Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Múlthéten én is egy Defy+ tulaj lettem. Nagyon tetszik a telefon, csak van egy gondom vele. Próbálnék az itthoni wifire csatlakozni, de az sehogysem látja. Pedig a wifivel semmi gond, 2 gép + egy x10-es is szokta használni. Mivel lehet akkor a gond? Vmit be kellene állítani a telefonon?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Amikor új zenéket rakok fel a telóra, akkor nem mutatja azokat a gyári zene lejátszóban. Hogyan tudnám frissíteni a listát?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Mért van az, hogy amikor új névjegyet hozok létre a telefonkönyvben, akkor nem mutatja azt csak azokat amiket legelőször importáltam. Kb 3-4 új névjegyet hoztam már létre, de egyik sem látható a "Névjegy"-ek alatt. Viszont ha hívom, akkor a "Friss"-nél kiírja a nevét rendesen. Hogy tudnám megcsinálni, hogy minden névjegy látható legyen?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
válasz #71562240 #9517 üzenetére
Az nem lehet, hogy csak azokat a számokat mutatja amik a sim-en vannak rajta, és a telefon pedig az uj névkegyeket pedig a telóra menti? Más ötletem nincs...megint átnéztem, és nincsenek ott az új névjegyek. Ha tárcsázóban elkezdem írni a számot, akkor is rendesen mutatja a személyt.
Szerk.: Sikerült megcsinálni. Exportáltam az összes névjegyet (látta mindet a teló) sim kártyára, majd újra importáltam a simről. Most már mutat mindenkit rendesen. Remélem nem kell ezt minden új névjegynél megcsinálnom.
[ Szerkesztve ]
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami a lefényképezett szöveget szöveges dokumentum ként menti el? Tehát lefényképezett könyvet nem képként, hanem pdf-ben menti el pl.Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Romot szeretnék cserélni, de nem tudom, hogy melyiket rakjam fel. Most melyik a "legjobb" rom, illetve a gyári romot ellehet menteni ha mégse jönne be az új? Köszönöm a válaszokat!Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Ezek közül melyiket ajánlanátok? cm9 wiui 2.9.27 cm10 Gyári romot vissza tudom majd rakni, ha ezek valamelyike nem válna be?
-
t.kristof
senior tag
Még egy kérdés: Minden rom cserélés után kell a battery calibration? Ha igen, akkor annak leirnátok a menetét? Köszönöm!
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a régi romot a telómon (wajkiui 2.9.27) egy újabbra. A CM10-el és 9.1-el mi a helyzet? Mennyire használhatók? A wajkiui féle jb is érdekelne, az mennyire jó már?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
A telóm előlapi hangszórója kezdi megadni magát, először recsegett telefonáláskor de ma meg már nagyon halkan szól. Hol tudnám megjavítani? T-mobilba bevigyem vagy csak a szerviz tudná megcsinálni? Esetleg itthon kitudom cserélni?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Egy jó ideje WIUI 3.1.27 ROM van a telón de már be van lassulva ill. kezdem megunni. Tudnátok mondani stabil,jó romokat? Egynek a CM10-et néztem ki. Köszönöm!Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27011 üzenetére
Használtad már? Milyen ez a rom?
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27022 üzenetére
Ahogy néztem nem ez a legfrissebb..a legfrissebb jobb vagy ez legyen? Battery calibrationt meg kell csinálni? Illetve a leírás alapján csináljam ami a drive -on van?
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27024 üzenetére
Jò lesz ez, kipróbálom. Köszönöm a tippet!
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27024 üzenetére
Felraktam...Elsőre jónak tűnik bár jobban eszi a ramot mint a MIUI. A procit húztam 1200 Mhz-re de akkor nem akart bekapcsolni így maradt 1Ghz-en.
-
t.kristof
senior tag
Cm10-ben hogyan lehet kitörölni az összes névjegyzéket? Szinkronizálta magát a gmail és most teli van egy csomó szeméttel.
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27040 üzenetére
Sajnos nem bírtam mindet kijelölni a névjegyzékben.(Sőt még többet sem...) Miután leszinkronizáltam, beimportáltam egy régebbi névjegyzék mentést, hátha jó lesz de nem...mindenből 4 lett. Úgyhogy maradt az egyesével törölgetés...
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
válasz anonymus89 #27042 üzenetére
Már megcsináltam, és ki exportáltam a mostani névjegyzéket.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Cm10-nél ki tudom törölni az összes adatot, appot valahogy? El adoma telefont...vagy ezt csak a rom újra rakásával tudom megcsinálni?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
CM11-ről akartam volna Miui-ra váltani, le is szedtem és fel is raktam e szerint a romot (legelőször is e szerint raktam fel), de most valamiért a motorola logónál megáll a telefon és nem csinál semmit. Ilyenkor mi a helyzet? Mit tudok vele csinálni, hogy jó legyen?Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest