Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
lipido #27139 üzenetére
Én is ugyan ebben a helyzetben volta a tegnap Nexus ,Defy , Galaxy Ace végül Defy-t vettem le is irom hogy miért
Defy: szép forma, ütés, karc ,por,eső, viz ,3.7 kapacitiv képernyő ,5mp auto focus kamera,gyors menü, jó aksi ,jah és jön a 2.3 android magyar nyelven
Nexus: szappan tartó forma, eső no telefon mert fölül beázik , kulcs zseb-ben öszekarcol , és még az is lehet hogy porosodik belül a kilyelző ,jah és Samsung ...
, ha ezt választod és majd egyszer le esik a telefon akkor majd ugyis arra fogsz gondolni hogy miért inkább nem defy-t vettél
Galaxy Ace : hát ez egy iphone 4 koppintás, recseg ropog a müanyag , gyengus képernyő elég homályos az egész , ez sem birja az esőt ,sem a port ,sem az ütést ráadásul csunya samsung touch wiz
Hát kb. nekem ennyi a véleményem és ezért vettem Defy-t
Remélem segitettem a döntésben
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest