Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
pixelking #42054 üzenetére
Én azt vettem észre a telefonomon, hogy ha hívnak, akkor egyszer úgy kell felvennem a telefont, hogy a csúszkát kell használnom, egyszer pedig úgy kell felvennem a hívást, hogy nincs csúszka, csak gomb... Nem tudom, hogy miért van ez. Full gyári állapotban van a készülék... 1-2 játékot töltöttem rá a Marketről, de semmi mást nem csináltam vele... :S
-
Sommi
aktív tag
válasz
pixelking #42054 üzenetére
Nézegesd meg a launcherben hogy van-e ilyen beállítás, vagy szedd le, nézd meg hogy úgy jó-e, tedd fel megint, ha nem jó akkor se akkor a laucher rontja el, de valószínűleg állítható, zongorázd végig a launcher menüjét, nem szoktak bonyolultak lenni.
cm romban pedig külön állítható ez -
tzl
senior tag
válasz
pixelking #37622 üzenetére
Semmit sem ment le, csak az apk-t. Pont ez benne a jó, ha teljesen tiszta rendszert akarsz összerakni. Minden frissen telepített lesz, csak nem kell marketet böngészni meg letölteni.
Egyébként a gameloft játékok a kártyán tárolják a beállításokat, úgyhogy újratelepítésnél is megmarad minden. -
szabof1
őstag
válasz
pixelking #36473 üzenetére
"1.6 A Reboot system now soron vagy, nyomd meg a bekapcsoló gombot! A kijelző törlődik, a led fehér lesz, majd megjelenik a Motorola logo, aztán az ANDROID felirat, ami most kicsit hosszabban lesz látható a szokottnál. Végül betöltődik a telefon és megjelenik a zöl Android robot a beállításokhoz.
Ennél a pontnál előfordulhat, hogy megjelenik ugyan a Motorola logó, de nem lép tovább, esetleg folyamatosan újraindul. Ilyenkor vedd ki az akksit kb. fél percre, majd tedd vissza, és lépj a következő pontra!
De ez az akksikivevős akció elkerülhető, ha a Reboot system now soron a bekapcsoló gomb megnyomásakor már benyomva tartod hangerő fel gombot! Ebben az esetben már simán bejön a bootloader."A vastagított rész áll fenn nálad?
-
szabof1
őstag
-
Lacopapi
addikt
válasz
pixelking #35720 üzenetére
Mint kiderült,elég sok mindent,de leginkább a felvételi lehetőségek behatároltabbak a zöld lencsés verziónál....azt lehet mondani,hogy az a rosszabb.Jellemző,hogy nekem ilyen van
De erről leginkább a Mélyvíz topikban olvashatsz,nagyjából az utolsó százötven hsz részben erről szólEgyébként többféle is van,de jellemzően zöld (SOC) és piros (BAYER)
-
AST
csendes tag
válasz
pixelking #35705 üzenetére
Én is sokat gondolkodtam hogy melyik legyen (MT Defy, SAM G ACE, HTC WILDFIRE S)
Aztán elmentem a T-hez, és megnéztem élőben mindegyiket - és egyértelmű lett
Azóta is tökéletes a Defy...
T-s forrásból tudom (nem egy üzletből), hogy gyári 2.3-at biztosan terveznek még rá, de utána semmit. -
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz
pixelking #35705 üzenetére
Nem csak adatok szerint,volt szerencsém összevetni a kettőt, a Defy jobb-haverom azóta már lecserélte
A felbontás semmi gondot nem okoz,pláne,hogy nem írod,melyik az a játék(ok),ami érdekelne...2.2.2-es a legfrissebb és itt meg is áll a dolog egyelőre. Azonban ezen a "főzött" romok nagy többségben sokkal jobbak,mint a gyáriak...pláne,frissebbek is (van 2.3.7-es is....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest