Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1NST1G8R

senior tag

válasz mazsi #5790 üzenetére

Időközben rájöttem hogy semmivel, mivel a "Time on battery" időtartamát néztem az akksi hátralévő időtartamának a beállítások menüben... :U

A kereső és a nyitó hozzászólás megvolt mielőtt kérdeztem volna, viszont ha már te magad írod, hogy becsüljük meg az értelmes választást, nyilván feltételezhetsz rólam annyit, hogy utána nézek mégis mit tud az a kütyü amiért kb. egy havi minimálbér összegét kellett kipengetnem...

Az 500-1000 mega nem lenne gond, mert a munkahelyemen és otthon is van wifi, útközben meg nem sokat vagyok, bár nem értem, mivel lenne kevesebb a tudása a készüléknek, ha nem neteznék havonta minimum 500 megát, ezt fejtsd ki bővebben kérlek. A bármi nemű szinkronizáció leállításának mániákus hajszolását az akkuidő növelésének céljából művelem egyébként (és talán feleslegesen), nem a kevesebb adatforgalom miatt.

Remélem helyreállt a lelki béke.

Amennyiben igen, ismét lenne egy hülye kérdésem: van-e értelme annak, hogy egy új készülék akksiját használatba vétel után 3x16 órán át kelljen tölteni, hogy az megfelelően működjön és hosszú élettartama legyen?

@ (#5787) jeni: Budapesten kötelező a "magyar karakterek" használata? Ez komoly? Hát mi van itt gyerekek? Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter? :W

Új hozzászólás Aktív témák