- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz Roland06 #26599 üzenetére
Szia!
Szerintem nézz körül az üzletekben, szolgáltatóknál, hogy hol mennyiért, milyen garanciát adnak"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Roland06
aktív tag
Üdv mindenki!
Már nagyon szeretném megvenni a új független defy-t!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hol tudnám a legolcsóbban megvenni? Persze a megbízhatóság is fontos! Gondoltam itt van tapasztalat a boltokkal kapcsolatban!
(vagy gondolkodom még, hogy használtan veszek) ??
Előre is köszönöm! -
Quent1n
senior tag
Akksi kalibráció után nyúzva 1 napot megy el nekem biztonságosan a telo.
Sok wifi, gps, játék, zene.
Egyébként ha már játékok, a következőket tudom ajánlani azok közül amiket próbáltam.
- Moon Chaser [link]
- Guerilla Bob [link]
- Reckless Racing [link]
- Angry Birds (mindenki ismeri gondolom)
- NFS Shift [link]
- Worms [link]
- Rock Band [link]
- Deluxe Pinball [link]
- aTilt 3D Labyrinth [link]
- Break the Bricks [link]
- Glow Hockey 2 [link]Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Imii
tag
Sziasztok!
Két hete vagyok telefonom boldog tulajdonosa.
Azonban most szerettem volna frissíteni a 2.2-es verzióra, de amikor elindul a frissítés már a check után az Motorola Update programmal, akkor 15%-nál leáll és hibát ír ki, továbbá segítséget, hogy kapcsoljam ki, majd be, húzzam ki az adatkábelt, majd vissza... Ezt mind végigcsinálva ugyanaz a helyzet mind saját adatok mentésével, mind anélkül.
Mi lehet a probléma?
Wifin kerestem vele a beállításoknál update software-t, de ott nem is találta meg.
Köszönöm előre is a segítségeteket!Imi
-
pengemetal
aktív tag
válasz Tizedes1 #26553 üzenetére
Jó választás sport mellé: bicajhoz, sétához, szörfözéshez és tegnap először focihoz is használom endomondo alkalmazással. 6 óra bicajt simán kibír, nálam bluetooth fülessel 20 perc alatt 3-4%-ot merül.
Erről jut eszembe úgy nézki nálam normálisan cseréltek hangszórót és megmaradt a vízállósága, mert hétvégén bazi nagyot estem szörffel 30-40 km/h sebességről és nem ázott be. Igaz szilikontokban+karra tépőzározható neoprén tartóban csücsült.[ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
Badb0y
addikt
válasz rum-cajsz #26591 üzenetére
Aksi katasztrofálisan rossz. Még anno amikor iPhone-om volt (1.) nem kellett olyanra figyelni, nehogy bekapcsolva maradjon a wifi, mert akkor lemerül. Itt meg mindig figyelni kell rá, ha egész nap akarom használni
Jó lenne, ha egy philips csinálna hozzá valami brutál aksit.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
kano
nagyúr
válasz Trabby #26587 üzenetére
Bocsi, bocsi! Nem kötöszködni akartam.
Csak elcsodálkoztam, hogy szép árrés.
Valakinek nincs olyan kártyája amivel tud rendelni (esetleg Pay Pal)
és nem vállalja a szállítás rizikóját. Ha megveszik ennyiért is akkor
ennyiért kell adni.
Ugye ez van feketében is?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz rum-cajsz #26579 üzenetére
Nekem nem megy se headset nélkül se airplane módban. Viszont legalább kihangosítható.
Flexy90
Tiéd a hirdetés? Bocsi, nem kritika volt csak elcsodálkoztam.
Én már 2x rendeltem ebayről, 1x Hong Kongból és 1x USA-ból. Mindkettő rendben megérkezett (ráadásul Kínából 6-7 munkanak alatt megjött a notebook akksim).[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
kano
nagyúr
válasz Trabby #26573 üzenetére
2 dollár helyett 1500-ért? Nem sámli.
Mondjuk ez nekem nem tetszik, inkább fekete kellene.[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz Badb0y #26578 üzenetére
1. sajnos még mindig aktuális, a most kijött 2.3-as romok még nem tekinthetőek stabil kiadásnak. Főleg a kamera alkalmazás lesz használhatatlan. Viszont ha telepíted, nem könnyű visszatérni 2.2-re
2. Ezt neked kell eldöntened, szerintem ha 2.3-at akarsz jobb választás a CM7, vagy a Miui.
3. erről pont ma írtam röviden.
MÁS
Nemrég kérdezte valaki, hogy a rádió alkalmazást szeretné kihangosítani.
XDA-n találtam egy rádió alkalmazást, állítólag ez működik fülhallgató nélkül.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Badb0y
addikt
Elolvastam a mély víz topikban a 2.3-ról szóló negatív megfogalmazás. Viszont olvastam rom-cajsz írását is CM7-ről.
3 kérdésem lenne ezzel kapcsolatosan:
1
Mennyire aktuálisok ezek az írások?2
Még mindig nem érdemes akkor a gyári 2.3-mal szenvedni hanem inkább CM7 ?3
Miben jobb a CM7 mint a gyári 2.2 ?Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Trabby
aktív tag
Nekem van róla pár képem... (((meg egy kis ingyen reklám.... )))
-
pok.tom
aktív tag
most nem tudok csinálni fotót, de
így néz ki illetve.
illetve itt is találhatóak képek.Edge:
"Nem gyűjti a szöszt?"
Két napja van meg, idáig nem."Nem lett tőle buflák nagy a defy?"
Én is azok az emberek közt voltam akik azt mondták minek a defyre tok sokáig, de gondoltam ezt megveszem 2dolcsi, ha szar eladom. 500ft ért.
De nem adom el, kurvára bejön
Ja igen a kérdésedre a válasz, nem lett egyáltalán "buflák".[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
-
veterán
-
Tizedes1
aktív tag
válasz defygaben77 #26561 üzenetére
Ó de jaó! Akkor ha megcsinálják a szifonyt, ha nem, megy az asszonykámnak, hogy ő is jól járjon, meg én is, de vagy minimum négyszer
1.nekem lesz új telóm
2.maradt a családban a szifon
3.nejem örül a telónak
4.Én meg megkapom a magamét,amiért Samsung galaxy mini helyett - amit választott -
egy szifonnal lepem meg és még nincs is Húsvét -
veterán
-
gekkoman
tag
válasz rum-cajsz #26559 üzenetére
Cyrin, rum-cajsz: THX, kaptam két frissítésre serkentő hsz-t tőletek, biztos, hogy előbb-utóbb meg fogom tenni, de olvasgatva az előzményeket, elég vegyes a kép. Az, hogy ezek oka user error, vagy software error, majd kiderül...
Desktop App: MotoPhone Portal...
"For the best Moto Phone Portal experience, please use Internet Explorer 7 or Firefox 3" -ez már alapból rosszul hangzik.
File Manager menüpont: Firefox 5.0 alatt: "...supported Internet Explorer Only". Internet Explorer alatt: Win (XP, SP3, minden frissítve) hiba: "A művelet végrehajtásához nem volt elegendő memória. Szabadítson fel memóriát néhány alkalmazás bezárásával" . Mondanom sem kell, nem 128mega ram van a gépben. Nem mintha lényeges menüpont lenne, de egy csöppet igénytelennek érzem az egészet általa. Egyébként nem számít, csak gondoltam a kontaktokat gyorsabban optimalizálom PC-n... de nem - olyan lassú, hogy telón belül gördülékenyebb átírni.A gyomlálást szimpatikusabbnak érzem, mint a frissítgetést, már kezdetektől kívántam ezt a lehetőséget, de csak lépésről-lépésre merek haladni. Mindenképp követem majd a módszered!
Dialer - köszi, megnézem, soccer manager -- majdnem mind multiplayer, ami meg nem, az visszajelzések alapján használhatatlan. -
Tizedes1
aktív tag
válasz Neil Watts #26558 üzenetére
köszi, nagyon jókat írtál, sokat segítettél!
Az angol menü inkább előny, mint hátrány, mert ugye ha francia lenne , vagy dán , akkor néznék furán, melyik menüben vagyok.
Urdu menüs is lehetene, mert az "Nohigyá Govágyigyi" és az "unyigábogya" Pandacsöki Boborján óta folyékonyan megy
2:48 a fénypont csökönyös alássanPM-ben keress meg ezzel a navival kérlek, mert A Wayteq-ket Igoval együtt 30-ért lehet megvenni (28-ért talán )
Huhh, ezek a segítő üzenetek még mindig olyan jól esnek, pedig nem vagyok mai kölök
-
defygaben77
tag
A megbízhatóságba bele kell nyúlni! Az én telóm a legeslegelsők közúl való, és eddig 3-szor volt szervizben hangszóró hibával! Sajnos én belenyúltam! Szoftveres hibáim is szik lenni, de ez valszeg az én számításrechnikai analfabétizmusomnak tudható be!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
defygaben77
tag
Hello! Nekem navigáció az IGO van, szerintem tökéletes. A GPS jól működik, és nem húzza nagyon az akksit. A Runkepert én is használom futáshoz, nagyon jó. Ilyenkor megy a gps, a funkeper és a zenelejátszó. A 20 perc futás alatt nem esik az akksi töltöttsége 10%-öt! Ezekre a dolgokra ámít írtál, tökéletes a defy! A runkeper app is nagyon jó!
-
pok.tom
aktív tag
Két hete rendeltem meg ezt a gumis tokot, tegnap érkezett meg, nagyon meg vagyok elégedve, rendelésnél nem is vettem észre, hogy még egy képernyő fólia is jár hozzá (ezt nem raktam rá) illetve egy kis "rongy" mivel tudom tisztogatni és ez mind 2 dolcsiért, hatt besz@arás.
A képernyő körül van az a kis vájat azt is szépen védi ez a gumis tok szal oda sem jut be a por, tetszik nagyon -
rum-cajsz
őstag
válasz gekkoman #26556 üzenetére
A MotoBlur sajnos elég erőforrás zabáló, és akadozó. Cseréld le a Launchert és sokat javul a használati élményed.
A task kezelés a 2.2-ben elég sokat javult, én is arra voksolok, hogy érdemes frissíteni. Csodát nem kell várni tőle, de a szabad memória felmegy 90-120 MB köré, és kevésbé érezni a "szakadozást". Ha igazán sima élményre vágysz, akkor azt csak a Miui vagy CM7 hozza el igazán.
Ha bátro vagy, sokat segíthet továbbá a programok gyomlálása rootolás után. Én QtADB-vel át szoktam nevezni azokat az alkalmazásokat, amiket nem használok, hogy még véletlenül se induljon el nekem. (facebook, amazon, stb..) Ezzel a móüdszerrel könyenn vissza tudom állítani őket, ha mégis szükség lenne rájuk.
"Desktop App" Itt nem értem mire gondolsz. Nekem semmi sem száll el hibával. (2.1-nél sem szállt el)
perc jelzés: próbáld ki a Dialer One progit.
Pontosan milyen soccer managerre gondolsz? Marketen erre a szóra rákeresve elég sok találat van. [link]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
veterán
Szia!
A Wayteq az jo cucc, ha celeszkoz kell. iGO Primo-val kivalo.
DE
Azert a Defy az jobb...
Meg is mondom miert:Off-road navihoz: Maverick
Autoba pedig: Navigon Full EU Ez 90€ ami atszamitva 24,257.18 HUF (ha erdekel, kuldok ezzel kapcsolatban egy pm-et)Szvsz ilyen felhasznalas mellett mindenfel gond nelkul el fog menni 1,5 napot.
Autoba meg ugyis ott van a tolto, ott meg mindegyA kamerat sem kell nezned, mert nem az donti el, hogy 720p-s avagy sem.
A belerakott chip dont rola.Masra nem kell... Ja de! Ne ezzel menj a Maldiv szigetekre buvarkodni 250 m melysegbe!
Az ugye nem zavar hogy angol menus lesz?
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
gekkoman
tag
Üdv! Bő hete van Defy-m. T-s, webshop-os. Bontott dobozzal érkezett (bizonyára van, akinek megnézik a kamera színét, vagy mittudomén)- az 5% kedvezmény ára. Első androidos kütyüm, mai napig nem érzem otthon magam benne.
Hihetetlen kompakt (samu b2100 strapatelefon mellé téve nem kell szégyenkeznie), nagyon jó a kijelzője (ami látható akármilyen mértékben direkt napfényben, az már nagyon jó nálam), felbontása szuper (nokia n810 tablet volt eddig az etalon).
Fórumban inkább célzatosan kerestem, nem olvastam végig (szép is lenne), biztos sokszor elhangzott már:
-Közel sem olyan gördülékeny, mint ahogy a teszt alapján vélni lehetett (alkalomszerűen akár fél-1 másodpercre is le tud "fagyni", minden megtalált szépítő -lassító- funkció kikapcsolása mellett is), használhatóság szempontjából még nem érzem problémásnak, de ezek alapján ennél gyengébb hardveres kütyüt nem szívesen használnék
-Biztos nagyon intelligens a beépített task manager, de elrémít, hogy általában 40-60Mb szabad memória van csak benne és láthatóan szenved még egy program nyitásával
-Desktop App katasztrófa (az a része, ami böngészőben nyílik) - lassú, akad, használhatatlan, bizonyos menü (most meg nem mondom melyik) hibával elszáll.
Mint kezdő android user:
-megdöbbentett, hogy gmail-re feltöltötte a teló az összes kontaktom, biztos nagyon jó, de jobban örültem volna, ha nem teszi. Ez a google doc lehetőség (mindent doksit a netre, hogy mindent elérhess) meg egyenesen rémisztő (lehet üldözési mániám van)
-frissítéssel nem sokat foglalkoztam, látom a hozzászólásokból, hogy nem nagy szám, de azért odab@sz, hogy 1napos user-ek gond nélkül "abszolválják", nekem nem akart egyértelművé válni (lehet azért, mert katasztrofálisnak érzem a pc-s programokat?) - de annyira nem is hiányzik a tapasztalatok alapján (flash kéne, semmi más)
Ami hiányzik:
-Perc jelzés híváskor (nem találtam rá megoldást)
-Nincs semmilyen soccer manager (hihetetlen, de igaz)
-a kamera típusa, egyszerűen nem találom a korábban linkelt megoldásnál az inicializáló sort (de mivel rengeteg DLibSOCCamera process fut, van egy elképzelésem - 2011 áprilisi elvileg, T-s, SOC? kamerás)
Amit vettem hozzá:
Mivel karcálló a kijelző (nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja pőrén a zsebben), semmit, illetve tegnap ezt a tokot akciósan 500ért az interspar-ból. Biciklin jól jön, mert karabineres, nem esik ki a teló a zsebből. Éppen rá lehet húzni a vasra (de csak mert nyúlik). -
TheSaurus62
tag
Én is túl vagyok az első ejtésen, fotózás közben kiröppent a kezemből és olyan 2 m-ről a sarkára, valamint betonra esett. A sarkán van egy 3 mm-es karc, ami súroló fényben épp hogy sejlik, más baja nem lett. "Ez már Defy..."
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
Tizedes1
aktív tag
Fórumtársak!
Egy iphone 4-et fogok lecserélni gps hiba miatt egy Defy-re ( asszonynak odaadom a szifont, neki úgysem kell a gps ) - a szifonnal kapcsolatban inkább pü!Tehát ugye a gps miatti csere miatt fontos lenne, hogy Magyarországon melyik és milyen minőségben lehet használni, ráhagyatkozni a Defy-re, Androidra kijött gps progik közül.
Vagy vegyek inkább egy Wayteq xt960bt-t és hajrá??Amihez a gps kellene a navigáláson kívül, az az lenne, hogy a runkeeper, runtastic és egyéb
progikkal szeretném használni sportolás közben, ami futás és kerékpár.
Ehhez szorosan kötődik az akkuidő, mert ugye meddig bírhatja az akku, ha pl 6 óra kerékpározáshoz elviszem magammal, megy a gps , hogy merre, mennyivel megyek és még a zenét is akarom hallgatni közben???Azon kívül, hogy a kamerába belenézek vásárlás előtt - ha megengedik a t-nél és ha látok valamit, akkor a "pirost kéne választanom"-on kívül vigyázzak még valamire?
Szerdán mennék üzletbe, de ha nem fontos a kamera vagy a személyes szemrevételezés, akkor webshoppal kihozatom.
köszönök minden hozzászólást, a megértést, hogy azért nem olvasok annyi hozzászólást vissza, mert a szifonnal, mobilinternettel lehetetlen.
Nagyon bízok abban, hogy ezzel a telefonnal lesz a legkevesebb gond.
SE,LG,Iphone,SAmsung, Nokia telefonokkal jártam eddig úgy, hogy vagy 3 napon belül romlott el, vagy az első héten valami -
rum-cajsz
őstag
válasz Bada Bing #26450 üzenetére
T-mobilnál vettem, frissítettem 2.2-re, nem fagy.
Nem használom a hotspotot, sőt ki is gyomláltam, de miért ne működne, ha már benne van?
Amúgy felmerül a kérdés sokszor, mi az előnye/hátránya a CM7-nek a froyohoz képest. Most kb 1 hete használom a froyot, előtte CM7 volt két hétig.
CM7:
+ sokkal gyorsabb, kényelmesebb használat
+ a widget bar nagy találmány, könyedebb a használata, nem kell az asztalt keresgélni, ahol a widget sor van
+ akkumulátor szint számszerű kijelzés
+ magyar nyelv
+ gyorsabb GPS
o nálam a kamera ugyanolyan képeket csinál, mint froyo-n
- akkumlátor használat nálam sokkal intenzívebb, ha megy a 3G, a 24 órába szűken fér bele
- az automatikus fényerő szintén aksi zabálóNagyjából ennyi jutott eszembe.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
BigBlue69
őstag
válasz mirzatripsa #26534 üzenetére
Szia! Én ugyanigy jártam.. De kb 5 óra mulva jopár factory reset után és titanium backuppal lefagyasztottam jó pár alkalmazást, ami nem kellett és azota elég rendesen megy.. Nem tom h za 5 óra várakozás..XD vagy a titanium backup de mostmár ok.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
kano
nagyúr
válasz martillo #26548 üzenetére
Az adatszámláló néha sz@r. Nézz utána máshogy, hogy mennyit is forgalmaztál (ügyfélszolg.).
-
martillo
tag
Sziasztok!
Már kerestem a fórumban és nem találtam rá választ, ezért bátorkodom kérdezni...
Hasonló történt már mással is, ill tudja valaki a választ arra, hogy történt a következő:
Mai napon ~45 Mega adatforgalmat generáltam mobilneten az adatszámlálóm szerint. Amire használtam a telefont ma:
készítettem 5 db fotót, amiket bluetoothon átküldtem pc-re
3 db pdf fájlt mobilnettel letöltöttem dropboxról és pc re küldtem bt-al (össz méretük 500 kb)
leszedtem a markatről a bluetooth file transfer progit
A kördiagram alapján, amit az adatforgalom mérő mutat cirka 35 Mb kb a galery adatforgalma ebből... Nincs semmilyen képmegosztó alkalmazásom és regisztrációm se!
És a mobilnet kb. 3/4 órát volt bekapcsolva egész nap...Mi generálhatta ezt az adatforgalmat? Van valakinek ötlete? Máskor is lehet ilyen?
Köszönöm előre is!
-
kano
nagyúr
válasz zsirfecske #26543 üzenetére
De azt mondta, hogy többet ért neki, hogy széttörhette. Mondjuk igen, a GG és a műanyag burkolatok eladhatóak lettek volna.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.Segítsetek.Hogyan tudom USBn a mobilnettet megosztani?
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
zsirfecske
addikt
válasz edgelaszlo #26472 üzenetére
basszus csak a gg-t el tudtad volna adni róla vagy 5000-ért, még én is megvettem volna az egészet alkatrésznek a 2 defyhoz a családban
-
kano
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Laci.M #26536 üzenetére
Hagyd már békén, fölösleges vitatkozni. SGS II droid aki áttévedt ide és önmagát szeretné igazolni, hogy SGS II-t vett (3x annyiért). Egyébként az SGS II típushibája meg pont a melegedés. Ráadásul a Hello Kitty effektus is szívás. Na mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
szabz
tag
reggelt
kapot 7végén 1 nordicot a telo mert majdnem zseblámpát csinált haverom belőle :S
és market ezt az üzit dobja mind1 milyen alkalmazást probálok....There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
vkinek vmi ötlete?, és pls privba is mert csak este leszek net mellet megint és elég macerás
a sok üzenet között kiszűrni a nekem címzetteket.Persze publikusba is is írjátok hátha vkinek segít majd......rem nem kértem sokat
kellemes napot mindenkinek
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
gagavectra21
tag
Detected SOC device gondoltam,hogy nem lesz szerencsém...
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
Laci.M
senior tag
Ez a telefon hivatalosan CSEPPÁLLÓ, nem vízálló, éppen ezért nem lehet reklamálni... Hidd el nekem sem tetszik, és remélem a hangszóróm minél tovább jó marad, mert szeretnék még jó sok videót csinálni a strandon. Ettől még strapatelefon marad, ha ez neked nem elég vegyél olyat ami megfelel a katonai szabványnak is (asszem Sonim, vagy vmi ilyesmi) azzal nem lesz ilyen probléma, csak felejtsd el az android okostelós tulajdonságod, viszont lesz egy téglád amit nem tudsz kinyírni! Defy 2 remélem jönni fogsz, normális áron, erős hw-el, és igazi vízálló kivitelben!!
Valakinek infó Defy 2-ről??Jól írtam: Sonim
Az autós példád is sántít: nem akkor lesz defekt, amikor 300-al mész, hanem ha mondjuk ráz a kormány,és elviszed szerelőhöz, és csak az ő balf@szsága, és hozzánemértése miatt nem bírsz vele menni csak 200-al, mint volt a forgalmiban is...
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
ERPY
őstag
válasz Laci.M #26532 üzenetére
Én pont azmellett vagyok, hogy visszakell vinni. Mi abban a strapatelefon, hogy a hangszóró tipushiba, szervizeléskor meg elveszti azt a tulajdonságát, amiért többen pont ezért a tulajdonságáért választották. Én biztos visszavinném, és az asztalra baxnék, hogy hogy is van ez?
Ha veszek egy 300km/h-val menő autót, akkor ne legyen tipushiba a deffekt, mert ha gumit kell cserélnem már csak 150-el tudok menni.
-
mirzatripsa
csendes tag
sziasztok!
kérlek segítsetek! három napja van defy a lakásban, de lehet szét kell költöznünk. mióta felraktam rá a 2.2-t állati mód akad, lefagy, csak akksi ki-be segít. go launcher ex-et használok, három telefonon eddig jó volt, de lehet itt az nem tetszik neki? usb debugging bepippantva. a telefon rootolt, csak kiszedtem belőle a felesleges appokat. de aggasztó, h nem csak a launchert használva van akadás, hanem bármelyik alkalmazás lefagy, fc a vége. nem tudom mi tévő legyek, nagyon elkeseredtem.
előre is köszi az ötleteket! -
Laci.M
senior tag
Egy hetes T-s, zöld kamerás, régi SOC device....
ERPY:
Mutass egy olyan akár felsőkategóriás telefont aminek nincs típushibája. Lást szutyok üzleti E52, Samsungok, Blade, 5800, és megnyugtatlak még a HTC topikokban is vannak hibák...
Istenem itt meg annyi az egész, hogy ha meghal a hangszóró nem küldenek haza, h te vagy a hülye, hanem megcsinálják és utána nem lesz vízálló a telefon, de még a javítás után is 1000X jobban bírja a vizet, mint bármely másik teló, csak nem szereti ha elmeríted... A másik hibánál meg gondolom a fagyásokra gondoltál ami az estek 90%-ában user error...
Agyam eldobom az ilyen hozzá nem értő hozzászólásoktól...Aláírás
-
ERPY
őstag
válasz Laci.M #26528 üzenetére
Hogy működne, tiszta erőből földhöz vágtam. Dehogy működik. Ripityára szedtem utána, csak írtam hogy az többet bírt ki.
A gt540 vicc, de attól függ honnan nézzük. Ezt pont egy olyan topikban írva-olvasva, amelyik készülékkel több gond van mint .... nem is tudom mihez hasonlítani. -
Pistakiss
őstag
válasz nandris #26529 üzenetére
Kösz, megpróbálom,
Na, megtaláltam:
D/LibCommonCamera( 1238)ameraCommonetected BAYER device
Kösz a segítséget!
A szemem majdnem kifolyt, mire rátaláltam, pedig a betüket nagyra állítottam[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
nandris
aktív tag
válasz Pistakiss #26507 üzenetére
Indítsd újra a telefont, indítsd a programot, rakd háttérbe, kamera indul, utána megy háttérbe, a program előtérbe, és valahogy sasolod az egérsz@r betűket. Nekem is vodás áprilisi, és persze, hogy régi kamerás. Nem is tudom azt az évenkénti max. nyolc percet hogyan is élem túl.Ja még annyi a programot pause-old akkor amikor visszarakod az előtérbe, igy nem ír még be vagy 2000 sort.
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Na ne nevettess... 2 telefont nem lehet 2X ugyan úgy leejteni. Minden esés más. Nekem előtte Blade-em volt, ejtettem le 2X is BETONRA kb 120 centiről és semmi baja nem lett. Haverom az iskolapadról kb 80 centi leejtette linóleumra mégis összetört. Másik haverom foltbenzines ronggyal tisztogatta, és csórikám pont egy olyan helyen nyomta meg kicsit erősebben ahol valami feszültség lehetett az üvegben, mert az is berepedt a kezében tartva. Inkább örülj neki, hogy működik még a GT540-ed, mert az a telefon egy vicc. Ár- értékben sehol nincs a Blade-hez képest (igen nyomkodtam már GT540-et, nem is egyszer, a BLade meg fél évig volt meg)
A lényeg, mint már írták is korábban: A Gorilla Glass karcálló, és nagyon erős, de nem hülyegyerek álló lásd- kalapács (tudom akkor már halott volt), kedvenc videóm álló!
Örülj a GT540-ednek jó lesz amíg a Moto hangszórócserén lesz! CCsak ne használd víz alatt, vagy azt is bírja???
edgelaszlo:
Vedd meg, egy próbát megér! Ha nem lesz jó, adok érte 10K-t, jó lesz mikró helyett![ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Pistakiss
őstag
Szia!
Már vagy 5x indítottam a kamerát, meg a fényképező gépet is, de ilyet nem találtam. Az ALogcat programot is indítottam, de ott sem találtam ilyesmit
Hogy csaltad ezt elő?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
törölt tag
válasz defygaben77 #26523 üzenetére
Ha SD-re telepítetted, akkor egy task managerrel lődd ki az összes programot, utána valószínűleg látni fogod megint vagy töltsd le a LauncherPro-t pl.
