is akadozik... -
Phoenixy
senior tag
válasz
kill_bill1 #6787 üzenetére
Szedd le az ADW Launchert.
(de előtte rakj fel valami mást, mert launcher nélkül nehéz lesz használni
)
-
Phoenixy
senior tag
Hello,
HIvatalos 2.2.1-et használok és root-olni szeretném a telefont. Tudom nagyon sok helyen írnak meg minden, de hülye vagyok. xD
CyanogenMod 7.1-et szeretném fölrakni.
Nagyon megköszönném, ha valaki leírná pontosan milyen fájlokat kell letöltenem és milyen sorrendbe telepíteni meg, hogy mi egyebet kell még...
Azt hittem annyi, hogy van 1 .sbf fájl azt rárakom RSD lite-al és kész, de bonyolultabbnak tűnik, írnak vmi openrecovery-t... Na szóval, nagyon megköszönném, ha valaki leírná pontosan akár itt akár PM-ben. -
Phoenixy
senior tag
Most érkezett meg az update (MSU-n keresztül), nekem eddig nagyon tetszik, abban csalódtam csak, hogy a menüt meghagyták a régire, mondjuk visszarakom a GO Launchert és meg van oldva.
1 kérdésem lenne:
Van 1 állati király dolog, hogy 3G Mobile Hotspot
Csak az a baja, hogy cannot configure data link, please contact your service provider.
A Vodafone lehet, hogy letitja ezt? Ha igen, lehet valamit tenni, hogy ne tiltsa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest