Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz mézespálinka #23464 üzenetére
Sziasztok!
Zöldlencsés defyre felment a CM7, de sajnos csak vga-ban vesz a kamera, ha HD-re állítom nem indítja el a felvételt. Van megoldás rá?
SzaboZ
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz TcMano #40645 üzenetére
A 2mA ami bazira nem valós :-) Hiába mutat annyit, hiszen ha látod, akkor megy az LCD is, ami önmagában vagy 100mA :-) Nem tudom honnan szedi az értéket, de vagy 2-3-as szorzóval megszoroznámaz utóbbi értékeket és az talán valós.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz David BP #40695 üzenetére
Hát ha szeretsz fél téglával járkálni... Innnetől pl. az autós tartó is felejtős (nem fér bele, legalábbis a normális kiképzésűekbe, amik füllel fogják).
-
SzaboZE
addikt
válasz CoolBoy323 #40835 üzenetére
És mennyibe került?
-
SzaboZE
addikt
válasz YAS-dude #41045 üzenetére
Wajk MIUI-ben van egy opció a wireless beállításoknál, ahol be lehet kapcsolni a 11 feletti csatornák kezelését is. Alapban ki volt kapcsolva, nem lehet hogy a CM-ben is így van?
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok!
Beszereztem egy Defy plus akkut a sima defymbe. Feltöltés után a százalékos jelző kb fél nap alatt lemegy 1%-ig, majd ott tanyázik további 1-2 napot. Battery stat törölve lett. Mit lehet még tenni? Az akku új és eredti motorola alkatrész.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok! Lecseréltem a defymet és a páromnak adom. Ezzel kapcsolatosan várnám a tanácsaitokat, hogy milyen romot lenne érdemes tenni rá, ami elég bolondbiztos és jó készenléti időt biztosítana? Zöld lencsés sima defy, defy+ akkuval (1 nap után 1%-ra megy az akku, majd 3-4 napot úgy megy...).
-
SzaboZE
addikt
Ha csak annyit csinál, hogy törli a battery statot, akkor azt megtettem recoveryből és azóta már 2 teljes töltés-kisütés ciklus is volt. Legutóbb 1 nap alatt lement 1%-ra, aztán 4 napig villogott 1%-on.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz Balázzs #49436 üzenetére
Hát ez velős volt... Igaz kocka és háromszög összehasonlítása, de mind1 Ha egyszer defyje van, akkor hiába mondod mien jó az a samsung Szerintem megéri akkut venni, mert a defy elég megbízható darab és mindennapi sőt nem mindennapi nyúzásra is tökéletes.
-
SzaboZE
addikt
válasz Dinomano #49435 üzenetére
Az akku azért púpos mert öreg. Nekem is az lett 2 év után a gyári töltővel. Új akkuval megy rendesen több napig. Egy kis bugot leszámítva, hogy állandóan 1%-ot jelez akkura , de úgy elmegy 3-4 napot is Állítólag akku függő a jelenség.
-
SzaboZE
addikt
válasz Button #49446 üzenetére
Szerintem az lehet a gond, hogy a másik akkunak alacsonyabb a feszültsége. Mittomén nem 3.7, hanem 3.5V (nem tudom mennyinek kellene lennie), egy litium akkunál kb fél volt a feszültségesés 100-tól "0%"-ig.
-
SzaboZE
addikt
válasz kingpython #49463 üzenetére
Szia szerintem is kb annyit ér, engem lehet érdekelne ha írsz privátban bővebbet róla. (mennyi idős, defy vagy defy plus stb).
-
SzaboZE
addikt
válasz csikosdapro #49469 üzenetére
Defy plusból csak piros van - én így tudom. Lehet hogy egy sima defyd van pluszos rommal. Ezesetben lehet green a kamera. A gombra biztos lehet appot tenni, hiszen az élesztést is lehet rá tenni.
-
SzaboZE
addikt
válasz andor27 #49495 üzenetére
Én úgy tudom, hogy már icecream se volt rá, szóval újat nem nagyon találsz. De a régivel is megy a hárombetűs. Hacsak nem az ingyenes szülinapi példányt próbálod.
-
-
SzaboZE
addikt
válasz golyós #49516 üzenetére
És a víz alatt hogyan szeretnél beszélni a telefonba? Víz alatt max a kamerát használja az ember, ott szokás a hangerő gombot használni fotózáshoz.
-
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz pankeaux #49530 üzenetére
Újabb romokat nem nagyon láttam már a készülékhez, én wajk miuit használok. Nem nagy kaland a telepítés, szépen le van írva, hogyan kell telepíteni. Hazavágni nehéz vele a telefont, max visszateszed a gyárit.
-
SzaboZE
addikt
válasz TheSaurus62 #49581 üzenetére
Nekem a 27 végű wui van fent két készüléken is (bringa km óra ) Az sem mindegy alapban milyen rom van a telefonon, nekem - ha jól emlékszem - a nordic vált be.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz TheSaurus62 #49593 üzenetére
Reseteld le, hátha frissíti majd magát a gplay.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)