-
törölt tag
válasz pvojnisek #26508 üzenetére
Nem szedtem ki a hangszórót, mert az enyém tökéletes (egy barátom cserélte ki nekem, ő ajánlotta az SE trükköt) de itt van két disassembly videó, ezek alapján kaptam szét, pofon egyszerű volt:
http://www.youtube.com/watch?v=3uSH1UuEOvI
http://www.youtube.com/watch?v=5eiFQ39Ypmc&feature=related(bocs nem működik a link gomb valamiért)
-
defygaben77
tag
Helló mindenki! Az mitől lehet, hogy a köpönyeg appet letöltöm, és mégsem találom sehol? Már többször installáltam, aztán uninstalláltam, aztán megint előről, de sehogy sem találom a telón! Van valakinek ötletel!?
-
kano
nagyúr
válasz edgelaszlo #26496 üzenetére
Ment vissza pü. Szerintem SGS II, ha már tényleg nem melegszik. Olvass bele a fórumába (bár én még mindig olvastam melegedési problémákat vele).
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Trabby
aktív tag
válasz edgelaszlo #26513 üzenetére
-
ERPY
őstag
Tiszta szégyen ez a strapatelefon. Vissza kell vinni beázás után, és kiverni a balhét. Múltkor láttam, itt postolta valaki, hogy 1 méterről esett le a defy, és összetört a kijelzője. Miből van, tudja valaki? Csak mert mikor én atom kajakra földhöz vágtam a gt540-em, a kijelzőjének semmi baja sem lett, viszont az akku elgörbült mint állat. Aztán a kijelzőnek adtam nagy ollóval, tiszta erőből a hegyével a kijelzőre, de nem tört semmi, hanem csak nyoma maradt, át sem bírtam ütni, pedig kapott kb. 5-6-ot.
[ Szerkesztve ]
-
pvojnisek
csendes tag
válasz edgelaszlo #26510 üzenetére
ez nem egy bomba üzlet, annyi szent. Az összes kütyünek 0 lesz a végén az értéke. A kérdés csak, hogy mennyi idő alatt.. Nekem is 90-be került március végén és most a szervizben unatkozik.
-
Trabby
aktív tag
-
-
Laci.M
senior tag
válasz pvojnisek #26500 üzenetére
Mostantól tartani fogok magamnál celluxot, meg szigszalagot, és mindkettőt leragasztom! Eddig csak egyszer hülyéskedtem vele medencében, de én is akarom majd vinni aquaparkba magammal, meg strandra is. A biztonság kedvéért adok majd egy kicsit a mikrofonnak is
Aláírás
-
Pistakiss
őstag
válasz nandris #26499 üzenetére
elindítottam,de sehol sincs ilyen adat
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
pvojnisek
csendes tag
válasz edgelaszlo #26496 üzenetére
Azért ezek más árkategóriában játszanak. Nem mondom, hogy nem érik meg az árukat, de biztosan kijön belőle 1-2 Defy-s beázás..
-
törölt tag
válasz akos727 #26498 üzenetére
Én a hangszóró cserét inkább magamnak csinálnám. Ma szétszedtem a Defyt és akinek már van tapasztalata telefon szét-összeszereléssel, az szerintem magának is könnyedén megcsinálja (SE K770/K850/T650 hangszóró jó hozzá, 2000 Ft körül kapható és sokkal tartósabb és jobb minőségű!).
Garis javítás után nem árt kicsit szétszedni a telefont és egy Torx-5 csavarhúzóval ráhúzni amilyen erősre csak lehet.
A lényeg: összeszerelés után is vizálló a telefonom!
-
Pistakiss
őstag
Szia!
Ezt, hogy Bayer, hol és hogyan tudod kiolvasni, mert az enyém is piros és vodás, áprilisi"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest