Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Ahogyan azt már páran írták,nem kell "kilőni" az appokat,az néha többet árt,mint használ,az Android elég okos ahhoz,hogy ami nem kell,egy idő után bezárja-ha nagyon kell neki memo,akkor hamarabb Sok sikert a géphez,nekem nagyon bevált,remélem,Nálad is jó lesz
Én még nem tapasztaltam,hogy az egyéb témák növelték volna a fogyasztást, a live-al kapcsolatban nem vagyok biztos,gondolom,valamit azért tol a dolgon...
Sim-re másolni tudsz,de hogy rögtön oda menteni...én nem találtam opciót,de ez nem jelenti,hogy nincs
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Ha USB mass storage módban van akkor látja a kártyádat a gép és használni is tudja,nekem nincs bajom a másolási sebességgel,de ha nagy fájlokat rakok fel,akkor néha jobb,ha kártyaolvasóban töltöm át,az azért gyorsabb.Mondjuk azt sejtettem,hogy a mozgó háttér vesz fel energiát
ajca....szerintem ez marhaság.Nem tudok róla,hogy FR lelőtte volna a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
fordmaster
tag
Kifejezetten Ajánlom neked a Philips SHE fülescsaládot. Nekem pl egy SHE3581 van, ami olyan rohadt jól szól a Defyvel, hogy az már Döfy. Múltkor láttam nálunk a Tacskóba olyan 2000 Ft-ért, ami egyáltalán nem drága érte. Én még 5000-ér vettem Szombathelyi MediaMarkt-ban...
[ Szerkesztve ]
Old Volkswagens never die... They just get lower. || OnePlus 5T ||
-
veterán
-
M_AND_Ms
veterán
Google Play: Beállítások: Alkalmazások auto. frissítése kikapcs. De ez csak annyit szabályoz, hogy amikor telepítesz egy alkalmazást, akkor ott mi legyen beállítva auto frissítésként.
Google Play: Saját alkalmazások. Itt az egyes alkalmazásoknál beállíthatod, hogy Automatikusan frissíthető-e.
Ezek után csak egy értesítést küld, ha van frissítés.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
M AND Ms mondandójához annyit, hogy még a frissítésekről szóló értesítés is kikapcsolható. Egyúttal megerősítem, hogy a Play Store-ban nyisd meg az egyes alkalmazásokat, vedd ki a pipát az Auto update mellől.
(Első kérdésed első két szavára utalva: mindenki tudja. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja