Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistu77
csendes tag
A kartyat beletehettuk volna de ahoz a turbosimhez vagni kellett volna en meg azt szerettem volna elkerulni. Mert arrol volt szo konnyen unlockolhato
Neki a pannonos kartyaja ment a turboval azzal hasznalta a telot. Ezert is mertem megvenni. Az hogy flottas elofizuval nem mennek es hogy a verizon ekkora fos es kodot valtoztat nem tudtam akkor meg. Lehetne mondani: igy jartal. De ettol meg ez egy kurva jo telo es en hasznalni akarnam ha mar megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Neki a pannonos kartyaja ment a turboval azzal hasznalta a telot. Ezert is mertem megvenni. Az hogy flottas elofizuval nem mennek es hogy a verizon ekkora fos es kodot valtoztat nem tudtam akkor meg. Lehetne mondani: igy jartal. De ettol meg ez egy kurva jo telo es en hasznalni akarnam ha mar megvettem.