- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Akkor latszolag egyelore a D2G itthon telenor hang only. Sajnos (ez csokkenti az eladasi eselyeket).
ROM-mal vigyazz: az enyem frissult OTA, es utoljara azt olvastam, hogy mivel pont azzal a frissitessel jott valami belematatas a bootloaderbe, nem mindent lehet visszarakni (konkretan a frissites eltuntette a root-ot, es akik vissza akartak allni a regire ami root-olt volt, paran teglasitottak a telefonjukat). Ugyhogy tiszta szerencse, hogy nekem bejon a gyari rom, mert nem is mernek ugralni vele. Persze lehet, hogy azota ezt megoldottak... de mindenkepp olvass utana, mielott elkezded felpakolni. Valahol itt korabban irtam rola, most fejbol nem tudom hogy mitol fugg, hogy biztonsagosan rapakolhatsz-e vagy sem, talan anno lejegyeztem. -
axioma
veterán
Tudtommal NEM. Az az igazsag, hogy a forrast mar nem tudom, hogy hol, de egy amerikai topikban irtak, valaki fel akarta tenni a HD videofelvetel meg me'g valami miatt, de mondtak neki, hogy nem lesz jo. Amugy tobb dologban elter, pl. CPU sebesseg, radio benne van csak nincs aktivalva, a videofelvetel felbontasa, ilyenek.
Amugy Telenoros vagy? Turbo sim-mel eddig me'g csak az tunt mukodonek. Mobilnet van rajta?Apropo: irtam a multkor, hogy a nemeteknel valoszinuleg a turbo sim tiltott ki. Kezdek gyanakodni, hogy valami teljesen mas lehet a hatterben: ugyanis Hannoverben arulnak D2G-t, amit ott hasznal egy srac turbo sim-mel (nem derult ki, melyik szolgaltatoval). Ugyhogy lehet, hogy vagy az en telefonomnak volt valami egyeb nyugje (pl. tul sokszor probalt unlock-rol valamit nyafogott a halozat gazdijanak), vagy csak veletlen egybeeses a ceges simmel (vegulis volt a ket nemet utam kozott egy szerz.modositas, amikor belepiszkaltak az elofizetesekbe).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest