Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
M_AND_Ms
veterán
Google Play: Beállítások: Alkalmazások auto. frissítése kikapcs. De ez csak annyit szabályoz, hogy amikor telepítesz egy alkalmazást, akkor ott mi legyen beállítva auto frissítésként.
Google Play: Saját alkalmazások. Itt az egyes alkalmazásoknál beállíthatod, hogy Automatikusan frissíthető-e.
Ezek után csak egy értesítést küld, ha van frissítés.
-
-
fordmaster
tag
Kifejezetten Ajánlom neked a Philips SHE fülescsaládot.
Nekem pl egy SHE3581 van, ami olyan rohadt jól szól a Defyvel, hogy az már Döfy. Múltkor láttam nálunk a Tacskóba olyan 2000 Ft-ért, ami egyáltalán nem drága érte. Én még 5000-ér vettem Szombathelyi MediaMarkt-ban...
-
Lacopapi
addikt
Ha USB mass storage módban van akkor látja a kártyádat a gép és használni is tudja,nekem nincs bajom a másolási sebességgel,de ha nagy fájlokat rakok fel,akkor néha jobb,ha kártyaolvasóban töltöm át,az azért gyorsabb.Mondjuk azt sejtettem,hogy a mozgó háttér vesz fel energiát
ajca....szerintem ez marhaság.Nem tudok róla,hogy FR lelőtte volna a gépet.
-
Lacopapi
addikt
Ahogyan azt már páran írták,nem kell "kilőni" az appokat,az néha többet árt,mint használ,az Android elég okos ahhoz,hogy ami nem kell,egy idő után bezárja-ha nagyon kell neki memo,akkor hamarabb
Sok sikert a géphez,nekem nagyon bevált,remélem,Nálad is jó lesz
Én még nem tapasztaltam,hogy az egyéb témák növelték volna a fogyasztást, a live-al kapcsolatban nem vagyok biztos,gondolom,valamit azért tol a dolgon...
Sim-re másolni tudsz,de hogy rögtön oda menteni...én nem találtam opciót,de ez nem jelenti,hogy nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Építő/felújító topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest