Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz peter889 #49534 üzenetére
Szia!
Hmmm... 6 éves készülék, 32GB amit kezel max.
Talán egy Samsung EVO+ amit tudnék ajanlani hozzá! (EVO és EVO+ között pár száz Ft a különbség, igy EVO+ ami ajánlott ár/érték aranyban és biztosan eredeti terméket áruló eladó)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz peter889 #49536 üzenetére
Természetesen!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
peter889
őstag
válasz peter889 #49545 üzenetére
Előző válaszom annyiban pontosítom, hogy
az asztali gépem Eszközkezelőjében a Lemezmeghajtók között megjelent a "Motorola MB525 USB Device", de a fájlkezelőkben nem látom és nem tudom, hogyan tudnák rá fájlokat vinni a telepítéshez?
(Tehát nekem a Defy belső memóriáját kéne látnom, és nem az SD kártyája tartalmát, hiszen az nincs benne. )
Nem lehet, hogy a Defyben kéne valamit állítani?[ Szerkesztve ]
-
RAZR_v3
tag
válasz peter889 #49546 üzenetére
Rossz választ adtam, kevertem az USB mass storage módot az MTP-vel, melyekből utóbbit a Defy nem tudja.
Ami 100%, hogy működik, az az ADB plugin Total Commanderrel, ezzel nagyon kell vigyázni, mert könnyen téglázhatod a telefonodat. Viszont rootolt Android nélkül nem fog menni, márpedig feltételezem, hogy gyári rendszer van a Defyden, ami nincs rootolva.
Félmegoldást tudok javasolni: ha van bluetooth adaptered, vagy alapból van bluetooth az alaplapodon, akkor párosítsad a telefont a számítógéppel és küldd el bluetoothon pc-ről telefonra a .apk kiterjesztésű fájlokat.
Vagy töltsd fel egy megosztóra (pl. Google Drive) a számítógépedről, aztán a telefonodon lévő Drive alkalmazással töltsd le a Defy-re.
Nehéz az élet microSD nélkül Defy esetében, ez tény.[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz peter889 #49552 üzenetére
Akkor passz, a WIFI file transer-t ajánlottam volna, de az ingyenesnél 5 mega a határ, ha nem sajnálsz rá pár száz forintot akkor vedd meg a pro verziót és vezeték nélkül tudsz a telefonra másolni.
Nekem bevált.
WiFi File Transfer Pro -
Jabby
őstag
válasz peter889 #49558 üzenetére
Én anno fájlátvitelre PC és Defy között WiFi-n az ingyenes SwiFTP-t használtam. De jó bármelyik FTP szerver app, amely elfut 2.2.2 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest